UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Epoksīda grīda
Autors:
xxx
()
Datums: 29/02/2008 18:01
Paarzvaniiju pilsonim un shamais stasta puleeshans procesaa vai peectam tiek iestraadaats kautkaads skjidrusm un betoins reaali paarveershas tikpat gluds un skjdrumus atsitoshs kaa stikls. Maxaajot 15 Ls/m. Leeti itkaa nav, bet es apdomaatu pirms njemtos ar kautkaadu epoxiidu.
Autors:
VanRaiks
()
Datums: 01/03/2008 16:12
Mmmm, man 25*35=525 LVL. Izklausās jau kruta, bet tikai garāžai un tikai grīdai iegrūst 1/2 stabu tikai lai labi izskatās godīgi sakot man nevelk....
Neesmu vēl atmetis domu par lētākām alternatīvām.
Neesmu vēl atmetis domu par lētākām alternatīvām.
Autors:
VanRaiks
()
Datums: 01/03/2008 16:15
Protams, uzņēmumam, kas pelna, un kam tādās telpās ir ražošana tas ir špička
Autors:
v_t
()
Datums: 01/03/2008 17:29
beckeram ir speciālas krāsas betonam.
varbūt citiem ražotājiem ar.
varbūt citiem ražotājiem ar.
Autors:
VanRaiks
()
Datums: 02/03/2008 10:22
v_t: Es pa šito arī domāju. Būs jāpainteresējas
Autors:
Rx
()
Datums: 02/03/2008 11:15
Redzams ka rakstītāji ir tikai lasījuši par dažādiem betona grīdas pārklājumiem. Pirms 10 gadiem uzbetonēju grīdu puspagrabā (keramzīta slānis, betons. Pēc tam pārklāju visu grīdu ar pelēku epoksīda krāsu: Tolaik bija un, liekas ka vēl ir, Antikors (Salaspilī). Importa bija Baigi dārgākas. Izvēlējos krāsas toni. Un: Līdz šodienai visa grīda bijusi nopludināta kādas 5 reizes ar ūdeni, uz tās ir mests, rīvēts, staigāts...Nav speciāli mazgāta, pulēta, uzfrišināta. Grīda gluda, viegli slaucīt, redzamu lielu bojājumu nav, betons gabaliem ārā nekrīt. Nestādos priekšā kura krāsa tā varētu kalpot...Pēc izkata tākā labi pielīmēts linolejs.Brīnumaini labs pārklājums darba telpām. Ja man būs vēl tyāda problēma: tikai ar epoksīdu.
Autors:
garaamgaajeejs
()
Datums: 04/03/2008 11:20
Es savā garāžā nokrāsoju ar epoksīda krāsu, pirmai kārtai šķaidīju ar acetonu , finālā viņa 100% sasūcās betonā. pēc pāris dienām kad atbraucu grīda padauzot skanējā kā bleķa. uzliku vēl divas kārtas. uz 50m2 aizgāja trīs spaiņi ar krāsu.
Epoksīda krāsa klinkman(ganību dambī pirkts).Esmu apmierināts
Epoksīda krāsa klinkman(ganību dambī pirkts).Esmu apmierināts
Autors:
zipo
()
Datums: 16/04/2008 16:05
var zvaniit uz šo telefonu 29232639 par epeoksiidu grīdam, bija vajadzība mums partikas noliktavaa ieklāt segumu ļoti sīki izskaidroja kads klajums mums vajadzīgs. Nebija parāk dārgi. Epoksīdu grīdas klaajumu cenas var ļoti svārstīties sakot ar paris latiem beidzot pat ar psari pa simts latiem,
Autors:
einārs
()
Datums: 15/08/2008 21:31
epokšīds jau nav tikai gluds.Ja vajag tad var uztaisīt tik rupju kā pats rupjākais smilšpapīrs.vajag tikai pajautāt profiņiem un nekas neslīd.ar epokšīda grīdām viss ir iespējams.
Pašreizējā: 2 no 2