building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19095
Nozares raksti32980
"Gada labākās nomas kompānijas" balvu saņem Cramo : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Gada labākās nomas kompānijas" balvu saņem Cramo

2008.gada 4.jūnijā Cramo saņēma Eiropas Nomas Asociācijas (European Rental Association (ERA)) balvu kā "Gada labākā nomas kompānija".

2008.gada 4.jūnijā Cramo saņēma Eiropas Nomas Asociācijas (European Rental Association (ERA)) balvu kā "Gada labākā nomas kompānija".

Svinīgā ceremonijā Amsterdamā, slavenajā Okura Hotel, Eiropas nomas asociācija un žurnāls International Rental News, par gada labāko nomas pakalpojumu sniedzēju nosauca Cramo.

Cramo kopā tika nominēts astoņām balvām, dažādās ar nomas pakalpojumiem saistītās kategorijās.

Visprestižākajā kategorijā – "Gada labākā nomas kompānija" (kompānija ar vairāk kā 10 nomas punktiem), tika nominētas trīs kompānijas – Boels Verhuur (Nīderlande), Cramo (Somija) un Ramirent (Somija).

Cramo saņēma balvu arī par "veiksmīgu divu kompāniju apvienošanos, kļūstot par vienu no Eiropas vadošajiem uzņēmumiem nozarē".

Nominācijā "Videi draudzīgākā nomas kompānija" Cramo ieguva 2.vietu.

"Esmu neizsakāmi priecīgs, ka mūsu partneri un akcionāri ir pamanījuši un novērtējuši mūsu centienus un darbu, ko esam ieguldījuši, lai izveidotu Vienu Cramo. Tituls "Gada labākā nomas kompānija" ir ikkatra Cramo darbinieka un smaga darba nopelns. Es vēlos sirsnīgi pateikties visiem un ikvienam Cramo par ieguldījumu", saka Vesa Koivula, Cramo Prezidents.

"Vēlos arī pateikties par visām pārējām nominācijām, kas dod papildus stimulu un izaicinājumu attīstīt nomas industriju pretimnākošāku klientiem, akcionāriem un darbiniekiem", saka Vesa Koivula.

Informāciju sagatavoja,

Māra Grauze
Marketinga menedžere
SIA Cramo
Tālr. 26 545 876
E-pasts: mara.grauze@cramo.com
www.cramo.lv


Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.