UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 5 no 6
Re: Izcenojumi
Autors: tametajs ()
Datums: 07/12/2008 15:52

Es neko tev zora negribu teikt, gribu tikai lai tu pamato ekonomiski savas cenas nevis rauj no debesim zilam. Uzskatu, ka savu cenu pamatoju un uz foruma jautajuma "izcenojumi" cik maksa limeņošna atbideju ar ekonomiski pamatotiem cipariem, nevis vienkarši 3-6 Ls/m2 . Videja statistika rada, ka 5 ls/ h Namdarim nav aktuali, tada cena bija 2 gadus atpakaļ varbut, bet tagad javadas no - 30% vismaz, ja ne visi -40%. Bet ja izdodas noslegt ligumu par saviem cipariem visu cieņu. Tomer iesaku parskatīt savus izcenojumus un samazinat tos pakapeniski, lai ekonomiska piezemešanas nebutu parak sapiga. Protams ja liz šim tavas nopelnitas naudas lielaka daļa aizgaja uzskrajumos tad uzstraukties tev nav pamata un vari turpinat ieturet cavu cenu politiku. Velu veiksmi un piedod ja aizskaru tavas personigas jutas, tas nebija mans merķis.

Re: Izcenojumi
Autors: žora korņevs ()
Datums: 07/12/2008 16:39

Tieshi taa es arii straadaaju un taa straadaa arii vairaaki man paziistami meistari..kaut gan , tagad izskataas, ka tas viss buus jaamet pie malas.

Re: Izcenojumi
Autors: einārs ()
Datums: 07/12/2008 17:05

tametajam gari un garlaicīgi teksti,knapi līdz galam izlasiju. nodokļus ko tu tur esi uzskaitijis maksā firmas.uz pašnodarbinātajiem tas neattiecas.un es arī maksāju nodokļus,un nesaprotu,kapēc nevarētu salīdzināt citu zemju pieredzi.gribētos jau visiem samaukt maisus galvā un uz priekšu.

Re: Izcenojumi
Autors: a ()
Datums: 07/12/2008 17:15

Einar, salidzinat vienkarsi pieredzi, jeb so citu zemju pieredzi meginat piemerot uz privaatajiem pasutitajiem Latvija, kuri ''salidzinatajiem'' maksa skaidra ir divas dazadas lietas.Neizliecies, ka nesaproti.

Re: Izcenojumi
Autors: drumer ()
Datums: 07/12/2008 18:33

"To tAmeetaajs " Lasot šo figņu man liekas ,ka taameetaajaam pat nav poņas par bUvniecības tendenceem latvijaa! UZDOŠU TĪRI ELEMENTĀRU JAUTĀJUMU!!! KĀDĀM FLĪŽU LIIMEEM NAV NEPIECIEŠAMA GRUNTS!!? UN KAADU TEMPERATUURU TAAS SPEEJ IZTURĒT/TEIKŠU ELEMENTAAROS VAARDOS ,LAI VISI SAPROT!/ JA TU ATBILDEESI DAUDZMAZ NORMAALI ,ESI IZBRAUCIS , JA NEE .....PP TEV IR LAIKA RAKAARTIES NETAA ,NECENTIES -ATBILDI SNIEDZS TIKAI RUUPNIICAS PAARSTAAVIS! NU?

Re: Izcenojumi
Autors: IP Logged. ()
Datums: 07/12/2008 18:45

tātad visiem tamētājiem būtu jāzin, ko kādas konkrētās rūpnīcas pārstāvis ir kādam pārbraucis pār ausīm, stātstot par vienu konkrētu produktu? ;)

Re: Izcenojumi
Autors: normunds85 ()
Datums: 07/12/2008 18:59

labs vakars kungi!!!jus gan vaaleejat ne pa jokam:).driiz jau buusiet liidz likumdosanai tikusi .mees jau cik necik saprotam ,ko nu katrs domaa ar saviem izcenojumiem un darba tehniku,bet tas dzeks,kurs veeleejaas kaut ko uzzinaat tagad laikam buus sausmaas.iespeejams,ka sim tur vecaas laagas uz akmeniem samestas un vecaa griida veel jaaizplees.takaa vispirms uzziniet,tad taameejit.katram pasuutiitaajam jau arii ir sava doma par laagosanu viens grib ,lai stabinus iebetonee pie taa pasa izcenojuma.taameetaaj,ko tad tu buusi izskaitlojis? vienas auzas.

Re: Izcenojumi
Autors: einārs ()
Datums: 07/12/2008 23:55

nē,nē.šeit neviens neko nesaprot. :0

Re: Izcenojumi
Autors: no malas ()
Datums: 08/03/2009 21:03

ko var ta varities?Kad ir lieli apjomi tad ari cena ir zemaka,bet konkreta gadijuma es domaju,ka runa ir vispar par kadiem 15 m2 un pa 20Ls tie divi viri nemaz nebrauks,jo tikai benzinam nauda pietiks!

Re: Izcenojumi
Autors: rico ()
Datums: 13/03/2009 01:42

73.5Ls dienā ir vidējais eiropas iztikas minimums.Tā nav ārprāta nauda.

Pašreizējā: 5 no 6


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **        **  **    **  **    **  **     ** 
 ***   ***        **  ***   **  **   **    **   **  
 **** ****        **  ****  **  **  **      ** **   
 ** *** **        **  ** ** **  *****        ***    
 **     **  **    **  **  ****  **  **      ** **   
 **     **  **    **  **   ***  **   **    **   **  
 **     **   ******   **    **  **    **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727