building.lv skaitļos

Lietotāji online12
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
"Vincents Poliline" uzsācis jaunas modernas iekārtas izmantošanu : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Vincents Poliline" uzsācis jaunas modernas iekārtas izmantošanu

6.jūnijā SIA "Vincents Poliline", kas ir viens no Latvijas vadošajiem būvķīmijas ražotājiem, ir atklājis jaunu un modernu tehnoloģisko iekārtu uzņēmuma ražotnē Kalngalē.

6.jūnijā SIA "Vincents Poliline", kas ir viens no Latvijas vadošajiem būvķīmijas ražotājiem, ir atklājis jaunu un modernu tehnoloģisko iekārtu uzņēmuma ražotnē Kalngalē.

"Jaunā iekārta nodrošina mūsdienīgāka un progresīvāka ķīmiskā sastāva iestrādi uzņēmuma ražotajos produktos, ļaujot samazināt to patēriņu būvniecības procesā, kā arī būtiski uzlabos uzņēmuma produkcijas kvalitāti. Šī iekārta tiks izmantota arī būvniekiem labi pazīstamo pulverveida mūrjavas plastifikatoru PMP ražošanā, kas uzlabo būvjavu un betonu struktūru un ilgizturību," saka "Vincents Poliline" direktors Andris Plociņš.

"Pateicoties modernajai iekārtai, produktus fasē jaunā un daudz parocīgākā iepakojumā, kas būvniekiem transportēšanu, uzglabāšanu un produkta iestrādi padara daudz ērtāku," A.Plociņš.

"Vincents Poliline" ir augstas kvalitātes būvķīmijas ražotājs Latvijā. Uzņēmums dibināts 1997.gadā. Tajā strādā piecpadsmit darbinieku Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Uzņēmums eksportē savu produkciju uz Lietuvu, Igauniju un Krieviju. Šī gada sākumā "Vincents Poliline" ir kļuvis par 100% Latvijas uzņēmumu.

"Vincents Poliline" ir viens no Vincents grupas uzņēmumiem.
Vincents grupu veido - restorāns "Vincents", dizaina salons "Vincents Inspira", Natuzzi mēbeļu salons "IVN Grupa", būvķīmijas ražotne "Vincents Poliline", arhitektūras projektēšanas birojs "Avotiņš, Vincents un "Partneri", "Vincents" būvniecība, Fiat, Alfa Romeo, Lancia dīleris Latvijā "Auto Italia", kā arī šo auto marku importētājs Latvijā un Igaunijā "Itaalia Auto", Maserati dīleris Baltijas valstīs "Modena Motors".

Vincents grupas peļņa 2005. gadā sasniedza 1,8 miljonu latu. Apgrozījums 2005.gadā - 6,5 miljoni latu.

Karīna Odemļuka
SIA "Vincents Poliline"
sabiedrisko attiecību speciāliste
T.: 7903272, M.:29853000
vincents_bc@poliline.vincents.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.