UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: 1234Nākošā
Pašreizējā: 1 no 4
TV pie sienas
Autors: Artiņš ()
Datums: 19/06/2012 12:58

Taisu remontu, un vēlos pielikt plakano TV pie sienas ( uz kronšteina ) negribu lai ir redzami vadi ( barošanas, scart un arī vads lai pieslēgtu pie PC ) Bet ja televīzoram tās visas izejas ir no aizmugures, tad cik tad tuvu to tv varēs beigās likt tai sienai, lai var normļi iespraust tos visus vadus ! Zinu ka ir TV kuriem tākā no apakšas visas ieejas nāk, nevis no muguras, ta vēl būtu labi, bet ja tādu TV nepirkšu ? kā tad rīkoties, gribās lai ir tuvu sienai, tad ko? kādu padziļinājumu vadu vietās jātaisa , vai kā !? Ceru ka situāciju sapratāt !
Paldies !

Re: TV pie sienas
Autors: aaaa ()
Datums: 19/06/2012 14:08

TV pie sienas? Neaizmirsti, ka TV augšējai malai jābūt nedaudz zemāk par sēdoša cilvēka acu līmeni. Pielikt kā gleznu ir galīgi garām, jo nogurst acis - cilvēkam nav dabīgi skatīties uz augšu.

Re: TV pie sienas
Autors: DsKs ()
Datums: 19/06/2012 14:25

Jaunos 4mm Smart varetu but problema piefikset pie sienas, jeb cik skatijos jaunam Samsung tada opcija vispar vairak nav,Tv stabili sez uz kajas ... sanak vienkarsa iebuveta nisha siena un gatavs

Re: TV pie sienas
Autors: Hmm ()
Datums: 19/06/2012 15:36

DsKs, ūja, parādi tieši par kuru brīnumu runā, varbūt nav ierastā VESA (ja nemaldos tā to sauca), bet ir puļķi, lai iekārtu šādos stiprinājumos [www.samsung.com]

Re: TV pie sienas
Autors: DsKs ()
Datums: 19/06/2012 16:59


Re: TV pie sienas
Autors: DsKs ()
Datums: 19/06/2012 17:01

varbut sasteidzu notikumus,LED ir biezaks ... OLED tehnologija ir 4mm ... darga protams,bet darga vina ir sodien ... paris sezonas un ...

Re: TV pie sienas
Autors: Hmm ()
Datums: 19/06/2012 17:26

OLED pietiks uzspļaut un turēsies pie sienas. Neticu, ka tiks ražoti ekrāni kurus nevarēs piestiprināt pie sienas, tieši otrādi visas attīstās, lai ekrāns saplūstu ar sienu un skatītāji neatšķirtu kur ir siena, kur ekrāns.

Re: TV pie sienas
Autors: DsKs ()
Datums: 19/06/2012 17:41

Nu fizisks ekrans ari ir tikai laika jautajums :) pietiekosi daudz informacijas ir pieejamas par 'miglas ekraniem' ...

Re: TV pie sienas
Autors: Didzisp ()
Datums: 19/06/2012 21:09

Stiprinat cieši pie sienas un vienu konkrētu modeli ir galīgi stulbi. Vispirms nav vacie laiki,kad TV pirka uz divdesmit gadiem.Tak jaunie TV jūk tāpat kā mobilie telefoni un ja izvilks gadus četrus, piecus, tad bū baigi noveicies. Otrkārt, visu laiku mainās tehnoloģijas un ja pirms dažiem gadiem bija topā 16:9, tad HDredy, tad fulHD, tagad jau 3D,a kas būs rīt? Visadā ziņā, remontu taisa daudz retāk kāTV maina mūsdienās. Tātad sienā liekam gofru, lai var ievilkt jaunus vadus priekš cita TV un citas tehnoloģijas. Jakāds teiks,nu kas tad TV var mainīties, tad pirms gadiem pieciem ezerneta vads pie TV nafig nebija vajadzīgs, bet tagad tā jau ir norma,a kas būs rīt?Varbūt pēc pāris gadiem optiskā sķiedra pie TV būs kā tagad antenas kabelis. Vārdu sakot, neko paredzet nevar, bet renontēt iztabu pēc katra nākošā TV pirkšanas diez vai ir prāta darbs. Tālākjau jāskatās,kā TV no rūpnīcas paredzets stiprinat. Es ieliktu sienā divus caurumotus kronšteinus un tad jau vienmēr varēs kautkā pieskrūvēt katru nākamo TV, bet uz vienu noteiktu TV taisīt stiprinājumu gan nevajag.

Re: TV pie sienas
Autors: Hmm ()
Datums: 19/06/2012 21:35

It kā taisnība, Didzisp, bet smieklīgi, tūkstotu TV vai pusi telefonam nolocīt nav problēma, bet kosmētisko remontu uztaisīt pie katra maiņas TV ir neprāts, Katram jau savs, bet, ja man jāraud pakaļ, ka iemetu podā telefonu, vai jāgrauž sausiņi tāpēc, ka nopirku krutāko TV un nevaru sienu pabakstīt un pārkrāsot, tad nu pēdējais laiks pārdomāt dzīves vērtību skalu.

Iet uz lapu: 1234Nākošā
Pašreizējā: 1 no 4


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********    ******     *******    ******    ******  
 **     **  **    **   **     **  **    **  **    ** 
 **     **  **                **  **        **       
 ********   **   ****   *******   **        **       
 **         **    **          **  **        **       
 **         **    **   **     **  **    **  **    ** 
 **          ******     *******    ******    ******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727