building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19247
Nozares raksti32987
"Elsana" iegūst industriālās drošības sertifikātu : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Elsana" iegūst industriālās drošības sertifikātu

Viens no vecākajiem elektromontāžas uzņēmumiem Latvijā – SIA "Elsana" ieguvis LR Satversmes aizsardzības biroja izsniegtu industriālās drošības sertifikātu (IDS).

Viens no vecākajiem elektromontāžas uzņēmumiem Latvijā – SIA "Elsana" ieguvis LR Satversmes aizsardzības biroja izsniegtu industriālās drošības sertifikātu (IDS). Sertifikāts apliecina komersanta spēju pildīt valsts pasūtījumus, kuri saistīti ar piekļuvi valsts noslēpuma objektiem, NATO un Eiropas Savienības klasificētajai informācijai, kā arī apliecina gatavību un spēju nodrošināt šādas informācijas aizsardzību.

IDS Latvijā izsniedz Satversmes aizsardzības biroja apakšstruktūra – Nacionālā drošības iestāde un IDS saņēmuši aptuveni 60 uzņēmumi. SIA "Elsana" ir viens no retajiem elektromontāžas uzņēmumiem, kas saņēmis IDS sertifikātu.

"IDS sertifikātu vēlējāmies iegūt tādēļ, ka tas ļauj piedalīties konkursos un veikt elektromontāžas darbus objektos, kas tiek būvēti NATO, Aizsardzības ministrijas, Iekšlietu ministrijas un citu valsts un pašvaldību uzņēmumu vajadzībām," stāsta SIA "Elsana" valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Pūce.

SIA "Elsana" elektromontāžas jomā darbojas jau 15 gadus. Tās vēsture meklējama jau 1961. gadā, kad uzņēmums darbojās kā "3. remontu un celtniecības pārvalde". Tādēļ SIA "Elsana" var uzskatīt par vienu no vecākajiem elektromontāžas uzņēmumiem Latvijā. Šajā laikā SIA "Elsana" izveidojies par stabilu uzņēmumu, kura viens no pamatakmeņiem ir pieredzējuši, profesionāli un labi motivēti darbinieki.

Informāciju sagatavoja
"M.L.International Ltd."
Sabiedrisko attiecību departamenta
vadītājas asistente Ilona Pērkone

Sabiedrisko attiecību departamenta projektu vadītāja
Beata Bērziņa
29112424

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.