UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12345
Pašreizējā: 5 no 5
Re: Veicināt cirkulāciju - siltās grīdas
Autors: jamajamajaaama ()
Datums: 12/01/2014 10:10

Saak ar vien vairak izskatities, ka kaut kas ar maisitaju esbi nav laaga, jo ari ieskruvejot ieksha, lai atgaitu nenem, tapat var just, ka pa turieni udens pieplust.

Re: Veicināt ci...KARTIBA
Autors: jamajamajaaama ()
Datums: 12/01/2014 14:49

Viss kartiba. Ir pamatotas aizdomas, ka pretvarsts zem gridu suknja bija noklemmeejies un suknis vinjam nevareja cauri izspiest. Nonjemam, uzlikam parastu kraanu, ari sukni alpha + un viss ok.
Divaini, ka ar manu sukni nevareja palaist, varbut ari gaisa delj kaut kur zem esbes. Ar alpha+ var atgaisot un mazliet gaiss iznaaca.

Re: Veicināt cirk-ROOT CAUSE
Autors: jamajamajaaama ()
Datums: 13/01/2014 23:39

Tātad, šodien atkal tas pats joks. Karstā ūdens pieplūde nostopēta caur ESBE VTA372. Mans jau vairs nav muļķis, noņem visu to bloku nost un pūš pa karstā ūdens pievadu iekšā. Gaiss cauri neiet. Pūš pa atgaitas pievadu, gaiss iet.
Meklējos internetā aprakstu un precīzu darbības modeli, jo tīri mehānisks viņš tomēr nav, tur ir termo kaut kas vēderā, kas neļauj vairāk par 43 grādiem cauri izlaist. Kaut kādā poļu lapā uzgāju drumstalas, ka viņs bloķē karsto, ja mana, ka atpakaļgaita ir X grādi. Khm, domāju var būt ka 40 grādi aiz sūkņa grīdā līdz kolektoram ir par daudz un atpakaļ atnāca arī 40 un tad nobloķēja, bet ja nobloķēja, tad vajadzētu arī atlaist pēc laika, jo ūdens jau vairs atpakaļ karsts nenāk.
Nesu sniegā dzesēju līdz 0, pūšu vaigos un trubā - skuju, nekas nenotiek. Tikai pa aukstā pievadu pūšot un skrūvējot ventili šurpu turpu iet gaiss cauri.
Skrūvēju ārā serdeni un pētu. Iekšā viņam atspere, kas skrūvējot vaļā ventili, atlaižas un ar to kopā atbīdās kaut kādu figņa, kas ļauj karstajam ūdenim pieplūst. Ņemu ar skrūvgriezi no atpakaļgaitas pakustinu atsperi - plok un tā atlec vaļā. Pēc šī joka, saskrūvēju visu atpakaļ un, protams, strādā. Arī ar manu labo Alpha 2L sūkni.

Vēl variants, ka šie termoregulatori ir skald safe, jeb - Scald safe means that in the case of a cold water failure, the hot water supply shuts off automatically.

Kā man tādā sistēmā varētu iestāties atpakaļgaitas pietrūkums?

Trešais, ka mehāniska vaina un jānes atpakaļ tirgotājam. Vienīgi, blin, kā lai to pierāda :(

Re: Veicināt cirk-ROOT CAUSE
Datums: 14/01/2014 02:35

Palasīju par to scald safe. Nav gan minēts, ka VTA372 ir tāda funkcija bloķēt karsto, ja nav aukstā. Es protams kā veca plate ar to gaisu, bet ja viņam tāda funkcija ir, tad tā var nostrādāt, ja no kolektora izvelk gaisa burbuli.
Bet lai tur vai, kā skaidrs tas, ka šobrīd tev automātisko atgaisotāju ir par maz stabilai sistēmai. Ņemot vērā, ka tie atgaisotāji maksā 7ls, tad es vienu pieliktu pie kolektora un otru tajā radiatoru zara vietā, kamēr nav pieslēgti radiatori. Kad būs radiatori, tad to varēs pārnest augšā, bet pie kolektora atgaisotājs tāpat noder vienmēr. Un tad vēlreiz skatīties ko tā esbe darīs.
Un īsti nesaprotu kāpēc meistars bija ielicis atsperes pretvārstu aiz grīdas sūkņa? To es tik tagad pēc rakstītā bildē ieraudzīju, bet tas īsti nespēlē lomu.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12345
Pašreizējā: 5 no 5


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **               **  ********    *******  
 **     **  **    **         **  **     **  **     ** 
 **     **  **    **         **  **     **  **     ** 
 **     **  **    **         **  **     **   ******** 
 **     **  *********  **    **  **     **         ** 
 **     **        **   **    **  **     **  **     ** 
 ********         **    ******   ********    *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727