UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 3 no 5
Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: gatis.k ()
Datums: 15/03/2007 04:49

atvainojos par klusuma briidi! vienkaarsji piedalos buvnieciibas izstaadees!! diemzjeel izstaadee nav apskataams muusu saules kolektors jo piedalamies tajaa kaa apaksjuznjeemums zviedru uznjeemeeja stendaa! tagad kjipsalas istaadee ir visi plasj saules kolektoru klaasts es atradu 4 izstaadiitus un veel vairaakos bukletos piemineetus saules kolektorus! izstaaditie bija 2gab no vissmann 1gab no junker 1gab staveeja kaadaa siltumsuuknju stendaa! peec piedaavajuma spriezjot var secinaat ka interese ir neviltota un ir pieprasiijums. diemzjeel naacaas secinaat ka dazjas firmas saules kolektorus ir tikai izstaadiijusjas un neko smalkaak par tiem passtaastiit nevareeja!!
jo galvenais sjajaa pasaakumaa arii ir informaacija, konkreetaak- cena ,kvalitaate un efektivitaate!! sjiem trijiem faktoriem ir viss lielakaa noziime ja veelaties ieguut sisteemu kas ne tikai parveertiis saules energjiju karstajaa udenii bet arii atmaksaasies! jo ja par saules kolektoru boileri suuknjiem un visu automaatiku jums jaaatdod 3500ls un pareekjinot sarazjotaa uudens daudzumu to pateerinju un iekaartas muuzju ir ljoti sjvakas iespeejas ka sjaada iekaarta jums vispaar atmaksaasies.un tas vairs nav interesanti jo cilveeki kas ir sajutusji alternatiivaas energjijas prieksjrociibas eertumu un izdeviigumu(sjeit es domaaju siltumsuuknju iipasjniekus) veelas iet taalaak un pilnveidot savas maajokljus ar citiem alternatiivaas energjijas ieguves veidiem, netruukst arii citu interesentu!
tapeec jau arii mees mekleejam to izdeviigo variantu varu pateikt ka muusu sisteemas izmaksas ir zemas pat teiktu viss zemaakaas ir veel paris nianses jaatrisina lai vareetu drosji laizt taas tirguu!jaaapsver paris ideejas un tehniskie risinaajumi lai tas vis straadaatu perfekti!!! meegjinasju tuvakajaas dienaas apmiorinaat juusu zinjkari un paveestiit muusu iekartas cenas un labas iipasjiibas!!!

Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: MARBIS ()
Datums: 17/03/2007 00:17

ja nav nosleepums, kaadaa firmaa Juus straadaajat?

Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: gatis.k ()
Datums: 17/03/2007 04:25

taa par cenaam- saules kolektors kas sastaav no viena solaraa modulja vadiibas panelja cirkulaacijas suuknja 100litru boilera maksaa 980,70ls ar uzstaadiisjanu!!! 2 saules modulji 300litri boilers vadiiba, suuknis ar uzstaadiisjanu 1983,45ls. 3kolektoru modulis 400 litru boileris suuknis vadiiba uzstaadiisjana 2759,70ls. 4kolektoru komplekts 500litru boilers ar uzstaadisjanu 3324,7ls! protams sjis cenas var mainiities ja nav vajadziigs boileris u.t.t kaa arii montaazjaa izmantojamo materiaalu daudzums ir apreekjinaats un iekljauts cenaa taakaa katrs gadiijums ir individuaals sjii cena arii var nedauz svaarstiities!! patreiz meegjinaam izstraadaajam sjiis komplektaaciijas arii ar saules bateriju atbalstu! sjis variants buutus vell labaaks un praktiskaaks sisteema nodrosjinaatu pati sevi un darbootos neatkariigi. es straadaaju firmaa NETWORKS SYSTEMS INTEGRATIONS esu klientu menedzjers. musu firmas maajas lapa patreiz tiek paarveidota un jaunajaa variantaa varees apskatiit un iepaziities tuvaak ar piedaavaajumu!!!

Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: MARBIS ()
Datums: 19/03/2007 22:37

A JUUS BOILERI UZ 1000L-1500L VARAT PIEDAAVAAT? SAULES KOLEKTORI PLAKANIE VAI CAURULLVAKUMNIEKI.

Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: Jurka no Rigas ()
Datums: 20/03/2007 01:05

Caurulvakumnieki uzsilda udeni lidz 180 gradim. Un ta ir probema.

Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: MARBIS ()
Datums: 20/03/2007 01:20

180 GRAADI????? NU TAS VAR BUUT GADIIJUMAA, KAD NETIEK PAREIZI NONNETS SILTUMS NO KOLEKTORA, VAI ARII NEPAREIZI APREEKKINAATA SISTEEMA, VAI ELEKTRIIBA PAZUUD, VAI BOILERIS PAR MAZU... KAUTKAS TAADS

Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: gatis.k ()
Datums: 29/03/2007 16:43

arii taadas temperatuuras pastaav un pat veel augstaakas! sjeit runa iet par cauruljveidiigo saules kolektoru! stikla kolbaas ieksjaa ir gaze un saules siltumu absorbejosja plaaksne. kad gaaze uzkarst taa peec fizikas likumiem celjas uz augsju tur karstumu atdod un laizjas atlal lejaa(taa kaa lavas lampaa) sjii kolektora augsjpusee atrodaas siltummainis kas siltumu no gaazes panjem un nogaadaa uz jusu apkures sisteemu! plakanajos saules kolektora darbiibas princips ir vienkarsjaaks pa to jau uzreiz pluust sjkjidrums kas siltumu aiznes uz jusu apkures sisteemu! mes piedaavaajam plakanos kolektorus(tiko vienu uzstaadiijam savaa ofisaa un nu karstais uudens pa velti) takaa varam nodemonstreet kaa tas iskataas dziivajaa!!! par boileriem runaajot iespeejas ir visplasjaakaas pat 3000litri

Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: MARBIS ()
Datums: 29/03/2007 21:33

VAITAD STIKLA GARAJAAS KOLBAAS, KAA VIESSMANIM IEKSAA NAV VAKUMS VAI RETINAAJUMS? VAI ARII MEES TE RUNAJAM PAR DIVAAM DAZZAADAAM LIETAAM?

Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: gatis.k ()
Datums: 30/03/2007 17:04

ja runajam par viessmaniem tad taa arii ir ka kolbaa ir vakums kas nodrosjina minimalus siltuma zudumus. saules siltumu apsorbejosja plaaksne kas piestiprinaata kapara caurulei pa kuru pluust siltumnesejs(antifriizs). arii sjinii variantaa ir iespeejamas paaugstinaatas temperatuuras taapeec jau tiek sjis sisteemas komplekteetas ar atbilstosja izmeera izplesjanaas traukiem un automaatikaam. bet vislabaakais ir iegaadaaties piepusjamo aara baseinu kur sjo siltumu novadiit vai veel labaak ja esat siltumsuuknja iipasjnieks likt to zemee lai ziemaa to var panjemt atpakalj!!

Re: Saules enerģijas izmantošana...
Autors: MARBIS ()
Datums: 30/03/2007 23:14

PALDIES GATI. SAKIET VAI IR TADAS SAULES BATEREJAS, KAS VIENLAICIGI PROT RAZOT ELEKTRIBU UN SILTUMU?

Pašreizējā: 3 no 5


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **     **  ********        **        ** 
    **     **     **  **    **        **        ** 
    **     **     **      **          **        ** 
    **     **     **     **           **        ** 
    **     **     **    **      **    **  **    ** 
    **     **     **    **      **    **  **    ** 
    **      *******     **       ******    ******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727