building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1680
Nozares raksti32877
2010. gads Ruukki Latvija bijis stabilizācijas un eksporta gads : building.lv - par būvniecību Latvijā

2010. gads Ruukki Latvija bijis stabilizācijas un eksporta gads

2010. gads Ruukki Latvija bijis stabilizācijas un eksporta gads
Foto: 2010. gads Ruukki Latvija bijis stabilizācijas un eksporta gads

Uzņēmums Ruukki Latvija - Metālu produktu un sistēmu piegādātājs Latvijā, neskatoties uz sarežģīto būvniecības un metālapstrādes tirgus situāciju Latvijā, 2010. gadu aizvadījis veiksmīgi un sasniedzis 13,194 miljoni LVL lielu apgrozījumu.

Ruukki metāla produktu realizāciju 2010. gada 1. ceturksnī nopietni iespaidoja nelabvēlīgie laika apstākļi - sniegotā un aukstā ziema, kā rezultātā biznesa aktivitāte celtniecības nozarē bija zemāka par prognozēto. Taču, samazinoties ekonomikas lejupslīdei, pārdošanas rādītāji stabilizējās, un sezonas noslēgumā jau bija vērojama izaugsme visos Ruukki pārstāvētajos biznesa segmentos, kas ļāva gadu noslēgt ar nelielu pārdošanas pieaugumu Latvijas tirgū. Izaugsmi sekmēja arī divu jaunu jumta seguma profilu Finnera un Vintage, kā arī divu Speciālo tēraudu Optim un Raex veiksmīga virzīšana tirgū gada otrajā pusē.

Ievērojams pieaugums gan jumta segumu, gan metāla izstrādājumu tirdzniecībā tika sasniegts eksporta tirgos. To izdevās panākt uzlabojot sadarbību ar esošajiem partneriem, kā arī iegūstot jaunus klientus ārpus Latvijas robežām.

2010. gadā tika uzlabota piegāžu un loģistikas efektivitāte un Ruukki Latvijas tirgū darbojās kā Igaunijas uzņēmuma "Ruukki Products" AS pilnvarotais pārstāvis.

2011. gadā Ruukki Latvija paredz arī turpmāku nelielu pārdošanas apjomu pieaugumu Latvijā, kā arī attīstību sadarbībā ar eksporta klientiem.

 

Vairāk informācijas:

Guntis Dūks, Tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs

guntis.duks@ruukki.com

SIA "Ruukki Latvija"

Mūkusalas iela 41b, Rīga, LV-1004, Latvija

Tālr.: +371 6 70 44900

Fakss: +371 6 70 44901

www.ruukki.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.