building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
"Latio" konsultē interesentus "Atvērto durvju" dienās projektā "Ziedoņdārza mājas" : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Latio" konsultē interesentus "Atvērto durvju" dienās projektā "Ziedoņdārza mājas"

"Latio" konsultē interesentus "Atvērto durvju" dienās projektā "Ziedoņdārza mājas"

Šonedēļ līdz 11. novembrim jaunuzceltajā dzīvojamo un biroja ēku kompleksā "Ziedoņdārza mājas", A.Čaka ielā 92, 96, 98 notiek "Atvērto durvju" dienas.

Informāciju sagatavoja Aija Ševele, "Latio" sabiedrisko attiecību speciāliste

Šonedēļ līdz 11. novembrim jaunuzceltajā dzīvojamo un biroja ēku kompleksā "Ziedoņdārza mājas", A.Čaka ielā 92, 96, 98 notiek "Atvērto durvju" dienas. Tā ir iespēja apskatīt dzīvokļus pēc to nodošanas ekspluatācijā, kas notika oktobrī. Uzņēmums "Latio" sadarbībā ar a/s "Hansabanka" "Atvērto durvju" nedēļas ietvaros interesentiem piedāvā apskatīt pārdošanā pieejamos dzīvokļus un sniedz konsultācijas par to iegādi un kredītu saņemšanas iespējām.

autors: "Latio" konsultē interesentus "Atvērto durvju" dienās projektā "Ziedoņdārza mājas"
Foto: "Latio" konsultē interesentus "Atvērto durvju" dienās projektā "Ziedoņdārza mājas"; autors: "Latio" konsultē interesentus "Atvērto durvju" dienās projektā "Ziedoņdārza mājas"

Piecas dienas vienā no "Ziedoņdārza māju" dzīvokļiem ir atvērts improvizēts dzīvokļu tirdzniecības birojs, kur visas dienas garumā, sākot no plkst. 12 līdz 20, interesenti var apskatīt brīvos dzīvokļus un noslēgt pirkuma līgumu. "Šī ir iespēja ikvienam, kurš vēlas iegādāties dzīvokli, apvienot divas lietas – apskatīt brīvos dzīvokļus un ar mūsu tirdzniecības speciālista palīdzību izrunāt dzīvokļa pirkuma un kredīta nosacījumus. Lai saņemtu kredītu "Hansabankā" dzīvokļa iegādei šajā projektā, nav nepieciešams vērtējums," uzsver Diāna Krogzeme, "Latio" mājokļu tirdzniecības speciāliste.

"Atvērto durvju" nedēļas ietvaros projekta attīstītājs SIA "Dommo" jaunuzceltajā ēku kompleksā izsludinājis arī "Gaismas un mākslas nedēļu". Tāpēc ik vakaru "Ziedoņdārza māju" apmeklētāji var noskatīties īpašu slaidšovu, kura laikā fasādes ēkas logos tiek demonstrētas mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznu videoinstalācijas. Pircējiem, kuri šajā nedēļā noslēgs līgumu par dzīvokļa iegādi, projekta attīstītājs dāvina kādu no 30 mākslinieces gleznām.

"Ziedoņdārza mājas" ir trīs daudzstāvu ēku komplekss līdzās Ziedoņdārzam. "Latio" šobrīd šajā projektā piedāvā 65 dzīvokļus platībā sākot no 49,52 līdz 250,56 kvadrātmetriem. Dzīvokļos ir pilna iekšējā apdare. Būvniecībā un apdarē izmantoti kvalitatīvi materiāli un risinājumi. Visiem dzīvokļiem ir stiklotas un atveramas lodžijas. Pirmā stāva un augšstāvu dzīvokļiem ir apzaļumotas terases. Dzīvokļu vidējās cenas: 2 istabu dzīvokļiem, sākot no 2440 – 4319 EUR/kv.m, 3 istabu dzīvokļiem - sākot no 2270 – 3261 EUR/kv.m un 4 istabu dzīvokļiem – sākot no 2257 – 3927 EUR/kv.m. Kopā kompleksā ir 104 dzīvokļi.

Dzīvokļu pircējiem šajā projektā tiek piedāvāta arī 15 procentu atlaide firmas "Scavolini" virtuves iekārtas un tehnikas iegādei, 10 procentu atlaide firmas "Pick Up" aizkaru salona piedāvājumam un firmas "BAS Grupa" divu mēnešu bezmaksas interneta pieslēgums.

Komplekss "Ziedoņdārza mājas" ieguvis pirmo vietu konkursā "Labākais jaunais projekts 2007", nominācijā "Labākais mājas projekts Rīgas centrā", kā arī maijā –pirmo vietu laikraksta "Diena" pielikuma "Mājoklis" konkursā "Māja. Vide. Cilvēks", nominācijā "Labākais mēneša projekts".

Plašāka informācija:
Aija Ševele, "Latio" sabiedrisko attiecību speciāliste, tālr. 7814222, 29175961, aija.sevele@latio.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.