building.lv skaitļos

Lietotāji online58
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
"Ziedoņdārza mājas" apsaimnieko SIA "Labo Namu Aģentūra" : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Ziedoņdārza mājas" apsaimnieko SIA "Labo Namu Aģentūra"

No šī gada 4. jūlija daudzdzīvokļu dzīvojamo namu un biroju kompleksu "Ziedoņdārza mājas" apsaimnieko SIA "Labo Namu Aģentūra". Tiesības apsaimniekot kompleksu uzņēmums guva pēc uzvaras projekta attīstītāja SIA "Dommo" izsludinātajā konkursā.

No šī gada 4. jūlija daudzdzīvokļu dzīvojamo namu un biroju kompleksu "Ziedoņdārza mājas" apsaimnieko SIA "Labo Namu Aģentūra". Tiesības apsaimniekot kompleksu uzņēmums guva pēc uzvaras projekta attīstītāja SIA "Dommo" izsludinātajā konkursā.

"Labo Namu Aģentūra" ir dibināta 2004. gadā un šobrīd uzņēmumā strādā 30 darbinieki. Patlaban "Labo Namu Aģentūra" apkalpo ap 400 dažādus klientu, kā juridiskas, tā fiziskas personas. Apsaimniekoto objektu loks – sākot no daudzdzīvokļu namiem un biroju ēkām, līdz pat ražotnēm un noliktavām.

Apsaimniekošanas tirgū "Labo Namu Aģentūra" izceļas ar kompetenci, profesionalitāti un individuālu pieeju katram klientam, nodrošinot katrai ēkai savu pārvaldnieku, kas atbild uz iedzīvotāju jautājumiem, reaģē uz vajadzībām un nāk klajā ar piemērotākajiem apsaimniekotā objekta attīstīšanas risinājumiem. Ir izveidots uzņēmuma tehniskais dienests un ir pieejams plašs tehnikas klāsts.

"Labo Namu Aģentūra" norēķinu sistēmā vienmēr tiek ievērots caurspīdīguma princips, katram apsaimniekošanas objektam ir savs norēķinu konts un ir pieejamas atskaites par izlietotajiem līdzekļiem. Pēc konkursa rezultātiem kompleksam "Ziedoņdārza mājas" dzīvokļu apsaimniekošanas maksa noteikta 0.48 LVL m2, bet biroju platībām 0.80 LVL m2. Samaksā ietilpst kāpņu telpu un apkārt esošās teritorijas uzkopšana, diennakts avārijas dienests, diennakts dežurantu serviss, kopīpašuma apdrošināšana un nama uzkrājumu fonds. Par papildu samaksu iedzīvotājiem tiks piedāvāta dzīvokļu uzkopšana un citi pakalpojumi. Mājas nodrošinātas ar visiem komunālajiem pakalpojumiem, siltumenerģijas piegādi veic A/S "Rīgas Siltums". Plašāka informācija www.lnagentura.lv.

SIA "Labo Namu Aģentūra" ir viens no STATS grupas uzņēmumiem. Vēl STATS grupā ietilpst arhitektūras un projektēšanas uzņēmums SIA "STATS Projekts", būvtehnikas un elektroinstrumentu nomas un tirdzniecības uzņēmums SIA "STATS Serviss", celtniecības uzņēmums SIA "Būvuzņēmums STATS", nekustamo īpašumu projektu attīstītājs SIA "Forburga" un mātes uzņēmums SIA "STATS Invest", kurš grupas uzņēmumiem nodrošina stratēģisko vadību un administratīvos pakalpojumus. Kopējais STATS grupas uzņēmumu apgrozījums 2006.gadā pārsniedza 21,8 miljonus latu.


autors: "Ziedoņdārza mājas" apsaimnieko SIA "Labo Namu Aģentūra"
Foto: "Ziedoņdārza mājas" apsaimnieko SIA "Labo Namu Aģentūra"; autors: "Ziedoņdārza mājas" apsaimnieko SIA "Labo Namu Aģentūra"

Informāciju sagatavoja Ilze Ivanova, SIA "STATS Invest" komunikācijas projektu vadītāja.

Plašākai informācijai: SIA "STATS Invest" mārketinga direktore Guna Ozoliņa, tālr.: 7032500, 29103747. www.stats.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.