building.lv skaitļos

Lietotāji online75
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
"NP Properties" noslēdzis šogad vērienīgāko līgumu par telpu iznomāšanu loģistikas kompānijai "Dunker Latvia" : building.lv - par būvniecību Latvijā

"NP Properties" noslēdzis šogad vērienīgāko līgumu par telpu iznomāšanu loģistikas kompānijai "Dunker Latvia"

"NP Properties" noslēdzis šogad vērienīgāko līgumu par telpu iznomāšanu loģistikas kompānijai "Dunker Latvia"

Lielākais industriālo parku attīstītājs un apsaimniekotājs Latvijā "NP Properties" un SIA "Dunker Latvija" noslēdzis šogad vērienīgāko līgumu par gandrīz 8 tūkst. kv.m. noliktavas un biroja telpu iznomāšanu industriālajā parkā Rīgā "Nordic Technology Park". SIA "Dunker Latvija" ir Igaunijā viena no vadošajiem alkohola vairumtirgotājiem nozarē "Dunker Eesti" meitas uzņēmums Latvijā.

autors: "NP Properties" noslēdzis šogad vērienīgāko līgumu par telpu iznomāšanu loģistikas kompānijai "Dunker Latvia"
Foto: "NP Properties" noslēdzis šogad vērienīgāko līgumu par telpu iznomāšanu loģistikas kompānijai "Dunker Latvia"; autors: "NP Properties" noslēdzis šogad vērienīgāko līgumu par telpu iznomāšanu loģistikas kompānijai "Dunker Latvia"
Lielākais industriālo parku attīstītājs un apsaimniekotājs Latvijā "NP Properties" un SIA "Dunker Latvija" noslēdzis šogad vērienīgāko līgumu par gandrīz 8 tūkst. kv.m. noliktavas un biroja telpu iznomāšanu industriālajā parkā Rīgā "Nordic Technology Park". SIA "Dunker Latvija" ir Igaunijā viena no vadošajiem alkohola vairumtirgotājiem nozarē "Dunker Eesti" meitas uzņēmums Latvijā.
Telpu sagatavošanā "NP Properties" tiks ieguldītas gandrīz 1 milj. eiro lielas investīcijas, un sagatavošanas darbus plānots pabeigt trīs mēnešu laikā.

Industriālo parku nomnieki - arvien biežāk loģistikas nozares uzņēmumi
"NP Properties" attīstītajos industriālajos parkos telpas, galvenokārt, tiek sagatavotas ražotājiem, kā arī transporta un loģistikas uzņēmumiem. Līdz ar intensīvo loģistikas segmenta attīstību ar vien vairāk šīs nozares pārstāvju telpas izvēlas izveidot industriālajos parkos – to stratēģiski izdevīgās atrašanās dēļ, kā arī pateicoties iespējai pielāgot un sagatavot telpas atbilstoši uzņēmuma darbības specifikai.

Elita Moiseja, SIA "NP Properties" valdes priekšsēdētāja: "Esmu gandarīta, ka "NP Properties" industriālajos parkos telpas uzņēmējdarbībai izvēlas dažādu nozaru uzņēmumi, tādējādi apliecinot "NP Properties" ilggadējo pieredzi un profesionalitāti kvalitatīvu industriālo telpu sagatavošanā atbilstoši klientu prasībām.

"NP Properties" sadarbība ar "Dunker Latvia" pārstāvjiem sākās aptuveni pirms gada, kad "NTP Biznesa Centrā" tika atvērts izsmalcinātu alkoholisko dzērienu veikals "Vintage". Šobrīd ar "Dunker Latvia" ir noslēgts ilgtermiņa līgums uz trīs gadiem par aptuveni 8 tūkst.kv.m. plašu noliktavas un biroju telpu iznomāšanu "Nordic Technology Park", kas atzīts par labāko industriālo parku Latvijā. Industriālais parks atrodas stratēģiski ļoti izdevīgā vietā – blakus galvenajām maģistrālēm, netālu no starptautiskās lidostas "Rīga" un pilsētas centra, kas ir būtiski loģistikas uzņēmumu specifikai. Ļoti ceru, ka līdzšinējā sadarbība būs tikpat veiksmīga arī turpmāk."
Enno Ence, SIA "Dunker Latvija" valdes loceklis: "Sākotnēji "Dunker Latvija" tirgū piedāvās, galvenokārt, loģistikas pakalpojumus, taču ar laiku plānots piedāvāt arī pārtikas un alkohola tirdzniecības pakalpojumus. Šobrīd prognozētie kompānijas darbības rādītāji ir vērtējami kā ļoti labi – gada laikā plānots sasniegt aptuveni 27 milj.eiro lielu apgrozījumu.

Noteicošais faktors loģistikas telpu izveidei "Nordic Technology Park" bija lokācija Pierīgas centrā, kā arī izdevīgais teritorijas plānojums. "Dunker Latvija" sniedz loģistikas pakalpojumus un regulāri saņem kravas no dažādām Eiropas valstīm, tādēļ loģistikas funkcija - iespēja izmantot noliktavas tepat Pārdaugavā, nebraucot pilsētas centrā, kur ir lieli sastrēgumi, bija ļoti svarīga. Tāpat jāatzīmē arī darbiniekiem ērtā nokļūšana līdz "Nordic Technology Park", kas noteikti nav mazsvarīga un ir uzskatāma par vienu no šī industriālā parka priekšrocībām. Līdzšinējā sadarbības periodā esam saņēmuši ārkārtīgi laipnu attieksmi no uzņēmuma pārdošanas departamenta, kurš par saviem klientiem jūtami rūpējas, un attieksmei ir nozīme."

"Nordic Technology Park" ir viens no "NP Properties" piederošajiem industriālajiem parkiem, kas atrodas stratēģiski izdevīgā vietā Rīgā, Jūrkalnes ielā – tuvu Rīgas centram un lidostai "Rīga". Kopējā parka platība ir 7,5 ha, bet ražošanas un noliktavu telpas – 36,8 tūkst. kv.m. Jau dažu gadu laikā parks tika pilnībā iznomāts vairāk nekā 50 dažādu nozaru uzņēmumiem, radot līdz pat 800 darba vietu. Starp nomniekiem ir IT, vairumtirdzniecības, kokapstrādes, mēbeļu izgatavošanas, poligrāfijas, šūšanas un citu nozaru vietējie un ārvalstu uzņēmumi. Atrašanās vieta Pierīgā, ārpus pilsētas centra ļāvusi veiksmīgi risināt stāvvietu deficītu - "Nordic Technology Park" tās ir ap 500 automašīnām.

Par "NP Properties"
"NP Properties" ir lielākais industriālo parku attīstītājs un apsaimniekotājs Latvijā ar industriālajiem parkiem dažādās Latvijas pilsētās - Rīgā, Jelgavā, Rēzeknē, Daugavpilī un Olainē. "NP Properties" attīstīto industriālo parku kopējā platība ir 180 ha, savukārt iznomājamā telpu platība parkos ir 575 tūkst. kv.m.


"NP Properties" valdes priekšsēdētāja
Elita Moiseja

Informāciju sagatavoja:
Signe Znotiņa
T: 7350501, 22016161
signe@eksodus-ik.lv


Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.