building.lv skaitļos

Lietotāji online9
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
‘’Būvniecības ABC’’ jau atvērts : building.lv - par būvniecību Latvijā

‘’Būvniecības ABC’’ jau atvērts

Pēc mēneša intensīviem remontdarbiem, interjera, dārza preču un būvmateriālu tirgotājs ‘’Būvniecības ABC’’ 1. martā atvēra Pērnavas ielas 27/29 lielveikala durvis.

Pēc mēneša intensīviem remontdarbiem, interjera, dārza preču un būvmateriālu tirgotājs ‘’Būvniecības ABC’’ 1. martā atvēra Pērnavas ielas 27/29 lielveikala durvis.

Februārī Pērnavas ielas lielveikals tika slēgts, lai veiktu pārplānošanas darbus. Veikala modenizācijas rezultātā ir iezīmēts ‘’Būvniecības ABC’’ korporatīvais stils, kas klientiem sniegs modernas iepirkšanās vides priekšrocības – labāku servisu, plašāku preču klāstu, kā arī jaunais veikala iekārtojums ļaus vieglāk orientēties plašajā piedāvājumā.

‘’Būvniecības ABC’’ jaunatvērtā lielveikala Pērnavas ielā 27/29 darba laiki: P – P 8.30 – 19.30, sestdienās 8.30 – 17.00.

Uz redzēšanos jaunā, modernā un ar precēm bagātā vidē, Pērnavas ielā 27/29, Rīgā!

"Būvniecības ABC" lielveikali, SIA "Famar-Desi" ietilpst starptautiskā uzņēmumu grupā A/S "Famar-Desi Grupp", kas ir Igaunijā vadošais būvmateriālu un dārza preču tirgotājs ar 14 veikaliem. Latvijā SIA "Famar-Desi" ierindojas nozares TOP 6 lielāko uzņēmumu vidū ar diviem plašiem "Būvniecības ABC" lielveikaliem – Pērnavas ielā 27/29 un Mūkusalas ielā 93, Rīgā.

Papildus informācija: Ināra Apsalone, SIA Famar-Desi mārketinga nodaļas vadītāja
Tālr.+371 7315120, +371 29284931, e-pasts: inara.apsalone@buvniecibas-abc.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.