building.lv skaitļos

Lietotāji online24
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
"Stone Development" rīko pirmās privātmāju būvniecību dienas : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Stone Development" rīko pirmās privātmāju būvniecību dienas

Visus, kas apsver privātmājas būvniecības vai iegādes iespējas, 9. un 10. augustā "Stone Development" aicina uz Garkalni, uz privātmāju būvniecību dienām.

Visus, kas apsver privātmājas būvniecības vai iegādes iespējas, 9. un 10. augustā "Stone Development" aicina uz Garkalni, uz privātmāju būvniecību dienām. Kompānijas nekustamo īpašumu speciālisti būs gatavi konsultēt par "Stone Development" piedāvājumu privātmāju būvniecībā. Būs iespēja iepazīties ar kompānijas piedāvātajiem privātmāju projektiem un apskatīt uzbūvētas, pilnībā pabeigtas un iekārtotas parauga mājas , kā arī iegūt detalizētu informāciju par būvniecības tehnoloģijām, būvdarbu posmiem un izmaksām mājas gatavības dažādās stadijās.

"Stone Development" privātmāju būvniecību dienas rīko privātmāju ciematā Garkalnē, lai klientiem būtu iespēja izstaigāt un apskatīt gatavas parauga mājas. "Stone Development" topošajiem iemītniekiem piedāvā lielisku iespēju redzēt pilnībā pabeigtu un iekārtotu māju, lai gūtu pilnīgu priekšstatu par projekta un plānojuma piemērotību, kā arī redzēt būvniecības darbu izpildes kvalitāti.

"Mājas būvniecība ir pietiekami sarežģīts un komplekss pasākums, kas prasa kompetenci un pieredzi," – komentē "Stone Development" valdes priekšsēdētājs Jānis Zivtiņš. - "Tiem, kas uzņēmušies paši vadīt savas mājas būvniecību, ir jāapņemas kļūt par speciālistiem, lai veiktu daudzās nepieciešamās saskaņošanas būvdarbu atļauju saņemšanai un komunikāciju nodrošināšanai, uzņemoties atbildību par būvdarbu kvalitātes kontroli. "Stone Development" saviem klientiem piedāvā kompleksu pakalpojumu klāstu un kompetentu pieeju, lai precīzos un saskaņotos termiņos, ar garantijām uzbūvētu māju, pilnībā uzņemoties visas rūpes."

Būvniecības dienu apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par privātmāju būvniecību uz savas zemes un uzdot jebkurus interesējošos jautājumus. Konsultanti sīki izskaidros māju būvniecības procesu un gatavības pakāpes etapus, iepazīstinās ar iekšējās un ārējās apdares veidiem. Privātmāju būvniecību Stone Development piedāvā realizēt līdz pilnīgi pabeigtai iekšējai apdarei. Pēc klienta izvēles ir iespēja pasūtīt arī tikai būvniecības darbu sākuma posmus vai daļēji pabeigtas apdares pakāpi.

"Stone Development" nekustamo īpašumu speciālisti un konsultanti gaidīs Garkalnē, Kāpu ielā 11
10. augustā, piektdien, plkst. 16-20
11. augustā, sestdien, plkst.11-20

Tiek laipni gaidīti visi, kas gatavojas būvēt vai iegādāties savu māju! Būvniecības dienu laikā tiks piedāvātas īpašas akcijas cenas māju būvkomplektiem un Garkalnes ciemata mājām.
Stone Development pārstāv inženiertehnoloģisko kompāniju holdingu High Castle™ un piedāvā pilnu pakalpojumu kompleksu privātmāju būvniecībā. Holdings High Castle™ apvieno specializētu kompāniju grupu un nodrošina pilnu privātmājas projektēšanas, būvniecības un realizācijas ciklu.

Holdinga ietvaros savu darbību veic Latvijā lielākais privātmāju nesošo konstrukciju ražošanas uzņēmums High Castle™ Industry, būvniecības kompānija High Castle™, projektēšanas un dizaina kompānija High Castle™ Architecture, finansu un audita kompānija High Castle™ Capital, logu un durvju konstrukciju projektēšanas un ražošanas kompānija Plato.

Plašāku informāciju meklējiet www.sd.lv vai pa tālruni 7103377

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.