building.lv skaitļos

Lietotāji online16
Aktīvie uzņēmumi18957
Nozares raksti32969
"Latio" jaunajai interneta izsolei pieteikts nebijis objektu daudzums : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Latio" jaunajai interneta izsolei pieteikts nebijis objektu daudzums

Uzņēmuma "Latio" pēc skaita sestajā nekustamā īpašuma interneta izsolē, kas sākas piektdien, 27. jūnijā, plkst. 15, solīšanai tiek piedāvāti 14 objekti. Tas ir lielākais līdz šim vienā "Latio" izsolē iekļauto īpašumu skaits.

Informāciju sagatavoja Aija Ševele, "Latio" sabiedrisko attiecību speciāliste

Uzņēmuma "Latio" pēc skaita sestajā nekustamā īpašuma interneta izsolē, kas sākas piektdien, 27. jūnijā, plkst. 15, solīšanai tiek piedāvāti 14 objekti. Tas ir lielākais līdz šim vienā "Latio" izsolē iekļauto īpašumu skaits.

Piedāvātie objekti ir jaunajos projektos, renovētā ēkā un sērijveida namos, kā arī pirmo reizi tiek izsolīts lauku īpašums Vidzemē. Visi objekti ir gatavi dzīvošanai. "Latio" izsole turpināsies vienu nedēļu un noslēgsies 4. jūlijā.

No jaunajiem projektiem tiek piedāvāti divu un trīs istabu dzīvokļi projektā "Vītiņu ielas nams" Mārupē (36 un 64 kv.m platībā), divas savrupmājas Rīgas rajonā Garkalnē (256,70 kv.m ar zemi 1217 kv.m) un Līčos (190 kv.m ar zemi 2400 kv.m) un divas dvīņu mājas Garkalnē (kopā četri dzīvokļi, no kuriem katra puse – 185,40 kv.m ar zemi 608 kv.m).

Visi jaunie projekti ir ar pilnu iekšējo apdari. Savrupmājas un dvīņu mājas ir vidēji lielas – ap 200 kv.m, pie tām ir nelieli zemes gabali. Visiem objektiem tuvākajā apkārtnē ir nepieciešamā infrastruktūra un sabiedriskais transports. Savrupmāja Līčos atrodas pie Mazās Juglas ar iekoptu pludmali.

Izsolē ir izlikti arī trīs divistabu dzīvokļi renovētā divstāvu dzīvojamā ēkā Rīgā, Čiekurkalnā (43 - 44 kv.m) un divi sērijveida dzīvokļi – izremontēts trīsistabu dzīvoklis Ķengaragā (58.82 kv.m) un labi uzturēts piecu istabu dzīvoklis Pļavniekos (90 kv.m).

Izsolāmais lauku īpašums atrodas Cēsu rajonā, Liepā, netālu no Cēsu - Valmieras šosejas. Tā ir uzturēta ķieģeļu dzīvojamā ēka (156 kv.m), saimniecības ēka un guļbūves klēts. Ap māju ir iekopta teritorija, labs piebraucamais ceļš. Īpašuma zemes platība ir 6000 kv.m.

Solīšanas sākumcenas un īpašumi ir apskatāmi "Latio" mājaslapā www.latio.lv, kā arī, sazinoties ar "Latio" tirdzniecības speciālistiem. "Latio" mājaslapā, aizpildot anketu, var savlaicīgi iegūt autorizācijas tiesības dalībai izsolē. Solīt var sākt, samaksājot reģistrācijas naudu – 100 latus "Latio" centrālajā birojā (Raiņa bulv. 11). Vienreiz iegūtas, autorizācijas tiesības ir derīgas turpmākajās izsolēs.

Solīšana notiek, cenas piedāvājumus nosūtot pa e-pastu. Minimālais solis ir 500 lati. Izsolāmo objektu augstākā solītā cena redzama "Latio" mājaslapā. Augstākās cenas solītājs šo informāciju saņem pa e-pastu. Pēc izsoles darba grupa apkopo piedāvājumus un augstāko nosolīto cenu paziņo "Latio" mājaslapā.

"Latio" apkopotā informācija rāda, ka līdzšinējo izsoļu rezultātā ir pārdotas četras savrupmājas un viens dzīvoklis jaunajā projektā. Līdz šim bijis viens gadījums, kad solītājs īpašumu neieguva kredītaizdevuma atteikuma dēļ. Vienu reizi objekta īpašnieks atteicās nosolīto īpašumu pārdot, jo bija viens solītājs.

Plašāka informācija:
Vija Gailīte, "Latio" dzīvokļu un savrupmāju tirdzniecības nodaļas vadītāja, tālr. 29234292, 7032383
Aija Ševele, "Latio" sabiedrisko attiecību speciāliste, tālr. 29175961, aija.sevele@latio.lv


Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.