UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 4 no 6
Re: Izcenojumi
Autors: normunds85 ()
Datums: 06/12/2008 21:46

tev-a,laikam nervi cupaa,ka saac braukt visiem virsuu.te tacu taada apspriesana vien ir .ne jau pareizrakstiibas kontroldarbs.lai veicas visiem gan ekano,gan ekknamijaa:):):).katram jau no sava skatpunkta taa stelliite liekas taa pareizaakaa.dziivosim ,tad jau matiis kuram vieglaak,kuram smagaak.tacu daliities savaas domaas vajag.pat no vislielaakaas stulbiibas reizeem vari izvilkt sev ko noderiigu.ES TO TAGAD TAA BEZ BRILL.:):):):)

Re: Izcenojumi
Autors: a ()
Datums: 06/12/2008 21:49

:D

Re: Izcenojumi
Autors: einārs ()
Datums: 07/12/2008 00:09

90jos arī bija kas pelnija normālu piķi priekš tiem laikiem.biju auto servisā iebraucis un pavaicāju džekiem kā iet.vīri sēž un dzer tēju un smej.pagaidīs mazliet jo mašīnas lūzt un jāremontē tāpat būs.celtniecībā tas pats.cik tad ilgi sēdēs pusuzceltā mājā?
"a",krīze tāpat drīz beigsies un tev būs grūti.TĀ,KA BAIDIES!!!!!!!! :D

Re: Izcenojumi
Autors: plauša ()
Datums: 07/12/2008 01:08

A vot tipiskā letiņu psiholoģiskā trauma-labāk firmai piem. 10ls m2,nekā celtniekam 7ls uz ķepas,jo redz firmā celtniekam uz ķepas sanāk 5lsm2.Beidziet skaust un uzturēt vienu baru liekēžu.

Re: Izcenojumi
Autors: tametajs ()
Datums: 07/12/2008 11:44

Velreiz par izcenojumiem!!!
Ja uzmanigi lasijat tad cenas devu bez uzcenojumiem un nodokliem!
tagad atsifrešu....
Lagošana darba vienibas izmaksa 1,2 ls/m2

Darba ņēmēja soc.nod. 9% jeb 0,11 Ls
Darba devēja soc.nod. 24,09 % jeb 0,29 Ls
Darba ņemeja ienākuma nodoklis 25% jeb 0,3 Ls

KOPA ar nodokliem 1,9 Ls/m2
Tad ve japieliek uznemuma org.vispar saimnieciskie izdevumi 20 % jeb 0,38
KOPA ar uzcenojumu 2,28 Ls
Beigas pieliekam PVN 18% jeb 0,41 Ls
KOPA ar PVN 2,69 Ls
Gala rezultata uzcenojums 120%, ja pie zoras minetiem 3 Ls pieliek 120% sanāk 6,6 Ls/ m2, bet ja pie 6 Ls tad sanāk 13,2 Ls
Stipri šaubos vai zora maksa nodoklus tapec pieņemu, ka cenas citeju no 3-6 ls viņš ir devis bez nodokliem.

Re: Izcenojumi
Autors: tametajs ()
Datums: 07/12/2008 12:46

Turpinajuma par cenu pamatotibu.
Ka jau mineju runa iet par Nivell SYSTEM tas pamata ir plastmasas stieņi, kuri ieskruvejas gulsni iepriekš ar specialu urbi izurbtajos caurumos ar vitni.Sikak var apskatities [www.nivellsystem.se]. Tapec darba produktivitate pieaug par 80% .Ja stradat ar ierasto paplaksnišu, ruberoda palikšanu, tad cita runa šadi stardajot 1,2 Ls/m2 ir stipri par maz, jo cakars liels, bet ja vel gulšņi helekoptera tad vispar ari 6 ls/m2 par maz, ir ari tadi tautas amatnieki, kuri ar 22 mm finiera stremelitem parseguma sijas cenšas izvilkt bet pie tadiem apstakliem piemeram vacietis butu ar attiecigu pirkstu pie deniņiem paskruvejis, jo tikai letiņš var uznemties tadu darbu. Vel jaņem vera uz kādas pamatnes izbuvejam gridu- parseguma panelis, koka parsegumi, melnais betonejums vai muretie stabiņi. Bieži pamatne var but arpus jebkadas kritikas un gulšņu izlikšana nav iespejama bez iepriekšejiem sagatavošanas darbiem (lidzinašana, nostiprinašana, hidroizolacija u.t.t.) šdus darbus tame jaizdala atsevišķi nejaucot ar limeņošanu, jo tie ir daždi darba procesi.
Velreiz atkartoju 1,2 Ls par m2 limeņošanas cena bez nodokliem un uzcenojumiem, ka ari bez iespejamajiem papildus darbiem (gulšņu septešana, pamatnes sagatavošana u.t.t.)
Nobeiguma velreiz par zoras cenu (3-6 ls/m2) pilnigi ekonomiski nepamatota ne no pasutitaja ne no izpilditaja skata leņķa. Ka pasutitajam par dargu, jo piemeram videjas privatmajas mansarda stava limeņošna izmaksatu labakaja gadijuma 50 m2 x 3 ls = 150ls. Nav garantijas, nauda jamaksa skaidra un uzreiz neizdevigs pasakums. Ka izpilditajam, var nobiedet klientu ar lielam summam un risket zaudet citus pasutijumus no ta paša klienta.

Re: Izcenojumi
Autors: žora korņevs ()
Datums: 07/12/2008 14:12

klau, ko tu njemies?? tu gribi teikt, ka man tagad jaasaak liimenjot pa 1,2Ls , nemaz nemeegjinot prasiit lielaaku cenu, vai ko?
un aizej ,pameegjini, kaadaa no lielajiem veikaliem paprasiit shito sisteemu, tur par shitaadu plastmasas hernju neviens nav dzirdeejis,veel jaapasuuta pie kaada izplatiitaaja, vai pasham no zviedrijas jaasuuta. veel jautaajums , cik tads galu galaa izmaksaas.
kameer gaadaas, meklees, tikmeer es jau buushu uzliimnenjojis peec senteevu metodeem.
btw, zviedrijaa arii tika liktas griidas, un nelikaam mees uz tiem plastmasas pulkjiem, ,jo saimnieks pateica, ka negrib izmest naudu par kaut kaadu plastmashas shit!!! un tur mums maksaaja par stundaam,ko paarreekinot peec tam padariitajaa darbaa peec kvadraatmetriem mums sanaaca taada summa par kvadraatmetru(straadaajaam aatri un kvalitatiivi, par ko vienmeer izpelniijaamies atziniibu), ka labaak sheit nemineet, savaadaak kunga chuulu no skaudiibas dabuusi:D
straadaa vien par tiem 1,2ls/m2, es arii straadaashu par taadu summu , ja tieshaam nebuus kur likties...var jau arii straadaat par veedera tiesu, lai badaa nenospraagtu..

Re: Izcenojumi
Autors: a ()
Datums: 07/12/2008 14:34

Zora, ne par taameetaaja aprekinu - bet tagad par citu teemu.

Kas tas par stilu seedeet LV buvnieciibas forumaa un apeleet pie Zviedrijas , Anglijas vai etc. valstu iekartam?Ja reiz esi lv, tad vai nu esi atverts dialogam ar cilvekiem, kuri tur dzivo, vai ari brauc uz Zviedriju un strada zviedru karalim.Ir loti nekorekti salidzinat citu valstu norekinu sistemas, it seviski, ja sava valsti tu neesi gatavs maksat nodoklus un stradat tikai sev, taja pasa laika naudu nalikaa sanemot no tiem, kuriem sis naliks rodas pec visu nodoklu nomaksas.Arii neporjadoceks. Ne?

ps.nekaa personiiga.

Re: Izcenojumi
Autors: žora korņevs ()
Datums: 07/12/2008 14:38

johaidii, kur es esmu teicis, ka nemaksaaju nodokljus?? jeb nodokljus,peec tavas logjikas, maksaa tikai tie , kuri straadaa par latu kvadraatmetraa?

Re: Izcenojumi
Autors: a ()
Datums: 07/12/2008 14:47

Nu es jau teicu - nekaa personiiga.Gadas jau arii balti zvirbulji.Tacu manaa raibajaa pieredzee ar maajas buvnieciibu NEVIENS meistars, brigaade nav maksajusi nodokljus.Pat firma, kura veica plasaka meroga darbus, kad parbaudija, ka man ''var uzticeties'' saka atsradat sheemu 90% naliks pret 10% rekini, lai butu formali ko valsts liekeziem atskaitities.

Visu cienju, ja Tu strada tikai ''baltaja'', tad es saprotu ari Tavu dubultspriedzi diskusijas saistiibaa.

Pašreizējā: 4 no 6


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********   ********  **     **  ********  
 **   **   **     **     **     **     **  **     ** 
 **  **    **     **     **     **     **  **     ** 
 *****     **     **     **     **     **  **     ** 
 **  **    **     **     **     **     **  **     ** 
 **   **   **     **     **     **     **  **     ** 
 **    **  ********      **      *******   ********  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727