UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā1234
Pašreizējā: 4 no 4
Re: tālšopings
Autors: Vienstāvs ()
Datums: 21/03/2011 11:37

Šobrīd laikam strikti tikai no E-sojuz ņerušimij iekšienes.
2000-šo sākumā vēl bija diezgan izdevīgs shopUSA.com, kad tiešpārstāvis bija kada firma Olainē. Nu sen jau caur pastu un pa dārgo, tagad vēl jaunais nodokļa slieksnis. Daži joprojām šo to sūta no Āzijas, man gan par to nav zināšanu un pieredzes.

Re: Audio kabeļi
Autors: aaaa ()
Datums: 21/03/2011 13:56

Lampu skaņa ir labi dokumentēts fakts:
"In general terms, the sound from a tube amplifier will typically have a softer attack and the bass frequencies will be more prominent, giving a warmer and less "harsh" sound. Instruments such as pianos and vocals sound softer and fatter when compared against transistor amplifiers. The reasons for these effects are not simply related to the gain device type; today an amplifier designer using either technology may make synergistic design compromise choices. Sonic differences are less stereotyped than they used to be as a result."
[en.wikipedia.org]
Mans radinieks kādreiz bija kādas Latvijā labi pazīstamas rokgrupas apskaņotājs un es ar viņu šo pārrunāju, imais teicās, atšķirība skaņā lampa/tranis esot milzīga, bet praktiski lampu pastūžus neizmanto praktisku iemeslu dēļ.
Uzreiz saku tik tiešām no pieredzes - tu vari likt labu/sliktu tumbu, tievu/resnu vadu, atšķirību skaņā varbūt ne katrs pamanīs, bet lampa/tranis atšķirība ir tik uzkrītoša, ka to nu principā nevar nepamanīt.

Re: Audio kabeļi
Autors: Vienstāvs ()
Datums: 21/03/2011 14:25

Signāls no vairuma instrumentu, ieskaitot elektriskos, bet izņemot elektroniskos, sākumā ir ar ļoti zemu līmeni, un tur parādās mikrofona pastiprinātāju problēmas. Piemēram, to pašu troksni tā arī nevar nodzīt pat līdz 60 dB, tāpēc lieto visādus dinamiskos filtrus utml, kas galīgi nerada realitātes sajūtu:
[www.latviesuradio.lv]

Re: Audio kabeļi
Autors: aaaa ()
Datums: 21/03/2011 14:30

Nesen jau te rakstīju par epopeju ar sat-resīveri no Honkongas. Par nelaimi sūtījums nāca ar DHL. Jābrauc uz DHL, jāpaņem špargalka, tad uz lidostas muitu, tur jāpaņem otra špargalka, tad uz pastu samaksāt nodokli, tad atpakaļ uz muitu, tad ar muitas špargalku atpakaļ uz DHL, tur tev izsniedz preci (lieki piebilst, ka muitā tev liek demonstratīvi gaidīt kādas 45 min. rindā). Beigās steidzoties man vēl atceļā CP uzlika 20Ls sodu par apgriešanos neatļautā vietā un iedeva 1 punktu. Nu tajā vakarā es toč biju gatavs iet un kādu sporta pēc noslepkavot :)
Rezultātā valsts "ieguva" 9 Ls manas nodokļu naudas, bet zaudēja mani strādājam pusi dienas manā pamatdarbā, kas noteikti bija daudz lielāks zudums tai pašai valstij, plsu vēl tie litri nodedzinātās degvielas, ko atkal valsts būtībā zaudē, jo benžu mēs tā kā tomēr neražojam. Tāds nu mums valstī tas "bizness" - itkā paši sev vienā kabatā latu ieliekam, no otras divus izvelkam.
Ja sūtījums nāk ar parasto pastu, tad ir vienkāršāk, jo pastam ir sava muita un pats pasts pieņem arī nodokļu maksājumus, līdz ar to, ja atnāk krava uz pastu no ārpasaules, atliek aiziet uz pastu, samaksāt rubļus un dabūt mantu. Diemžēl, lielākā daļa Āzijas sūtītāju tomēr ar pastu nesūta.

Iet uz lapu: Iepriekšējā1234
Pašreizējā: 4 no 4


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******    *******   **     **  **     **  **     ** 
 **    **  **     **  **     **   **   **   **     ** 
 **        **     **  **     **    ** **    **     ** 
 **         ********  *********     ***     **     ** 
 **               **  **     **    ** **    **     ** 
 **    **  **     **  **     **   **   **   **     ** 
  ******    *******   **     **  **     **   *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727