2003. gadā firma "E- Sistēmas" ieņēmusi stabilu vietu Latvijas tirgū

2003. gadā firma "E- Sistēmas" ieņēmusi stabilu vietu Latvijas tirgū

Patīkami vērot kā pēdējo pāris gadu laikā sākotnēji salīdzinoši nelielā firma "E- Sistēmas" veiksmīgi pierādījusi sevi Latvijas tirgū, pamazām un mērķtiecīgi kļūstot par dalībnieku, ko respektē un novērtē.

autors: 2003. gadā firma "E- Sistēmas" ieņēmusi stabilu vietu Latvijas tirgū
Foto: 2003. gadā firma "E- Sistēmas" ieņēmusi stabilu vietu Latvijas tirgū; autors: 2003. gadā firma "E- Sistēmas" ieņēmusi stabilu vietu Latvijas tirgū
Patīkami vērot kā pēdējo pāris gadu laikā sākotnēji salīdzinoši nelielā firma "E- Sistēmas" veiksmīgi pierādījusi sevi Latvijas tirgū, pamazām un mērķtiecīgi kļūstot par dalībnieku, ko respektē un novērtē.

Firma "E- Sistēmas" 2003. gadā realizējusi daudzus lielus un nozīmīgus objektus, veiksmīgi uzsākta darbība dažāda veida dzīvojamo māju inženierkomunikāciju izbūvē. Kā labs piemērs šajā ziņā uzskatāms darbs jaunajā "Latio" Beberu ciematā, kur šobrīd ir nodots 1. kārtas veikumiem.

2003. gadā kā jauna un spēcīga darbības joma attīstīta vēdināšana un kondicionēšana, kas šobrīd funkcionē līdzvērtīgi jau iepriekš apgūtajām nozarēm. Pēdējā laikā firma sākusi apgūt arī elektromontāžas darbus, realizēti pirmie nelielie objekti. Līdz ar to, kā atzīst firmas direktors Jānis Jeņins, uzņēmums ir vēl vairāk pietuvojies savam sākotnējajam mērķim- piedāvāt praktiski visu inženierkomunikāciju būvniecības pakalpojumus.

Aizvadītais gads firmas vēsturē paliks arī kā laiks, kad uzņēmums iesaistījās mazumtirdzniecības biznesā- atvērts savs apkure, ūdensapgādes, santehnikas preču veikals Krišjāņa Barona ielā 104, kā arī kopā ar sadarbības partneriem- specializēts apkures veikals Grīna bulvārī. Īsā laikā veikali ieguvuši savu vietu tirgū.

Uzņēmums nodibinājis veiksmīgu sadarbību ar ārzemju partneriem apkures, vēdināšanas un kondicionēšanas jomā par preču piegādēm. 2004. gadā plānots paplašināties austrumu virzienā, mēģinot apgūt arī nelielu daļu turienes (konkrētāk- Krievijas) tirgus.

2003. gadā firma "E- Sistēmas" ieņēmusi stabilu vietu Latvijas tirgū. Uzņēmums joprojām atrodas aktīvā attīstībā- 2003. gadā (salīdzinājumā ar 2002.) apgrozījums ir dubultojies, šogad to plānots vēlreiz dubultot.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.