building.lv skaitļos

Lietotāji online37
Aktīvie uzņēmumi1869
Nozares raksti32911
"Gratia" Eko dienā iestāda 50 priedītes pie Bābelītes ezera Rīgā! : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Gratia" Eko dienā iestāda 50 priedītes pie Bābelītes ezera Rīgā!

"Parketa centrs" organizētajā "Gratia" Eko dienā rīdzinieku iecienītajā atpūtas zonā pie Bābelītes ezera tika iestādītas 50 priedītes, tā apliecinot organizatoru un pasākuma apmeklētāju ieinteresētību dabas resursu atjaunošanā.

"Parketa centrs" organizētajā "Gratia" Eko dienā rīdzinieku iecienītajā atpūtas zonā pie Bābelītes ezera tika iestādītas 50 priedītes, tā apliecinot organizatoru un pasākuma apmeklētāju ieinteresētību dabas resursu atjaunošanā. Pasākumā piedalījās pārstāji no jaunā grīdas segumu salona "Gratia", grīdas segumu ražotāj kompānijām "Crown Craft" (Latvija) un "BEATA" (Lietuva), reklāmas aģentūras "Base Baltic", sabiedrisko attiecību aģentūras "PR Plus", arhitekti un interjera dizaina speciālisti, kā arī mūziķis Deniss Paškevičs, kurš viesus priecēja ar saksofona melodijām džeza ritmos un arī pats aktīvi piedalījās kociņu stādīšanā.

"Gratia" Eko dienas ietvaros 30. maijā tika atklāts arī jauns izmeklēto grīdas segumu salons "Gratia" Brīvības ielā 195, kurā piektdien, 1. jūnijā plkst. 13.00 notiks seminārs par "Jaunākajām tendencēm koka grīdu segumos" – iespēja iepazīties ar netradicionāliem risinājumiem un jaunākajām dizaina līnijām.

"Vispopulārākais grīdu segums Latvijā pašlaik ir lamināts, kas būtībā pieejams ikvienam. "Gratia" salonos mēs vēlamies piedāvāt mūsu valsts iedzīvotājiem iespēju paspert soli vienu pakāpienu augstāk – izvēlēties dabīga koka grīdas segumu, kas aizvien vairāk nāk modē gan Rietumvalstīs, gan Latvijā. Mūsu veiktā tirgus analīze rāda, ka brīdī, kad tirgus būs piesātināts ar standarta produkciju, kāds neapšaubāmi ir teju vai lielveikalos pieejamais lētais lamināts, cilvēki aizvien biežāk sāks interesēties par atšķirīgu, labāku, arī dārgāku grīdas seguma piedāvājumu. Tieši tāpēc "Gratia" salons tiek atvērts sabiedriski ļoti pieejamā vietā – Brīvības ielā pie VEF tilta," stāsta SIA "Parketa centrs" izpilddirektors Kaspars Devīts.

"Pirmais parketa centra salons "Gratia" savu darbību sācis 2006. gada novembrī Mūkusalas ielā 33. Salonā plašā spektrā tiek piedāvāti dažādi koka grīdas segumi – cēlkoka dēļu grīdas, jaunās korķa grīdas segumi, koka flīzes, kas ir inovatīvs produkts grīdu segumu piedāvājumā un arī interesants interjera dizaineru skatījumā. Katrs šeit var atrast savām vēlmēm un interjeram piemērotāko grīdas segumu." stāsta Kaspars Devīts.

SIA "Parketa Centrs" ir lielākais specializētais koka izejmateriālu grīdas segumu veikalu tīkls Latvijā ar tirdzniecības vietām ne tikai Rīgā, bet arī Liepājā, Jēkabpilī, Jelgavā, Valmierā, un Daugavpilī un ir līderis koka grīdas segumu tirgū, ar plašāko lamināta, trīs slāņu parketa un parketa dēļu sortimentu. SIA "Parketa Centrs" sadarbības partneri ir tādas Eiropā un pasaulē pazīstamas kompānijas kā: Classen (Vācija), Hamberger, kas pazīstama ar preču zīmi Haro (Vācija), Egger (Vācija), Quick Step (Beļģija), kā arī Latvijas un Lietuvas vadošie parketa un koka grīdas segumu izgatavotāji.

Pasākuma fotoattēli pieejami: www.prplus.lv/gallery/album04

Plašāka informācija:
Zanda Skujiņa, konsultante
Tel. 7325775
e-pasts: zanda@prplus.lv
Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.