building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1691
Nozares raksti32878
"Latio" iznomājis telpas "Stoller" jaunajam loģistikas centram : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Latio" iznomājis telpas "Stoller" jaunajam loģistikas centram

Nekustamā īpašuma uzņēmums "Latio" industriālā parka G31 teritorijā, Ganību dambī 30, uzņēmumam "Stoller" jauna loģistikas centra veidošanai ir iznomājis 3000 kv.m noliktavu telpas, 300 kv.m biroja platības, kā arī 3000 kv.m industriālā parka teritorijā, ārpus telpām.

Informāciju sagatavoja Aija Ševele, "Latio" sabiedrisko attiecību speciāliste

Nekustamā īpašuma uzņēmums "Latio" industriālā parka G31 teritorijā, Ganību dambī 30, uzņēmumam "Stoller" jauna loģistikas centra veidošanai ir iznomājis 3000 kv.m noliktavu telpas, 300 kv.m biroja platības, kā arī 3000 kv.m industriālā parka teritorijā, ārpus telpām. Paplašināšanās veikta, lai pēc iespējas vienuviet apvienotu visas atbalsta grupas uzņēmumam "Stoller" ar veikalu tīklu "Stokker".

"Tā kā nākamajā gadā Latvijā gatavojamies atvērt 2 – 3 jaunus veikalus, bija nepieciešams atrast vietu jaunam loģistikas centram Rīgā. Noliktavu platības industriālā parka G31 teritorijā, kas tika piemeklētas ar "Latio" palīdzību, bija izdevīgākais no piedāvājumiem, jo atbilst mūsu mērķim – pilnā apjomā, vienuviet izvietot gan zem jumta uzglabājamo preču sortimentu, gan tehnikas vienības, piemēram, traktorus, ko nepieciešams novietot uz laukuma, ārpus telpām," uzsver Artis Stieciņš, "Stoller" loģistikas nodaļas vadītājs.

Saskaņā ar "Latio" informāciju, šobrīd nomnieki Rīgā un Pierīgā pastiprināti pieprasa noliktavu un ražošanas platības, kas būtu nodrošinātas ar visām komunikācijām un apkuri, iespēju vietai piekļūt ar sabiedrisko transportu, kā arī biroja telpu izvietojumu līdzās komercplatībām. Šādu industriālo platību piedāvājums Rīgā ir ierobežots.

"Noliktavu un ražošanas telpas ar apkuri šobrīd pieprasa 80 procenti nomnieku. Daudziem uzņēmumiem ir vajadzība noliktavās izvietot materiālus un produkciju, kas uzglabājami tikai apsildītās telpās," skaidro Ruslans Vengers, "Latio" komercīpašumu tirdzniecības speciālists.

Industriālā parka G31 priekšrocības ir tā novietojums netālu no Rīgas brīvostas, ērtie pievedceļi un pilsētas centra tuvums. Parkā G31 pieejamās nomas platības pēc to specifikācijas piemērotas uzņēmumiem, kas saistīti ar loģistiku un preču izplatīšanu.

Uzņēmums "Stoller" Latvijas tirgū darbojas vairāk nekā 10 gadus un piedāvā produkciju šādās preču grupās: celtniecības un noliktavu tehnika, elektroinstrumenti, instrumenti un aprīkojums autoservisiem, uzkopšanas iekārtas, dārza tehnika un citās.

"Latio" ir tirgus līderis komercīpašumu sektorā Latvijā gan tirdzniecības un nomas, gan vērtēšanas jomā. "Latio" korporatīvo klientu apkalpošanas daļa sniedz kompleksu korporatīvu apkalpošanu uzņēmumiem komercīpašumu sektorā: īpašniekiem, nomniekiem, pircējiem, investoriem un attīstītājiem.

Plašāka informācija:
Aija Ševele, "Latio" sabiedrisko attiecību speciāliste, tālr. 7814222, 29175961, aija.sevele@latio.lv



Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.