building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
"Z Towers" oficiāli uzsāk augstas klases biroju iznomāšanu : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Z Towers" oficiāli uzsāk augstas klases biroju iznomāšanu

"Z Towers" oficiāli uzsāk augstas klases biroju iznomāšanu

SIA "Z Towers" oficiāli paziņo, ka uzsāk aktīvu daudzfunkcionālā kompleksa "Z Towers" augstas klases biroju un veikalu telpu iznomāšanu. Par "Z Towers" ekskluzīvo iznomātāju ir kļuvis starptautiskais nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmums Re&Solution.

autors: "Z Towers" oficiāli uzsāk augstas klases biroju iznomāšanu
Foto: "Z Towers" oficiāli uzsāk augstas klases biroju iznomāšanu; autors: "Z Towers" oficiāli uzsāk augstas klases biroju iznomāšanu
SIA "Z Towers" oficiāli paziņo, ka uzsāk aktīvu daudzfunkcionālā kompleksa "Z Towers" augstas klases biroju un veikalu telpu iznomāšanu. Par "Z Towers" ekskluzīvo iznomātāju ir kļuvis starptautiskais nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmums Re&Solution.

"Z Towers" biznesa komplekss top pašā Rīgas sirdī Daugavas krastā, dažu minūšu braucienā no starptautiskās lidostas Rīga un Vecrīgas. "Z Towers" komplekss ietvers A un VIP klases birojus, vairākas konferenču zāles, biznesa centru, luksus klases "Sheraton" viesnīcu, veikalus, restorānus, kafejnīcas, skaistumkopšanas salonus, SPA centru un sporta klubu, kā arī helikopteru nosēšanās laukumu uz biroju torņa jumta.

"Z Towers" biznesa kompleksa būvniecība tika uzsākta 2006. gada augustā. Projektu plānots realizēt divās kārtās – 2008. gada vasarā tiks pabeigts nulles cikls, kurš ietver pamatu un autostāvvietas četros pazemes stāvos izbūvi. 2008.gada vasaras beigās, saskaņā ar darbu grafiku, ir paredzēts sākt otrās kārtas darbus – abu torņu un fasādes celtniecību. "Z Towers" daudzfunkcionālo kompleksu tiek plānots nodod ekspluatācijā 2010.gadā pirmajā ceturksnī, kad savas durvis viesiem vērs viesnīca "Sheraton Riga Hotel" un "Z Towers" biroju tornis. Kompleksa "Z Тowers" izstrāde paredz, ka tas būs ne tikai iespaidīgs biznesa centrs, bet arī izcils arhitektūras projekts Baltijas valstu augstceltņu vidū.

Šobrīd būvlaukumā notiek pēdējie darbi kompleksa pamatu nostiprināšanai un autostāvvietas izbūvei, kuru laikā pielieto Latvijā pagaidām unikālu būvniecības metodi – veicot darbus no augšas uz leju. Noslēdzas rakšanas darbi, kopumā gada laikā ir izrakti 95 000 kubikmetri zemes, un patlaban turpinās darbi pie ēku pamatnes nostiprināšanas. Pagajušajā nedēļā vien 30 stundu nepārtraukta darba laikā ēkas pamatnē ir ielieti 2000 kubikmetru betona.

Bredlijs Džī (Bradley Gee), SIA "Z Towers" valdes priekšsēdētājs, uzsver: "Z Towers" ir unikāls projekts Latvijas biroju platību nomas tirgū. No projekta realizācijas brīža tirgū tiek ieviesti jauni standarti, jauna kvalitāte un jauna augstceltņu koncepcija "birojs + viesnīca". Šis projekts ir liels solis uz priekšu pilnīgi visās nozares jomās un, balstoties uz savu starptautisko pieredzi, varu apgalvot, ka tas ir pielīdzināms pasaules mēroga projektiem. Mēs esam gandarīti par potenciālo īrnieku izrādīto interesi un par jau noslēgtajiem telpu nomas līgumiem."
Re&Solution rīkotājdirektors Raitis Nešpors sacīja: "Topošais "Z Towers" komplekss pacels Rīgas biznesa vidi jaunā līmenī. Šāda veida biroju kompleksa attīstīšana sāks aizpildīt tukšumu, kas pašlaik pastāv A un VIP klases biroju segmentā. Tādējādi tiek veidota infrastruktūra, kas atbilst starptautisku un lielu kompāniju prasībām pret vidi, kurā tās strādā, sasniedzamību, ir prestižas un atbilst augstākās klases standartiem. Neapšaubāmi, "Z Towers" iezīmēs un nostiprinās Rīgas kā biznesa lielpilsētas statusu ."

SIA "Z Towers" ir "S.P.I Group", privātas starptautiskas kompānijas, kas dibināta 1997. gadā un nodarbojas ar alkoholisko dzērienu ražošanu un tirdzniecību, nekustamo īpašumu projektu izstrādi un lauksaimniecību, meitas uzņēmums. 2006. gadā "S.P.I Group" iegādājās SIA "Vertikālā pasaule", kas bija šī projekta sākotnējais attīstītājs. 2007. gadā SIA "Vertikālā pasaule" tika pārdēvēta par SIA "Z Towers".

Re&Solution ir starptautisks finanšu un nekustamā īpašuma konsultāciju uzņēmums, kas darbojas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā un Dānijā. Kopš 2007.gada septembra Re&Solution ir Jones Lang LaSalle alianses partneris Baltijas valstīs. Papildu informācija par uzņēmumu ir pieejama http://www.resolution.lv


Ar cieņu,
Ramils Kadirovs,
Re&Solution mārketinga vadītājs
t: +(371) 2 932 3870 / +(371) 6 750 8400
r.kadirovs@resolution.lv
http://www.resolution.lv

Olga Piļščikova
SIA "Z Towers"
mārketinga direktore
tel: +(371) 6 7860500, +(371) 2 9173632
olga.pilscikova@spi-group.com
http://www.z-towers.com


Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.