building.lv skaitļos

Lietotāji online62
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32879
10–ā jubilejas mēbeļu izstādeBALTIC FURNITURE MARKET : building.lv - par būvniecību Latvijā

10–ā jubilejas mēbeļu izstādeBALTIC FURNITURE MARKET

Par godu savai 10 jubilejai, izstāžu sabiedrības LATEXPO mēbeļu izstāde ir mainījusi koncepciju, nosaukumu un norises vietu.

Kur: Olimpiskais sporta centrs, Grostonas iela 6b, Rīga, Latvija.
Kad: 27. - 30. septembris, 2007. gads.
Atklāšana: 27. septembris, 12:00.
Organizē: izstāžu sabiedrība LATEXPO.
Ģenerālsponsors: Latvijas moduļu mēbeļu ražotājs, firma ACCENTA, www.accenta.lv
Eksponentu skaits: vairāk kā 140 dalībnieku.
Pārstāvētās valstis: Latvija, Lietuva, Igaunija, Polija, Itālija, Beļģija, Francija, Vācija, Krievija, Čehija, Kipra, Turcija, Zviedrija, Portugāle.
Sīkāka informācija: www.latexpo.lv; evija@latexpo.lv

Izstāde BALTIC FURNITURE MARKET
senas tradīcijas un jauna koncepcija

Par godu savai 10 jubilejai, izstāžu sabiedrības LATEXPO mēbeļu izstāde ir mainījusi koncepciju, nosaukumu un norises vietu.
Šī izstāde ir labi pazīstama profesionāļiem un plašai auditorijai ar iepriekšējo nosaukumu "MĒBELES. INTERJERS. DIZAINS." un tā pilnīgi pamatoti ir viens no svarīgākajiem forumiem, kurā tiekas visi mēbeļu industrijas profesionāļi.

Šogad izstāde pirmo reizi norisināsies Olimpiskā sporta centra trijās zālēs, kas organizatoriem ļāva palielināt izstāžu platības gandrīz divas reizes un sadalīt ekspozīciju tematiski. Kopējā ekspozīcijas platība ir 11 700 m2.

Izstāžu sabiedrība LATEXPO ir realizējusi dzīvē izstādes telpas formēšanas koncepciju, kuras īpatnība ir - platības sadalīšana vairākās pēc tematiskās būtības - atšķirīgās ekspozīcijās. Dalībniekiem un apmeklētājiem BALTIC FURNITURE MARKET tiks piedāvāts jauns izstādes telpas, vides modelis, kas sastāvēs no trijām lielām, sadalītām pa atsevišķām zālēm, teritoriāli un tematiski neatkarīgām izstādes nodaļām.

LATEXPO ir pārliecināti, ka jaunā izstāžu koncepcija kopumā ir kardināls solis pretī mēbeļu industrijas straujākai attīstībai. Vienā zālē - saloni ar ekskluzīvām mēbelēm, mēbeļu un interjera dizaineri, līdzarto mēbeļu ražotāju un dizaineru atrašanās kaimiņos vistiešākajā veidā ietekmē gatavās mēbeļu produkcijas konkurētspēju eiropas un pasaules tirgū. Otrajā zālē – visu veidu un stilu (retro, klasika, avangards, high-tech, autordarbi, eksluzīvs) korpusa un mīkstās mēbeles, lietas, kuras iederas jebkurā telpā, vidē – dzīvojamā vai sabiedriskajā. Trešajā zālē – kompānijas, kuras piedāvā atsevišķus interjera elementus: dekoratīvās mākslas priekšmetus, kuri iederēsies jebkurā interjerā, dekoratīvos audumus, apgaismes priekšmetus un lustras, spoguļus, grīdu segumus utt.

Tematiskais sadalījums nopdrošinās labvēlīgus apstākļus eksponentu darbam, jo konkrētajā vietā – zālē, ieradīsies mērķa auditorija – potenciālie biznesa partneri un klienti. Liekas pilnīgi dabīgi, ka rezultāts tam būs – jauni lietišķie kontakti un izdevīgi darījumi. Jaunā sadales koncepcija tāpat viennozīmīgi atvieglos profesionālo viedokļu un pieredzes maiņu starp kolēģiem, kas savukārt kalpos tālākai profesionāļu kontaktu attīstībai un noturībai jau pēc izstādes.

Jubilejas izstādi izceļ lielais eksponentu daudzums – vairāk kā 140 kompānijas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Itālijas, Beļģijas, Francijas, Vācijas, Krievijas, Čehijas, Kipras, Turcijas, Zviedrijas un Portugāles. Vairāk ir pārstāvēti Latvijas mēbeļu ražotāji, kā arī pateicoties daudzgadīgajai sadarbībai ar Lietuvas mēbeļu ražotāju asociāciju "Lietuvos mediena" un Igaunijas kokapstrādes federāciju "EESTI PUUTÖÖLIIT", Lietuvas un Igaunijas mēbeļu industrijas profesionāļi.

Itālijas ekskluzīvā, dekoratīvā - stikla, kristāla un porcelāna ražotāji tiks pārstāvēti vienā, kopīgā stendā. Beļģijas ražotāji vedīs uz Rīgu jaunākos ekskluzīvos mēbeļu paraugus, bet francūži demonstrēs dizaineru risinājumus. Starp visiem šiem absolūtajiem izstādes jaunumiem, īpaši izceļas jaunākie zinātniskie materiāli jaunās paaudzes - nākotnes mēbeļu ražošanai. Tādējādi izstāde BALTIC FURNITURE MARKET var pilnībā apmierināt speciālistu interesi ne tikai par baltijas mēbeļu tirgu, bet arī par ārvalstu kolēģu sasniegumiem.

Izstāde BALTIC FURNITURE MARKET
- Baltijas mēbeļu industrijas centrālākais notikums!

Izstāde BALTIC FURNITURE MARKET ar katru gadu pieaicina aizvien vairāk mēbeļu, furnitūras, audumu ražotājus, mēbeļu un interjera dizainerus, kā arī mēbeļu mazumtirgotājus.

Tieši starptautiskā izstāde BALTIC FURNITURE MARKET ir tā pati platforma, uz kuras mēbeļu nozares speciālistiem no dažādām valstīm ir unikāla iespēja savu produktu un pakalpojumu reklamēt izmantojot stratēģiju "aci pret aci". Pasaules statistika pierāda, ka lielākajai daļai kompāniju pat 40% pārdošanas līgumu tiek noslēgti tieši pateicoties pareizai mārketinga stratēģijai piedaloties izstādēs, jo tajās ir lieliska iespēja paziņot par sevi kā par nopietnu lietišķu partneri, kā arī adekvāti novērtēt savas produkcijas konkurētspēju un viennozīmīgi iepazīties ar perspektīvākajām izstrādēm nozarē.

Izstāde BALTIC FURNITURE MARKET
tradicionāls komerc-panākumu avots

Organizatori ir pārliecināti, ka šī gada izstādei būs tradicionāli, komerciāli panākumi, ka visi dalībnieki pilnībā realizēs savus mērķus un uzdevumus. Viesnīcu, kafejnīcu, bāru un restotrānu īpašnieki varēs izvēlēties no nozares jaunumu lielā klāsta, pašu interesantāko un pieņemamāko savu iestāžu un biroju interjeram. Mēbeļu dažādība noteikti iepriecinās arī tos, kuri nolēmuši no jauna radīt vai atjaunot savas mājas interjeru. Izstāde apmeklētājiem – tas ir stila un labas gaumes svētku notikums, kā arī iespēja realizēt pašas drošākās idejas savas mājas interjerā, radīt savu, neatkārtojamu stilu un novērtēt visu to jauno, ko piedāvā izstādes dalībnieki.

Kā vienmēr izstādē tiks pārstāvētas visu veidu un stilu mēbeles – antikvariāts, retro, klasika, avangards, high-tech, ekskluzīvu mēbeļu autordarbi, viss nepieciešamais, lai jebkuru dzīvojamo vai sabiedrisko telpu padarītu par tīkamu un ērtu. Neatkārtojamu interjeru palīdzēs radīt izstādē atrastie interjera elementi, dekoratīvie audumi un tekstils, gaismekļi dzīvojamām telpām, dārza mājām, birojiem un citām telpām kā arī durvis, kāpnes, grīdas segumi, oriģināla furnitūra u.d.k.c.

Jau iepriekšējā gadā organizatori piedāvāja 2 jaunas izstādes sadaļas. Viens no izstādes jaunumiem bija antīkās mēbeles (roku darbs) un seno cēlkoku mēbeļu (roku darbs) kopijas. Šīs klases mēbeļu "parādīšanās" izstādē ir pilnībā saprotama un atbalstāma, dēļ lielās interjera speciālistu un apmeklētāju intereses - daudzi no tiem ar lielāko prieku izvēlas tās, lai savu mitekli padarītu īpašu, ērtu, izmantojot senatnes elpu un auru. Kompāniju skaits, kuras izstādē piedāvā konkrētās mēbeles ir manāmi palielinājies.

Vēl izstādes jaunums pagājušogad bija – jauno, Latvijas mēbeļu dizaineru darbi. Pirmo reizi izstādē piedalījās vesela grupa jauni, bet jau labi zināmi Latvijas mēbeļu dizaineri. Daži no izstādē redzētajiem darbiem tika demonstrēti izstādēs Milānā un Maskavā. Interese par autoru darbiem bija tik liela, ka šogad mēbeļu un interjera dizaineri izstādīsies jau veselā, vienā zālē. Izsenis zināms, ka viena no neapšaubāmi stiprākajām Baltijas tautu īpatnībām ir atturība un elegance, kas sevī pamanījusies apvienot vēlmi eksperimentēt ar fantāzijas lidojumu. Dizaineru piedalīšanās utilitāru priekšmetu - mēbeļu radīšanā, tas arī ir tas gaisīgais, kas tiek saukts par stilu, noskaņu, unikalitāti. Pašas drošākās idejas un unikālie risinājumi ikdienas priekšmetu un jebkādu interjeru radīšanā ir apvienoti vienuviet, zālē nr. 1. Dizaineri aicina savos stendos mēbeļu ražotājus, mēbeļu un interjera dizainerus, izstādes apmeklētājus un, protams žurnālistus un fotokorespondentus!

Dāvanas izstādes BALTIC FURNITURE MARKET apmeklētājiem
27. un 28. septembrī izstādes apmeklētājus gaida "laimīgajās stundās", kuru laikā viņi varēs piedalīties dažādās akcijās!

27. septembrī Latvijas mēbeļu ražotāju kompānija "HIT Mēbeles" veiks mīksto mēbeļu izlozi.

28. septembrī Izstādes ģenerālsponsors, kompānija "ACCENTA" ir sagatavojusi savu balvu izstādes apmeklētājiem. Šī kompānija arī ir Latvijas mēbeļu ražotājs. Viens no kompānijas darbības virzieniem – moduļu sistēmas mēbeļu ražošana un konkrēti moduļu virtuves. Tas nozīmē, ka katrs, kurš vēlas izveidot savu virtuvi, var to izdarīt pēc saviem ieskatiem un vēlmēm jau no gataviem blokiem. Visi izstādes apmeklētāji varēs piedalīties moduļu virtuves izlozē, sponsors dos iespēju laimīgajam izvēlēties pašam to virtuvi, kuru tas vēlas tieši savam mājoklim.

Akcijas noteikumi būs interneta mājas lapā www.latexpo.lv un LATEXPO informācijas stendā, kā arī akcijas organizētāju stendā.

Semināri:
28. septembrī, plkst 14:00 – 18:00 jubilejas izstādes ietvaros norisināsies Egger ZOOM kolekcijas prezentācija Latvijā.

28. septembrī, plkst.11.00-13.30, notiks seminārs DU PONT materiāla CORIAN izmantošana un pielietojums.


10. gadi BALTIC FURNITURE MARKET 2007. gadā
10-ā jubilejas izstāde BALTIC FURNITURE MARKET tiks atzīmēta ar balli dalībniekiem un izstādes goda viesiem. Šis saviesīgais notikums notiks sestdien, 29. septembrī, Latviešu Biedrības namā. Viesus gaidīs muzikālie kolektīvi, pazīstami un tautā iemīļoti dziedātāji un protams cienasts.

Saviesīgā pasākuma "nagla" būs labdarības izsole "12 krēsli". Divpadsmit mākslinieki speciāli šim pasākumam sagatavos savus oriģināldarbus par tēmu krēslu noformējums, katrs no šiem krēsliem tiks izsolīts balles laikā. Visi labdarības izlozē iegūtie līdzekļi tiks izlietoti zīmēšanai nepieciešamo preču iegādei kādam no Latvijas bērnu namiem. Bērniem būs viss nepieciešamais zīmēšanas nodarbībām.

Pateicība par sadarbību
Pasākuma organizators, izstāžu sabiedrība LATEXPO pateicas ilgadējam partnerim un pārstāvim Lietuvā – asociācijai "Lietuvos mediena". Pateicamies par atbalstu Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūrai, Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kamerai, Igaunijas kokapstrādes federācijai "EESTI PUUTÖÖLIIT", FENA (Eiropas Mēbeļu tirgotāju asociācija), Krievijas asociācijai "Мебельщики России".

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.