building.lv skaitļos

Lietotāji online43
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
"Vincents Poliline" uzsāk CE marķējuma sertifikāciju : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Vincents Poliline" uzsāk CE marķējuma sertifikāciju

Viens no Latvijas vadošajiem būvķīmijas ražotājiem "Vincents Poliline" uzsācis savas produkcijas sertifikāciju saskaņā ar Eiropas Savienības marķējumu CE (European Conformity).

Viens no Latvijas vadošajiem būvķīmijas ražotājiem "Vincents Poliline" uzsācis savas produkcijas sertifikāciju saskaņā ar Eiropas Savienības marķējumu CE (European Conformity).

CE marķējums apliecina, ka prece atbilst pamatprasībām, kādas Eiropas Savienībā noteiktas drošumam, veselības un vides aizsardzībai un šim izstrādājumam ir veiktas visas nepieciešamās atbilstības novērtēšanas procedūras.

"Šis marķējums uz mūsu izstrādājumiem padarīs Poliline produkciju konkurētspējīgāku iepretim citu valstu ražojumiem, jo mūsu būvniecības materiāli top vienīgi Latvijā un, protams, tā ir laba caurlaide uz plašo Eiropas tirgu," atzīst "Vincents Poliline" direktors Andris Plociņš.

Uzņēmums "Vincents Poliline" dibināts 1997. gadā un šobrīd tā ražotnē Kalngalē top plaša spektra būvķīmijas materiāli un piedevas, kas tiek eksportēti uz Lietuvu, Igauniju un NVS valstīm.

"Vincents Poliline" ir viens no Vincents grupas uzņēmumiem.

Vincents grupu veido - arhitektūras projektēšanas birojs "Avotiņš, Vincents un Partneri", "Vincents" būvniecība, būvķīmijas ražotne "Vincents Poliline", restorāns "Vincents", dizaina salons "Vincents Inspira", Natuzzi mēbeļu salons "IVN Grupa", automobiļu Fiat, Alfa Romeo, Lancia dīleris Latvijā "Auto Italia", kā arī šo marku importētājs Latvijā un Igaunijā "Itaalia Auto", Maserati dīleris Baltijas valstīs "Modena Motors".

Pirmos celtniecības produktus ES zemēs ar apzīmējumu CE sāka marķēt 2001. gadā, lai harmonizētu dažādos valstu standartus un nodrošinātu brīvu produkcijas izvešanu un tirdzniecību jebkurā ES valstī.

Baiba Gintere
Vincents grupa
Sabiedrisko attiecību vadītāja
T. 7500202, M. 29458778


Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.