UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 3 no 6
Re: cenas par kv.m
Autors: spk ()
Datums: 14/01/2009 12:13

drumer, tā ir pilnīgi normāla parādība, ka ja ir klients, kurš grib apēst 1 sviestmaizi, un ir 5 tēli, kuriem katram ir 1 sviestmaize, klients izvēlēsies sev patīkamāko sviestmaizi, un tas būs komplekss pasākums - jšakatās, lai nebūtu pa dārgu, un lai nebūtu indīgi, un lai vispār būtu patīkami :)
Šobrīd es varu dabūt uz iekšējo apdari strādniekus pa 20 Ls dienā, un pa 30 Ls dienā. Un es izvēlos pa 30, jo biju objektos, kur viņi strādājuši. Un jā, ir man zināmi arī vīri, kuri taisa tipa ideāli, bet grib 50 pa dienu vai arī visu rēķināt uz kv.m., bet tos es neņemu, jo mani pinībā apmierina arī kvalitāte, ko piedāvā pa 30.

Re: cenas par kv.m
Autors: einārs ()
Datums: 14/01/2009 17:14

šajā situācijā nevar darba devēju vainot,jo devējs izvēlas no piedāvājuma.šeit notiek netaisnīga cīņa starp darba darītājiem,un bieži vien tā sviestmaize ir pēc skata kārdinoša,bet smērēta ar mēsliem.nav runa par tiem kas iziet un izmanto lēto darba spēku,bet ir tādi kuriem liekas,ka tāda ir tā šodienas situācija un nav domājis to mēslaino sviesmaizi nemaz ņemt.beigās sanāk,ka pasūtītājam nervi,laiks un materiāli pakaļā un meistariem darbs gar degunu.

Re: cenas par kv.m
Autors: :-/ ()
Datums: 14/01/2009 23:04

Evolūcijas procesā cīņas netiek vērtētas no taisnīguma viedokļa, bet vienīgi no efektivitātes viedokļa.

Re: cenas par kv.m
Autors: einārs ()
Datums: 14/01/2009 23:52

Celt sliktas mājas nav ne evolūcija, ne efektivitāte.

Re: cenas par kv.m
Autors: spk ()
Datums: 15/01/2009 11:51

Ja manas prasības ir - kvalitāte x par cenu y, tad tas nozīmē, ka es neesmu gatavs akceptēt kvalitāti 2x par cenu 2y. Un es neesmu gatavs akceptēt kvalitāti 0.5x par cenu 0.5x. Piedāvājums 1.5x par cenu y vinnētu, bet tā parasti nepiedāvā. Nu, attiecīgi gribot paliek gan "krutie, kuriem visī pārējie taisa slikti", gan arī limonādnieki.
Es ļoti labi apzinos, ka neesmu tāds vienīgais idiots :)

Re: cenas par kv.m
Autors: drumer ()
Datums: 15/01/2009 13:30

Pilniiga taisniiba ,ne pa velti lielaas kompaanijas ir satraukušaas! PBLC skaidri un gaiši pasaciija situaacija tirguu ir vairaak nopietnaaka, nekaa tas tiek izdots atklaatiibaa-vienkaarši netiek , augstajos pilaaros ,sniegta kaut mazaakaas ceriibas uz situaacijas uzlabošanu aizgaajis process arii uz dižaas gaismas pils buut vai nebuut!!uusainaa kultuuriste ir ievaariijusi pamatiigu šmuci-atņemot valstij iespeeju buuveet dziivojamo,respektiivi sociaaiaa pamatakmeņa radiišanu.tajaa skaitaa beernudaarzi,esošo soc celtņu renovaacijas,un kautnecik dziivojamaa valsts fonda palielinaašanu!LAI TAA KONKREETI SALIKTU PUNKTUS UZ I PASACIIŠU ,KA NE JAU BANKAS SAAKA ŠO ZIEPJU OPERU.SAAKAAS VISS AR DZIIVOJAMAA FONDA TRUUKUMU VALSTIJ ,KAS ZAUDEEJA SAVAS MONOPOLA TIESIIBAS NOTEIKT NEKUSTAMAA IIP.CENAS!!UN LATVIJAS KRIMINAALLIKUMA PANTU ,/ PAR SPEKULAACIJU / IZŅEMŠANU! Šeit tad arii atklaajaas tiešaas intereses-kam tas ir izdeviigi!? un runaat par kautkaadu 7 miljardu aizdevuma racionaalu izmantošanu ir pilniigi lieki!!P.P. UUSAINAA JAU ARII IR TIKAI DUNCIITIS TAS IISTAIS DUUREEJS JAU IR GLOBAALAAKS INDIVIIDS!!

Re: cenas par kv.m
Autors: spk ()
Datums: 16/01/2009 10:06

drumer, es nesapratu - kāda x pēc privātīpašuma celtniecība būtu jānomaina ar publiskā īpašuma celtniecību? Nē nu skaidrs, ka būs mazāk veču, kas bīdīs stroikas pa lielam. Bet vai viņus vajag tik, cik ir šobrīd?

Re: cenas par kv.m
Autors: drumer ()
Datums: 16/01/2009 14:11

Neiet jau runa pr kaadu tur nomaiņu ,bet gan par attiistiibas politiku!! Ir taču skaidri izkristalizeejusies ekan .politika un pamats ,kurš radiija šo neskaitaamo darbinieku paarpluudumu uz celtn. jomu!! lietas buutiiba -kaa jau rakstiiju-privaatais sektors un valsts daļa ir pavisam dažaadas lietas!! ja valstij ir monopola tiesiibas uz ,kautvai dziivojamo fondu ,jebšu iznomaašanas tiesiibas reglamentee laikus un efektiivi likumi, tad šaadas šaizes nebuutu iespeejamas!!Papeeti eiropas valstu ekanomiku ,viņu kļuudas un pieredzi!! tuuliit pat tiks skaidrs par visu notiekošo!!un turpmaakais scenaarijs +/- arii buus kaa uz baltas lapas.

Re: cenas par kv.m
Autors: spk ()
Datums: 10/02/2009 20:02

Gandrīz mēnesis pagājis, kopš tēma cilāta. Rodas sajūta, ka pa šo laiku celtniekiem darba nav bijis vispār, un vēderi sākuši kurkstēt, šobrīd pa 25 Ls dienā, bez avansa, strādāt ir gatavi bezmaz visi zvanījušie. Tā tikai man šķiet, vai tā ir realitāte?

Re: cenas par kv.m
Autors: einārs ()
Datums: 10/02/2009 23:03

realitāte ir skarba,bet jācer ka meistari(sava darba pratēji) nav treknos gadus pa bāriem un spēļu zālēm notusējuši.tapēc tagad neklanās katra latiņa vicinātājiem,vasara nav aiz kalniem.bet nezin jau uz kurieni,lokomatīves vīri ar atkritumu vagoniem un dīdžeju pie vadības pults,mūs aizvedīs.

Pašreizējā: 3 no 6


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **        **  **      **  **     ** 
  **  **   **     **        **  **  **  **  **     ** 
   ****    **     **        **  **  **  **  **     ** 
    **     **     **        **  **  **  **  **     ** 
    **      **   **   **    **  **  **  **   **   **  
    **       ** **    **    **  **  **  **    ** **   
    **        ***      ******    ***  ***      ***    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727