building.lv skaitļos

Lietotāji online35
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
2003. gads būvniecībā : building.lv - par būvniecību Latvijā

2003. gads būvniecībā

2003. gads būvniecībā

Kaut arī 2003. gads palicis jau šķietami patālā pagātnē, tieši šobrīd tiek apkopoti kopējie rezultāti par attiecīgo laika periodu.

autors: 2003. gads būvniecībā
Foto: 2003. gads būvniecībā; autors: 2003. gads būvniecībā
Kaut arī 2003. gads palicis jau šķietami patālā pagātnē, tieši šobrīd tiek apkopoti kopējie rezultāti par attiecīgo laika periodu. Aktīvi strādā gan dažādas pētījumu, statistikas firmas, gan profesionālās asociācijas. Latvijas Būvnieku asociācijā drīzumā noslēgsies konkurss "Gada labākā būve Latvijā 2003", savukārt Arhitektu savienībā tiks paziņoti arhitektoniski vērtīgākie objekti aizvadītajā gadā. Pirms vēl sākusies aktīvā būvniecības sezona, vēl ir nedaudz laika, lai apkoptu iepriekš paveikto un kaldinātu nākotnes plānus.

Aktuālas tēmas ietvaros noskaidrosim, kāds dažādos uzņēmumos bijis 2003. gads, ar ko tas izceļas pārējo starpā, kā arī nedaudz ieskatīsimies prognozēs 2004. gadam.

Kopumā ņemot 2003. gads būvniecībā bijis veiksmīgs- praktiski visi rādītāji ir auguši, uzņēmumi turpinājuši veiksmīgu attīstību. Gadā realizēti daudzi lieli un nozīmīgi objekti- gan jaunbūves, gan rekonstrukcijas un restaurācijas.

Savas izmaiņas būvniecībā devušas arī regulējošāš valsts instutūcijas. 2003. gadā Būvniecības departamentā notika ievērojamas izmaiņas- no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas tas nonāca Ekonomikas ministrijas pakļautībā.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.