building.lv skaitļos

Lietotāji online29
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
"THERMOR" ūdens sildītāji – augsta kvalitāte : building.lv - par būvniecību Latvijā

"THERMOR" ūdens sildītāji – augsta kvalitāte

"THERMOR" ūdens sildītāji – augsta kvalitāte

Tirdzniecības marka "THERMOR" pasaulē ir populāra jau ilgu laiku — tā izveidota 1968. gadā, un šodien produkcija ar šo zīmolu ieņem līderpozīcijas Eiropas elektrisko sildītāju un apkures iekārtu tirgū.

Tirdzniecības marka "THERMOR" pasaulē ir populāra jau ilgu laiku — tā izveidota 1968. gadā, un šodien produkcija ar šo zīmolu ieņem līderpozīcijas Eiropas elektrisko sildītāju un apkures iekārtu tirgū. Visa "THERMOR" produkciju ražo Francijā, un tā izceļas ar augstu kvalitāti.

"THERMOR" ūdens sildītāji iziet sešus kontroles posmus. Tie ir: konstrukcijas gareno un apļveida elementu sametināšanas pārbaude, vizuālā apskate, tvertnes piepildīšana ar ūdeni necaurlaidības, kā arī izolācijas pārbaudei, plus noslēguma tests, lai pārbaudītu visas sistēmas funkciju darbību, ieskaitot jaudu.

Tālāk — par segumiem. Visaugstāko kvalitāti iekšējam segumam panāk, slīpējot ar sīkām tērauda daļiņām augstā spiedienā, kā arī apdedzinot. Ir vēl kāds noslēpums — emaljā ir kvarca sastāvdaļas, turklāt apstrāde notiek augstā temperatūrā (860 C). Šāds divkāršs iekšējais segums (biezums 200 mkm, 1kmk=0,01) pasargā tvertni no deformācijas temperatūras un spiediena maiņu gadījumā. Bez visa iepriekš minētā jāpiebilst, ka "THERMOR" ūdens sildītāji ir lieliski pasargāti no korozijas. Tajos atrodas blīvējuma kārtas, kas pilnībā nosedz elementu, kas ir visjūtīgākais pret koroziju — tvertnes iekšpuses apakšējo daļu.
autors: "THERMOR" ūdens sildītāji – augsta kvalitāte
Foto: "THERMOR" ūdens sildītāji – augsta kvalitāte; autors: "THERMOR" ūdens sildītāji – augsta kvalitāte

THERMOR" modeļu klāsts ir samērā plašs, taču īpaši gribas izcelt sērijas "ACI" boilerus. Salīdzinot ar tradicionālām ūdens uzsildīšanas sistēmām, to priekšrocības ir neapstrīdamas:
1) keramiskais siltuma elements ir ievietots kolbā un neatrodas tiešā saskarē ar ūdeni. Tam ir liela sildvirsma (4W/cm2), kas ierīcei neļauj pārkarst un paaugstina siltuma atdevi;
2) boileri aprīkoti ar titāna anodiem, kas nenolietosies pat ļoti agresīvā vidē;
3) siltumizolācija veidota no ekoloģiski tīra CFC 0%) poliuretāna 45 mm biezumā, kas ļauj būtiski samazināt siltuma zudumus. Piemēram, 100 litru tilpuma boilerim zudumi veido tikai 0,23 C diennaktī;
4) elektroniskais kapilārais termostats ļauj maksimāli precīzi uzturēt vēlamo temperatūru tva boilerim zudumi veido tikai 0,23 C diennaktī;
5) elektroniskais kapilārais termostats ļauj maksimāli precīzi uzturēt vēlamo temperatūru tvertnē.

autors: "THERMOR" ūdens sildītāji – augsta kvalitāte
Foto: "THERMOR" ūdens sildītāji – augsta kvalitāte; autors: "THERMOR" ūdens sildītāji – augsta kvalitāte

Visas šīs priekšrocības būtiski palielina ūdens sildītāja ekspluatācijas laiku un samazina elektroenergijas patēriņu. Ar vārdu sakot, franču "THERMOR" ir jaunās paaudzes produkcija, kas var būt ideāls risinājums mājas vai dzīvokļa apgādei ar karsto ūdeni. Iegādājoties "THERMOR", patērētāji iegūs lielisku rezultātu.

Pasūti jau tagad!!!
E-veikals: www.buvemaju.lv
Tālr.: 28305355, 7602207
Fax.: 7603451
E-mail: veikals@www.building.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.