building.lv skaitļos

Lietotāji online9
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
‘’Būvniecības ABC’’ modernizācijā ieguldīs 160 tūkstoš latu : building.lv - par būvniecību Latvijā

‘’Būvniecības ABC’’ modernizācijā ieguldīs 160 tūkstoš latu

‘’Par precīzām projekta izmaksām varēsim runāt tikai pēc lielveikala pārplānošanas darbu pabeigšanas. Šobrīd aprēķinātas aptuvenās izmaksas, kas sastāda 160 tūkstoš latu’’, komentē SIA ‘’Famar-Desi’’ valdes loceklis Marko Soots.

‘’Par precīzām projekta izmaksām varēsim runāt tikai pēc lielveikala pārplānošanas darbu pabeigšanas. Šobrīd aprēķinātas aptuvenās izmaksas, kas sastāda 160 tūkstoš latu’’, komentē SIA ‘’Famar-Desi’’ valdes loceklis Marko Soots.

Domājot par iepirkšanās vides modernizāciju un savu pircēju ērtībām, ‘’Būvniecības ABC’’ Pērnavas ielas 27/29 lielveikals, Rīgā, 2007. gadā no 1. februāra līdz 1. martam tiks aizvērts, lai veiktu pārplānošnas darbus.

Pārplānošanas darbi ietvers telpu vizuālā noformējuma uzlabojumus - tiks nomainīts tirdzniecības aprīkojums, kas atbildīs visa koncerna «Famar-Desi Grupp » koncepcijai – vidēji augstas, zilas krāsas plauktu/stendu sistēmas. Pēc paveiktā abi «Būvniecības ABC» veikali, Pērnavas ielā 27/29 un Mūkusalas ielā 93, būs vienotā stilā, kas pircējam precīzāk iezīmēs piedāvātās iepirkšanās priekšrocības – labāku servisu, plašāku preču klāstu. Jaunais veikala iekārtojums ļaus vieglāk orientēties plašajā piedāvājumā.

Informējam, ka ‘’Būvniecības ABC’’ klientus, šajā laika posmā, apkalpos lielveikals Mūkusalas ielā 93, Rīgā (P – P 8.30 – 20.00 un sestdienā 8.30 – 18.00), kur ir pieejams tikpat liels interjera, dārza un būvmateriālu preču klāsts, kā arī vairumtirdzniecības/projektu nodaļa strādās ar klientiem bez darba laika izmaiņām (katru darba dienu).
‘’Būvniecības ABC’’ atvainojas klientiem par īslaicīgi sagādātajām neertībām un aicina sekot informācijai par Pērnavas ielas 27/29 lielveikala atvēršanu masu saziņas līdzekļos!

"Būvniecības ABC" lielveikali, SIA "Famar-Desi" ietilpst starptautiskā uzņēmumu grupā A/S "Famar-Desi Grupp", kas ir Igaunijā vadošais būvmateriālu un dārza preču tirgotājs ar 14 veikaliem. Latvijā SIA "Famar-Desi" ierindojas nozares TOP 6 lielāko uzņēmumu vidū ar diviem plašiem "Būvniecības ABC" lielveikaliem – Pērnavas ielā 27/29 un Mūkusalas ielā 93, Rīgā.

Papildus informācija: Ināra Apsalone, SIA Famar-Desi mārketinga nodaļas vadītāja
Tālr.+371 7315120, +371 29284931, e-pasts: inara.apsalone@buvniecibas-abc.lv




Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.