building.lv skaitļos

Lietotāji online49
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
"NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā : building.lv - par būvniecību Latvijā

"NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā

"NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā

Lielākais industriālo parku attīstītājs Latvijā SIA "NP Properties" nodevis ekspluatācijā modernu B1 biroju ēku "NTP Biznesa Centrs", kas ir lielākais kompānijas šobrīd rekonstruētais biroju centra projekts.

autors: "NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā
Foto: "NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā; autors: "NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā
Lielākais industriālo parku attīstītājs Latvijā SIA "NP Properties" nodevis ekspluatācijā modernu B1 biroju ēku "NTP Biznesa Centrs", kas ir lielākais kompānijas šobrīd rekonstruētais biroju centra projekts. Jaunā biznesa centra kopējā platība ir 8400 kv.m, un tā izveidē ieguldīti vairāk nekā 3 miljonu latu.
"NTP Biznesa Centrs" ir viens no četriem uz doto brīdi "NP Properties" projektiem biroju segmentā ar kopējo biroju telpu platību vairāk nekā 29 tūkst.kv.m.
"NTP Biznesa Centrs" atrodas Pārdaugavā, Jūrkalnes ielā 15/25 - stratēģiski izdevīgā vietā tuvu Vecrīgai un lidostai "Rīga".
Elita Moiseja, SIA "NP Properties" izpilddirektore: "Jaunā biroju ēka "NTP Biznesa Centrs" platības ziņā ir "NP Properties" lielākais šobrīd rekonstruētais biroju centrs. Šogad uzsākta vēl trīs biroju ēku attīstīšana – "Nordic Partners" biroja ēka Vecrīgā, deviņu stāvu biroju ēka Jelgavā agrākā RAF teritorijā, kas pēc rekonstrukcijas pabeigšanas platības ziņā pārspēs "NTP Biznesa Centru", un jauna biroja ēku kompleksa būvniecība Rīgā, Šampētera ielā.
Jaunā biroju ēka "NTP Biznesa Centrs" atrodas netālu no Vecrīgas Pārdaugavā – vietā, kas aktīvi veidojas par jaunu darījumu centru Rīgā. Atrašanās vieta ārpus pilsētas centra ļāvusi veiksmīgi risināt autostāvvietu deficītu – "NTP Biznesa Centrā" tās ir ap 500 automašīnām. Turklāt biroju raksturo ekonomisks telpu plānojums attiecībā uz izvietojamo darba vietu skaitu, kas ļauj samazināt telpu izmaksas.
Šobrīd lielākie biroja ēkas nomnieki ir uzņēmumi "Jaunozols Būve", mēbeļu ražošanas un tirdzniecības uzņēmums "Latiko", "Fazer Amica", interneta veikals "Xnet", programmatūras pakalpojumu kompānija "C.T.Co", darba apģērbu ražotājs "Kwintet Production", "Primuss", poligrāfijas pakalpojumu sniedzējs "Reneprint Serviss", celtniecības materiālu vairumtirgotājs "EBS" u.c.
"NTP Biznesa Centrs" atrodas 100% iznomātā industriālā parka "Nordic Technology Park" teritorijā. Tajā bez biroju telpas nomas tiek piedāvāti arī citi moderna biznesa centra pakalpojumi: konferenču zāles, kafejnīca un tuvākajā laikā tiek plānots atvērt arī bankas filiāli.

autors: "NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā
Foto: "NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā; autors: "NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā
Jaunais "NTP Biznesa Centrs" ir īpaši izdevīgs uzņēmumiem, kuriem nav nepieciešamas telpas Vecrīgā un tās tuvumā esošajā darījuma centrā, taču vajadzības gadījumā ērti un ātri tur nokļūt.
NTP Biznesa centra" vērienīga rekonstrukcija tika uzsākta pagājušā gada sākumā. Tā veikta tā, lai pilnībā atbilstu B1 biroju ēkas prasībām - ērts biroju telpu plānojums, augsts drošības līmenis, labi attīstītā infrastruktūra, plaša autostāvvieta, modernas komunikācijas un citi nozīmīgi faktori.

Par "NP Properties"
"NP Properties" ir lielākais industriālo parku attīstītājs Latvijā ar astoņiem industriālajiem parkiem dažādās Latvijas pilsētās Rīgā, Jelgavā, Ventspilī, Rēzeknē, Daugavpilī un Olainē. "NP Properties" attīstīto astoņu industriālo parku kopējā platība ir 180 ha. Kopējā iznomājamā ražošanas un noliktavu telpu platība parkos ir 209 000 kv.m, savukārt kopējā biroju telpu platība – 33 800 kv.m.

Informāciju sniedza:
"NP Properties" izpilddirektore
Elita Moiseja

Informāciju sagatavoja:
Inese Ozoliņa
T: 7358923, 29336923
inese@eksodus-ik.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.