building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi18981
Nozares raksti32973
"Latio" Kannās piedalīsies starptautiskajā nekustamā īpašuma izstādē "MIPIM 2008" : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Latio" Kannās piedalīsies starptautiskajā nekustamā īpašuma izstādē "MIPIM 2008"

No 11. līdz 14. martam nekustamā īpašuma uzņēmums "Latio" kā viens no Rīgas pilsētas sadarbības partneriem piedalīsies ikgadējā, starptautiskajā nekustamā īpašuma izstādē "MIPIM 2008", kas norisinās Kannās, Francijā.

Informāciju sagatavoja Aija Ševele, "Latio" sabiedrisko attiecību speciāliste

No 11. līdz 14. martam nekustamā īpašuma uzņēmums "Latio" kā viens no Rīgas pilsētas sadarbības partneriem piedalīsies ikgadējā, starptautiskajā nekustamā īpašuma izstādē "MIPIM 2008", kas norisinās Kannās, Francijā.

"Latio" kā nacionālais tirgus līderis un eksperts nekustamā īpašuma nozarē Latvijā MIPIM izstādēs piedalās regulāri. Šogad "Latio" starptautiskajiem investoriem demonstrēs, ka, neskatoties uz tirgus restrukturizācijas procesiem, iespēju potenciāls Latvijas nekustamā īpašuma tirgū ir ievērojams.

"Ar katru gadu starptautisku investoru interese par Baltijas valstīm palielinās. Mūsu uzdevums ir veicināt to ienākšanu Latvijas tirgū un sekmēt veiksmīgus ieguldījumus," uzsver Dina Lukjanska, "Latio" komercīpašumu nodaļas vadītāja.

Izstādē potenciālajiem investoriem būs iespēja iepazīties ar Latvijas investīciju objektu portfeli, kura gada ienesīguma rādītāji sasniedz ap 20 miljoniem eiro. Tieši šādi objekti izraisa starptautisku investoru interesi. Atsevišķā portfelī tiks piedāvāti gan komercīpašumu objekti, gan dzīvojamās ēkas ar attīstības perspektīvu. "Latio" ir ekskluzīvas tirdzniecības tiesības vairāku piedāvāto projektu realizācijā.

"Latio" izstādē pozicionēsies kā Latvijā vadošais, pilna pakalpojumu servisa uzņēmums nekustamā īpašuma jomā kas, pateicoties stratēģiski virzītai sadarbībai ar meitasuzņēmumu "Metrum", kas pārstāv mērniecības, teritorijas plānošanas un fotogrammetrijas nozares, piedāvā visaptverošu pakalpojumu klāstu nekustamā īpašuma jomā.

"MIPIM norises laiks mums ir viens no saspringtākajiem brīžiem gadā. Šīs izstādes apmeklēšana ir ne tikai iespēja prezentēt savu uzņēmumu un tā pakalpojumus, bet arī satikt starptautiskus partnerus un iepazīties ar pasaules nekustamā īpašuma tirgus tendencēm," norāda D.Lukjanska.

Šajā gadā aicinājumi apmeklēt Rīgas stendu ir izsūtīti vairāk nekā 1000 starptautiskajiem investoriem. "Apzinoties likviditātes globālo krīzi, esam gatavi piedāvāt mūsu potenciālajiem klientiem nestandarta risinājumus, kas nodrošinātu unikalitāti un komfortu, ienākot Latvijas tirgū," uzsver D.Lukjanska.

Par MIPIM
MIPIM ir viena no nozīmīgākajām, starptautiskajām nekustamā īpašuma izstādēm, kur tiekas investori un dažādu valstu nekustamā īpašuma tirgus dalībnieki. Izstādes apmeklējuma statistika rāda, ka ar katru gadu dalībnieku skaits pieaug. 2007. gadā izstādē piedalījās vairāk nekā 2500 kompāniju, kopskaitā – no 83 valstīm (kopumā vairāk nekā 26 000 dalībnieku).

Par "Latio"
"Latio" jau 17 gadus sniedz starpniecības pakalpojumus darījumos ar nekustamo īpašumu un Latvijā ir viens no vadošajiem šīs nozares uzņēmumiem. "Latio" darbības virzieni ir: nekustamā īpašuma tirdzniecība, īre, noma, vērtēšana, biznesa (uzņēmumu) vērtēšana, juridiskās konsultācijas, jauno projektu tirdzniecība, konsultācijas nekustamā īpašuma attīstītājiem un investoriem, nekustamā īpašuma tirgus analītiskie pētījumi korporatīvajiem klientiem, nekustamā īpašuma pārvaldīšana un apsaimniekošana.

Latio ir asociāciju LANĪDA (Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu mākleru asociācija) un LĪVA (Latvijas Īpašumu vērtētāju asociācija) asociētais biedrs. Starptautiskā kontekstā – asociāciju FIABCI, CEPI, CEREAN, NAR biedrs.

Plašāka informācija:
Aija Ševele, "Latio" sabiedrisko attiecību speciāliste, tālr. 7814222, 29175961, aija.sevele@latio.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.