building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19100
Nozares raksti32980
"Metāla Alianse" - no jumta ieceres līdz beigu rezultātam : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Metāla Alianse" - no jumta ieceres līdz beigu rezultātam

"Metāla Alianse" - no jumta ieceres līdz beigu rezultātam
Foto: "Metāla Alianse" - no jumta ieceres līdz beigu rezultātam

Aprīlī SIA "Metāla Alianse" svin piecu gadu jubileju. Firma tika dibināta 2003. gada pavasarī Valmierā.

"Metāla Alianse" - no jumta ieceres līdz beigu rezultātam
21.04.2008., www.building.lv



Aprīlī SIA "Metāla Alianse" svin piecu gadu jubileju. Firma tika dibināta 2003. gada pavasarī Valmierā. Jau tās pastāvēšanas sākumā par galveno darbības virzienu kļuva jumta segumu un metāla velmējumu tirdzniecība. Šo piecu gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, paplašinājis savu darbību un kļuvis pazīstams ne tikai Vidzemes reģionā, bet visā Latvijā. Klientu vidū ir pasūtītāji pat no Liepājas. Veiksmīgi darbojoties, SIA "Metāla Alianse" apgrozījums 2005. gadā bija 700`000 Ls, bet 2006. gadā tas sasniedza jau 1`150`000 Ls. Kā viens no 5 straujāk augošajiem uzņēmumiem Vidzemē SIA "Metāla Alianse" ieguva Dienas Biznesa balvu "Gazele 2006". Šobrīd firma nodrošina darbu 40 cilvēkiem.

Metāla velmējumi

Viens no SIA "Metāla Alianse" galvenajiem darbības virzieniem ir metālu velmējumu tirdzniecība. Celtniecības firmām un metāla apstrādes uzņēmumiem tiek piedāvāti dažādi metāla izstrādājumi. Noliktavā pieejami izplatītākie materiālu izmēri. Ja klientam nepieciešams cits izmērs vai materiāls, firma nodrošina savlaicīgu tā piegādi.

Uzņēmums ir iegādājies armatūras locījumu izgatavošanas darbagaldu. Tas nodrošina ātrāku un precīzāku locījumu izgatavošanu.

Lielākā daļa klientu, kas iegādājas metāla velmējumus, ir Vidzemes būvfirmas, kuras atzinīgi novērtējušas piedāvātā materiāla servisa kvalitāti un cenu.

Metāla jumtu segumi

SIA "Metāla Alianse" salonos Valmierā un Rīgā klienti var iegūt pilnīgu informāciju par firmas piedāvātajiem jumta segumu materiāliem, aplūkot tos stendos, iepazīties ar plašo krāsu gammu, izvēloties sev tīkamāko, un saņemt izsmeļošas atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Jumta izvēli un iegādi nosaka daudzi nozīmīgi faktori, piemēram, katra pasūtītāja individuālās vajadzības, konkrētās ēkas projekts, arhitekta ieteikumi un citi apstākļi. Lai klienti saņemtu piedāvājumu, kas precīzi atbilst viņu vajadzībām, firmas darbinieki izbrauc uz objektiem, veic to uzmērīšanu un sniedz konsultācijas objektos.

Pirms pieciem gadiem, dibinot uzņēmumu, tika izveidota noliktava Valmierā un uzsākta "Weckman" metāla jumtu segumu pārdošana. Auga klientu pieprasījums pēc pilna servisa jumtu jomā, lai to apmierinātu, paralēli tirdzniecībai tika izveidotas un pašlaik veiksmīgi darbojas vairākas brigādes, kas veic jumtu segumu montāžu, konstrukciju izbūvi vai remontu. Tādejādi SIA "Metāla Alianse" piedāvā pasūtītājam pilnu pakalpojumu komplektu – sākot ar jumta uzmērīšanu, palīdzību seguma izvēlē, piegādē, montāžā, līdz gatavam jumtam. Visiem uzņēmuma speciālistu veiktajiem darbiem ir 5 gadu garantija. Firma piedāvā visu, kas nepieciešams kvalitatīvai jumta seguma nomaiņai - komplektējošās detaļas, lietus ūdens noteksistēmas, jumta logus.

"Metāla Alianse" piedāvā

SIA "Metāla Alianse" ir divu pasaulē pazīstamu metāla jumtu segumu ražotāju oficiālie pārstāvji Latvijā:
Somu kompānijas "Weckman",
Zviedru "Kami".


src=
src="WECKMAN" nodarbojas ar metāla profilēto jumta segumu ražošanu jau vairāk nekā 45 gadus. No neliela ģimenes uzņēmuma, kas tika dibināts 18. gadsimta sākumā, "WECKMAN STEEL OY" ir kļuvis par vienu no diviem lielākajiem metāla segumu ražotājiem Somijā.
Kompānijas "Weckman" jumta segumus "Metāla Alianse" Latvijā tirgo jau piecus gadus, un "Kami" produkti ir jaunums uzņēmuma piedāvājumā.


src=Zviedru kompānijas KAMI metāla jumtu segumi ar 30 gadu garantiju!

KAMI metāla profilētie jumtu segumi sevī apvieno kvarca pārklājuma eleganci un labās īpašības, kas piemīt metāla jumtiem ar polimēru pārklājumu. KAMI segums pēc formēšanas tiek pārklāts ar īpašu kvarca smilšu kārtu.


src=


src=          
src=

Lai atvieglotu klienta izvēli starp dažādajiem jumta segumiem un iepazīstinātu ar metāla velmējumu piedāvājumiem, SIA "Metāla Alianse" attīsta un pilnveido savu mājas lapu www.metali.lv.

Vienmēr būsiet laipni gaidīti "Metāla Alianse" jumta segumu salonos:

V.Baloža ielā 13a, Valmierā
Tālr.: 64281349
Mob.: 28644044; 26390237

Biķernieku ielā 121, Rīgā
Tālr.: 67436240
Mob.: 29112742

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.