building.lv skaitļos

Lietotāji online14
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
"NEKUSTAMAIS ĪPAŠUMS" – BIZNESA KLASES IZSTĀDE : building.lv - par būvniecību Latvijā

"NEKUSTAMAIS ĪPAŠUMS" – BIZNESA KLASES IZSTĀDE

Izstāžu sabiedrība LATEXPO ar prieku paziņo, ka izstāde "NEKUSTAMAIS ĪPAŠUMS" sākot ar 2007. gadu notiks divas reizes gadā: pavasarī un rudenī! Ir pilnīgi skaidrs, ka pieprasījums pēc nekustamā īpašuma pārsniedz piedāvājumu, un katru mēnesi tirgū parādās simtiem jaunu projektu.

Izstāžu sabiedrība LATEXPO ar prieku paziņo, ka izstāde "NEKUSTAMAIS ĪPAŠUMS" sākot ar 2007. gadu notiks divas reizes gadā: pavasarī un rudenī! Ir pilnīgi skaidrs, ka pieprasījums pēc nekustamā īpašuma pārsniedz piedāvājumu, un katru mēnesi tirgū parādās simtiem jaunu projektu. Lai dotu tirgus profesionāļiem iespēju savlaicīgi informēt potenciālos klientus par jaunajiem piedāvājumiem, acīmredzot ar vienu izstādi ir par maz, tāpēc lielākā specializētā nekustamo īpašumu izstāde Latvijā un visi ar to saistītie pakalpojumi, tagad notiks divas reizes gadā. Tradicionāli izstādi atbalsta profesionālās organizācijas un asociācijas: Latvijas Nekustamo īpašumu asociācija LANĪDA (FIABCI-LATVIJA, CEREAN, CEPI, REALTOR) un Latvijas Nekustamo īpašumu projektu attīstītāju asociācija NĪPAA. Un nemainīgi izstādes ģenerālsponsors ir HANSABANKA.

Pavasarī izstāde "Nekustamais īpašums" notiks no 30. marta līdz 1. aprīlim SKONTO hallē, bet rudenī starptautiskā nekustamo īpašumu izstāde (pēc kārtas jau piektā – jubilejas izstāde!), kuru organizē izstāžu sabiedrība LATEXPO norisināsies Olimpiskajā Sporta centrā laikā no 22. līdz 25. novembrim. Tā ir lielākā specializētā nekustamo īpašumu izstāde Baltijas valstīs, kurā ik gadu piedalās grandiozi liels nekustamā īpašuma tirgus spēlētāju skaits – vairāk kā simts, turklāt ar katru gadu vairākkārtīgi ir palielinājies ārvalstu dalībnieku skaits – it sevišķi "silto zemju" valstu pārstāvju dalība. Taču lielākais 2006. gada izstādes pārsteigums bija 250 jaunie projekti, kas atrodas galvenokārt Rīgā, Jūrmalā, kā arī citās Latvijas pilsētās. Līdz ar šo jauno projektu apjomu palielināšanos, izstādes nozīmību Rīgas pilsētai un valstij kopumā sniedz oficiālais Rīgas Domes atbalsts un tās dalība izstādē ar pilsētas attīstības plāniem.

Izstādē "NEKUSTAMAIS ĪPAŠUMS" piedalās ne tikai kompānijas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, bet kā jau iepriekš tika pateikts – arī no Spānijas, Grieķijas, Bulgārijas, Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Krievijas un Turcijas. Visi izstādes dalībnieki vienbalsīgi apgalvo, ka pēdējo trīs gadu laikā izstāde ir kļuvusi par vērienīgu un profesionālu notikumu visiem nekustamā īpašuma spēlētājiem, vienā vietā apvienojot gan Baltijas, gan citu ārvalstu lielākos tirgus līderus.

Baibas Laveiķes, izstādes pastāvīgā eksponenta OBERHAUS mārketinga speciālistes viedoklis apstiprina izstāžu sabiedrības LATEXPO rīkotās nekustamo īpašumu izstādes augošo līmeni: "Izstāde ir tiešām fantastiska un darba izstādē ir daudz! … Sākotnēji nebijām pārliecināti, vai vispār ir nepieciešams piedalīties izstādē, bet provizoriskie izstādes rezultāti ir labāki, nekā bijām iedomājušies. Turklāt, šī LATEXPO izstāde, pat, ja firmai nav konkrētu piedāvājamu projektu, ir ļoti labs brendinga instruments, jo izstādē SKONTO piedalās visas lielākās un prestižākās Latvijas nekustamo īpašumu kompānijas, kas arī bija viens no iemesliem, kādēļ piedalījāmies arī mēs."

Jau pirmās darba stundas izstādē vienmēr apstiprina lielo profesionāļu un plašākas publikas interesi, kā arī masu informācijas līdzekļu interese, līdz ar pēdējā laika sakāpināto publikas interesi nekustamā īpašuma jomā Latvijā, ir neapslāpēta (darbam izstādē vienmēr akreditējas praktiski visas televīzijas ziņu programmas, dienas un nedēļas laikraksti, un arī specializētie izdevumi).
Runājot par dizainu, katrs no izstādē redzamajiem stendiem ir radošs reklāmas dizaineru darbs, kas tiek parādīts ne tikai lielajos platību izmēros un spilgtajās krāsās, bet arī izceļas ar idejas pasniegšanas oriģinalitāti. Stendu izgatavošanā tiek izmantotas idejas un interesanta simbolika, kas ataino vēstījuma koncepcijas ideju un jauno projektu poētiskos nosaukumus.

Vēl jo vairāk interesanti izstādē "NEKUSTAMAIS ĪPAŠUMS" SKONTO zālē ir daudzdzīvokļu un ģimenes māju, arī dzīvojamos ciematos, piedāvājums. Izstādē apmeklētājiem būs iespēja saņemt informāciju arī par komercīpašumiem un jauniem biroju kompleksu projektiem. Praktiski katrs no izstādes dalībniekiem ir gatavs piedāvāt vairākus jaunos projektus dažādās realizācijas stadijās – no projekta, kas vēl tikko sākts celt, līdz jau pilnībā gataviem dzīvojamiem kompleksiem ar vai bez iekšējās apdares. Daudzas kompānijas ļoti nopietni gatavojas izstādei, veidojot speciālas prezentācijas par saviem dzīvojamo māju, biroju, daudzdzīvokļu namu, elitāro projektu, restaurēto jūgendstila namu projektiem un piedāvājumiem.

Izstādē ļoti plaši tiek piedāvāts arī īpašums ārvalstīs. Jauno piedāvājumu skaits, sākot ar zemi, māju un dzīvokļu piedāvājumiem, ārvalstīs pēdējā gada laikā ir ievērojami audzis. Ir tiešām pievilcīgi un interesanti piedāvājumi iegādāties īpašumu tieši pie jūras, pat par tiešām izdevīgām un ne pavisam dārgām cenām.

2007. gada izstādēs īpaša uzmanība tiek veltīta vienam no populārākajiem nekustamā īpašuma tirgus segmentiem – otrreizējā tirgus nekustamie īpašumi. Dalībai izstādē aktīvi tiek aicinātas kompānijas, kas nodarbojas ar dzīvokļu pirkšanas un pārdošanas darījumiem otrreizējā tirgū. Pēc aptaujas rezultātiem izstādes apmeklētāji norādīja, ka ir ļoti liela interese pēc šādu kompāniju pakalpojumiem.

Izstādes organizatori dalībai izstādē aicinājuši ne tikai lielākos nekustamā īpašuma tirgus spēlētājus, bet arī bankas iestādes, un arī visus tos, kuri piedāvā pakalpojumus, kas saistīti ar nekustamo īpašumu. Neesot nekustamā īpašuma sfēras profesionālim, ir grūti atbildēt uz jautājumiem un pieņemt lēmumu par īpašuma iegādi. Parasti rodas simtiem jautājumi, uz kuriem atbildi var dot tikai nekustamā īpašuma tirgus un hipotekāro kredītu eksperti. Zinošie šīs jomas profesionāļi ir aprēķinājuši, ka no lēmuma pieņemšanas momenta līdz darījuma noslēgšanas momentam paiet apmēram pus gads. Izstāde "NEKUSTAMAIS ĪPAŠUMS" – tā ir vienreizēja iespēja ietaupīt spēkus, laiku un naudu. Lai atvieglotu šo atbildīgo izvēli, HANSABANKA, izstādes ģenerālsponsors, 2006. gadā saviem klientiem piedāvāja iespēju apmeklēt izstādi bez maksas.

Rudens izstāde "Nekustamais īpašums", kas notiks Olimpiskajā Sporta centrā no 22. līdz 25. novembrim, pārsteigs publiku ne mazāka mērā, kā pavasara izstāde. Pirmkārt, izstāde notiks nevis vienā telpā, bet divās, otrkārt, rudenī būs skatāma atsevišķa elitārā nekustamā īpašuma ekspozīcija, tas ir, mūsdienīgu, augstas kvalitātes standartiem atbilstošu, radošu ideju pārpilnu dzīvokļu un māju piedāvājumi.

Izpratne par mājām katram ir saprotama individuāli. Mājas atrašanās vietas izvēle, kā likums, ir atkarīga no katra indivīda dzīves apstākļiem, personīgajām prasībām, kā arī šim mērķim atvēlētajiem naudas līdzekļiem, kurus katrs pats cenšas izlietot pēc iespējas labāk – mājas, vasarnīcas vai dzīvokļa iegādei. Lai neapmaldītos nekustamā īpašuma jūrā un, galvenais, nekļūdītos šāda svarīga lēmuma, kā nekustamais īpašums, pieņemšanā, ik viens ir aicināts apmeklēt izstādi "Nekustamais īpašums" no 30. marta līdz 1. aprīlim SKONTO zālē, bet rudenī Olimpiskajā Sporta centrā no 22. līdz 25. novembrim. Specpiedāvājums no izstādes ģenerālsponsora HANSABANKAS – izstādes apmeklējums bankas klientiem, piereģistrējoties www.hansabanka.lv, bez maksas.




Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.