UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Inženiertīkli :
Building.Lv Forums
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 2 no 4
Re: jauns elektropieslegums privatmajai
Autors:
janis3
()
Datums: 29/11/2007 02:11
es atrodos jelgavas rajona, un man iet garam 2 sliezu cels, bet Latvijas Dz tiesham nelauj pieslegties pie sava transformatora.
To es jau noskaidroju.
To es jau noskaidroju.
Autors:
esss
()
Datums: 29/11/2007 03:00
nu tad jau tas viss pasākums atkrīt..
Autors:
janis3
()
Datums: 30/11/2007 03:10
Ne, bet tas konkretais transformators pieder latvenergo, un man butu ideali, kantori teica, ka nevarot but ne runas par to kas man nepatik. Vini piedava vilkt man 1 km liniju un viss.
Ta jau sanak es tiesham tur neko nevaru izmainit!
Ta jau sanak es tiesham tur neko nevaru izmainit!
Autors:
a
()
Datums: 30/11/2007 04:22
Liidzjuutiiba.
Kaut gan sadas lietas parasti noskaidro pirms iegadaties apbuves zemi.
Kaut gan sadas lietas parasti noskaidro pirms iegadaties apbuves zemi.
Autors:
Juris_F
()
Datums: 30/11/2007 18:04
Pacieties nedaudz, ja tas zemes gabals dikti patīkm, iespējams, ka drīzumā būs arī 1kV līnijas, kas varētu derēt arī tavā gadījumā. Šāda līnija, protams būs lētāka, kā 20kV līnija.
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 30/11/2007 18:37
1 kV, tikai 2.5x vairāk kā zemspriegums?
Manuprāt vienalga dārgākie ir stabi, trafi un citi izdevumi, ne kabeļa vai vadu cena. Trešais spriegums pie esošiem 0.4 un 20 kV nozīmētu pat divus trafus, kas, visticamāk, pārspētu 1 km līnijas izmaksas pat visdārgākās firmas izpildījumā. Viens te reiz jau prognozēja - bye-bye 40%:
[buvnieciba.delfi.lv]
Pastāv gan arī viedoklis, ka līdz šim firmas tāmes paaugstināja tuvu šiem pašiem 40%.
Manuprāt vienalga dārgākie ir stabi, trafi un citi izdevumi, ne kabeļa vai vadu cena. Trešais spriegums pie esošiem 0.4 un 20 kV nozīmētu pat divus trafus, kas, visticamāk, pārspētu 1 km līnijas izmaksas pat visdārgākās firmas izpildījumā. Viens te reiz jau prognozēja - bye-bye 40%:
[buvnieciba.delfi.lv]
Pastāv gan arī viedoklis, ka līdz šim firmas tāmes paaugstināja tuvu šiem pašiem 40%.
Autors:
Janis3
()
Datums: 01/12/2007 00:19
manai zemei pari iet elektrolinija, 0.4 kv, uz betona stabiem. bet man kantori teica ka ar 1 fazi manai mazai majai nepietiks, kaut gan jau skaidrs, ka 3 fazes man nevajag.
starp citu, es jau projekteshanas uzdevumu esmu dabujis, tikam tam nepiekritu. trafs maksa LVL 250, un dargakie ir Vara vadi LVL 17 000. Projekteshanas energoinzzenieri teica, ka nav starpibas es ievelku 1 f vai 3f, kopejie naudas izdevumi nemainas. Es tam neticu.
starp citu, es jau projekteshanas uzdevumu esmu dabujis, tikam tam nepiekritu. trafs maksa LVL 250, un dargakie ir Vara vadi LVL 17 000. Projekteshanas energoinzzenieri teica, ka nav starpibas es ievelku 1 f vai 3f, kopejie naudas izdevumi nemainas. Es tam neticu.
Autors:
Janis3
()
Datums: 01/12/2007 00:31
es rekjinos nu lielakais ar LVL 4500 lidz sadales skapim. un noteikti ar ar visu transformatoru.
Autors:
Juris_F
()
Datums: 01/12/2007 00:46
Sasapņojies, rekur videjās izmaksas
[www.st.latvenergo.lv]
[www.st.latvenergo.lv]
Autors:
Janis3
()
Datums: 01/12/2007 04:43
Pag,pag, runa jau neiet par to 1 km, tur skaidrs mazak par 10 tankiem nebus.
Es jau kadu laicinju atpakalj tas izmaksas redzeju un zinu.
Es jau kadu laicinju atpakalj tas izmaksas redzeju un zinu.
Pašreizējā: 2 no 4