building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1879
Nozares raksti32912
"InReal" uzsāk tirdzniecību Matīsa ielā 38 : building.lv - par būvniecību Latvijā

"InReal" uzsāk tirdzniecību Matīsa ielā 38

Nekustamā īpašuma firma "InReal" oktobrī noslēdza vienošanos par dzīvokļu un komerctelpu tirdzniecību ēku kompleksā, Matīsa ielā 38.

Nekustamā īpašuma firma "InReal" oktobrī noslēdza vienošanos par dzīvokļu un komerctelpu tirdzniecību ēku kompleksā, Matīsa ielā 38.

Ar oktobra mēnesi sākot, Rīgas vēsturiskajā centrā, Matīsa ielā 38, "InReal" piedāvā renovētu ēku kompleksu, kas sastāv no trim mājām - Classic, Garden un Villa. Katrai mājai ir savs plānojums un fasādes mājas pirmajos divos stāvos tiek piedāvātas komerctelpas.

Ēku kompleksam Matīsa ielā 38 īpašo raksturu un stilu piešķir greznā fasādes māja, apzaļumots iekšpagalms un autentiskā strūklaka. Matīsa 38 ēkas ir celtas 1909. gadā, klasicisma stilā un šobrīd atrodas vietējas nozīmes arhitektūras pieminekļa statusā! To projektējis arhitekts Nikolajs Nords, kurš pazīstams arī kā Antonijas 20 mājas autors. Matīsa 38 māju ērtā atrašanās vieta dod iespēju dažu minūšu laikā nokļūt Vecrīgā. Netālu atrodas arī Latvijas Kultūras koledža un mierīgai atpūtai vai kopējām pastaigām ar bērniem piemērotais Ziedoņdārzs.
 
"Ieguldījums centra ēkās ir līdzvērtīgs ieguldījumam aristokrātisko valstu vērtspapīros – drošs un noturīgs," saka SIA "InReal" direktors Raits Bebris. Matīsa ielas četrdesmit piecos dzīvokļos jaunu mājokli atradīs ikviens, kas vēlas dzīvi ar stilu un stabilas vērtības. Ir pieejami dzīvokļi ar panorāmas skatu Matīsa ielas garumā, kā arī ar logiem uz eleganti iekārtoto iekšpagalmu. Tiek piedāvāti 1-3 istabu dzīvokļi platībās 20-240 m2, kā arī aktuālie dzīvokļi 6.stāva mansardā. Dzīvokļi ir aprīkoti ar kamīnu. Daļa dzīvokļu ir apzināti neremontēti, dodot jaunajam īpašniekam iespēju veidot savu dizainu un interjeru. Ir pieejamas visas komunikācijas – kabeļtelevīzija, telefona līnija, internets. Ēkas ir aprīkotas ar autonomo jeb individuālo mājas apkuri un autostāvvietu teritorijas iekšpagalmā. Papildus ir iespējams iegādāties dzīvokļos esošās senatnīgās mēbeles, radot ēku stilam atbilstošu mājīguma sajūtu.

SIA "InReal" ir vienas no lielākās Lietuvas nekustamo īpašumu kompānijas SAS "Invalda Real Estate" meitas uzņēmumiem. Lietuvā kompānija nekustamo īpašumu jomā darbojas jau trīspadsmito gadu, savukārt Latvijā "InReal" strauji attīstās jau trešo gadu. "InReal" savā darbībā balstās uz profesionālu kolektīvu un elastīgu pieeju klientu dažādo prasību apmierināšanai.

Plašāka informācija pieejama jaunizveidotajā mājas lapā www.matisa38.lv vai SIA "InReal", tālr. 67408686.
Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.