UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Ievilksim elektrību!
Autors: gandrizelektriķis ()
Datums: 20/11/2007 05:04

Baigi smieklīgi vispār sanāk.Nu jau katrs kurš māk pievienot lampiņu un pievilkt kontaktam strāvu,iedomājas,ka ir baigais elektriķis.Es pats uz elektrības strādāju nu jau 9 gadus,māku to visu un vēl daudz ko sarežģītāku,tomēr par elektriķi gan diez ko es sevi neuzskatu.Jo no elektrības kā tādas diez ko daudz nejēdzu.Jo galīgi nezinu,kas tur pa iekšu darās.....

Autors: gamu ()
Datums: 21/11/2007 10:53

tāpēc jau ir montieris un inženieris!!

Autors: vgy7 ()
Datums: 21/11/2007 16:01

Man elektrība ir tumša lieta, kas dažreiz gaiši spīd...
Pilnīgi piekrītu gacho, jo pēdējā laikā speciālistus, kas gadiem studējuši konkrēto nozari, uzklausīt nevēlamies.
Tas pats apkurē: montieriera atslēgu padevējam izdevās apskatīt pāris objektu un šis jau dižais meistars... pēcāk no četriem objektiem trīs ar dievpalīga palīdzību daudzmaz silda, bet atlikušajā vainojam katlu.

vgy7

Autors: spk ()
Datums: 21/11/2007 17:14

vgy7, viena lieta ir gadiem studēt, un pavisam cita - no šīs studēšanas gūt sev un citiem kādu labumu. Tipa - gadiem ilgi pētu elektrību, bet vienalga nesaprotu, kā pa tiem vadiem petroleja nokļūst spuldzītē.
Diemžēl, ir nācies tikties kā reizi ar speciālistu siltumtehniķi, kurš varbūt arī par siltumu ir korifejs, bet citā nozarē - attiecības ar klientu, piemēram - ir pilnīgs nekas. Man ir bieza āda, sev interesējošo informāciju es ieguvu, bet to, kāpēc cilvēks ar tiešām ļoti labām zināšanām par savu nozari pat celtniecības buma laikā nav kļuvis turīgs, es ātri sapratu :)

Autors: EjTakTu ()
Datums: 21/11/2007 17:33

spk
žetons par petroleju un spuldzīti :)

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **  **  **  **  **    **  **     **  **       
       **  **  **  **  **        **     **  **       
 **    **  **  **  **  **        **     **  **       
 **    **  **  **  **  **    **  **     **  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.