UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Inženiertīkli :
Building.Lv Forums
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: SVARIGI - udensapgade
Autors:
E
()
Datums: 19/11/2008 11:10
Man arī ir urbums tikai 25m un nāk ārā ideāls ūdens gan pēc analīzēm gan garšas. Izmaksāja kaut kur 1500 Ls pagājušgad trako cenu laikā. Iesaku painteresēties pie ģeologiem par konkrētās vietas pazemes slāņiem un neuzticēties kaimiņiem. Man visiem kaimiņiem riņķī ir 50-100m urbumi un visiem nāk stipri rūsains ūdens, kuru es pārtikā nelietotu.
Autors:
Jānis Zvejnieks
()
Datums: 20/11/2008 10:52
Nopirku zemes gabalu un sametos kopā ar kaimiņu un izurbām dziļurbum. Urbām pa vidu abām mājām. Sanāca kaimiņa zemē. Vienojāmies, ka uztaisam apgrūtinājumu viņa zemei un ierakstam zemesgrāmatā, ka dziļurbums ir koplietošanas. Dziļurbums ir 56m dziļš. Nu tie 23m - kaut kā liekas, ka pat vienam varētu būt par maz
Autors:
LaurisV
()
Datums: 20/11/2008 12:12
Nešaubies ne mirkli. Ir laists ūdens nedēļu no vietas nonstopā, nepietrūka ne mirkli. Ražība skaitās ~2,4m3/st. Tādu daudzumu izlietot nav reāli.
Autors:
a
()
Datums: 20/11/2008 12:32
to : Jānis Zvejnieks
Vispar pieaugusam cilvekamjau nu vajadzetu saprast, ka udens raziba nu nekadi nav atkariga no dziljuma :D
Vispar pieaugusam cilvekamjau nu vajadzetu saprast, ka udens raziba nu nekadi nav atkariga no dziljuma :D
Autors:
b
()
Datums: 20/11/2008 13:23
...un bieži vien kvalitāte arī nē :)
Autors:
LaurisV
()
Datums: 21/11/2008 13:03
Arī taisnība. Manam viss normā, izņemot dzelzi, kurš par procentiem 30 pārsniedz normu, ko arī redz pēc rupjo daļiņu filtriem- pēc mēneša tie ir brūni, vēl pēc mēneša būs jāmaina kārtridži.
Autors:
ivec
()
Datums: 25/11/2008 21:53
Kas tās par cenām, kur tādas izrāvi? Pie izvada uzliek kolektoru un uz katru zemes gabalu ierok 1m dziļumā cauruli(40mm d- 0.80Ls/m) + ierakšana , kā sanāk 5000Ls.
Kaimiņam bija 110m, man 36m, attālums 900m, Zemgalē.Cenas ir lejā.
Kaimiņam bija 110m, man 36m, attālums 900m, Zemgalē.Cenas ir lejā.
Autors:
E
()
Datums: 26/11/2008 08:50
Interesanti kā šajā gadījumā realizē izplešanās trauku novietojumu? Varbūt pie urbuma izvada(un pirms kolektora) uzliek kādu lielu bunduli?
Autors:
aaaa
()
Datums: 26/11/2008 09:59
Izplešanās trauku vajag katram uzlikt savā mājā, pats labākais variants. Mums ar kaimiņu sākumā bija viens - tikai pie viņa, 80L, bet man bija jūtami baigie hidrauliskie sitieni, kad ieslēdzās sūknis. Uzliku savējo 50L un viss ir labi.
Pašreizējā: 2 no 2