building.lv skaitļos

Lietotāji online50
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
: building.lv - par būvniecību Latvijā

Koordinātes: reklama@diy.lv,
tel. 7602207, fakss 7603451



Savulaik, pirms gadiem piecpadsmit, lai nodrošinātu sev komfortablus dzīves apstākļus, lielākā daļa no mums daudzas lietas darīja paši - rušinājās pa dārzu, audzējot sev nepieciešamo pārtiku, mūrēja, remontēja un pielaboja visu, ko saimniecībā varēja un nevarēja dabūt. Nez kāpēc šodien, kad viss, par ko toreiz sapņojām, ir pieejams veikalos, mēs tāpat cenšamies un turpinām darboties. Laikam jau latvietim iedzimts neapstāties un visu laiku pilnveidoties, tāpēc ne velti mūsu amatniecības tradīcijām un prasmēm ir tik liela vēsturiska bagāža.

Šodien, kad gandrīz katrs sapņo par savu māju un zemes pleķīti, atkal īpaši aktuāli kļūst senie jautājumi: "kā izdarīt šo darbiņuģ", "kas šajā jautājumā varētu man palīdzēt ar padomuģ", "vai man pašam darot tas nesanāk lētāk un labākģ" utt.

Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem Jums palīdzēs atbildēt jaunais žurnāls "DIY Lietpratējs". Saīsinājums DIY (do-it-youself) - "izgatavo pats" plaši pazīstams amatniekiem un rokdarbniekiem visā pasaulē. Žurnālā mēs parādīsim daudz praktisku padomu ar attēliem, kuros soli pa solim tiks veikti darbi būvniecībā, galdniecībā, dārzkopībā, interjera un dizaina priekšmetu izgatavošanā, kā arī daudzās citās lietās, kas liksies interesantas Jums.

Kopā ar žurnālu Jūs izveidosiet daudzas mājsaimniecībā noderīgas un skaistas lietas, iegūsiet daudzveidīgus ieteikumus lietām, ko varat nedēļas nogalēs pagatavot kopā ar bērniem, saņemsiet aicinājumus piedalīties konkursos un uzvarēsiet tajos, sekosiet dažādu instrumentu, iekārtu un preču testiem.

Vienlaikus esam paredzējuši attīstīt atgriezenisko un tiešo saikni ar mūsu lasītājiem -, aktīvi atspoguļojot vērtīgu risinājumu izveidi un rīkojot DIY lietpratēju dienas visā Latvijā.
Domājams, ka 10 000 eksemplāru lielā tirāža sākotnēji būs pietiekoša lasītāju lokam, un 56 lappusēs spēsim pastāstīt par visu, kas mums un Jums liekas saistošs, taču, kas zina - varbūt no mūsu ieceres būt par stabilu mēneša izdevumu mēs kļūstam par nedēļas žurnālu.

Lai izdodas Jums un mums!

Darīsim paši un darīsim kopā!

Izdevuma "DIY Lietpratējs" direktors

Mārtiņš Ruža

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.