building.lv skaitļos

Lietotāji online42
Aktīvie uzņēmumi1878
Nozares raksti32911
"Water Ser" noslēdz līgumu par ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstību Dundagā : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Water Ser" noslēdz līgumu par ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstību Dundagā

"Water Ser" noslēdz līgumu par ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstību Dundagā

Šī gada 25.jūnijā SIA "Water Ser" noslēdza līgumu ar Dundagas pilsētas SIA "Ziemeļkurzeme" par notekūdeņu attīrīšanas iekārtas izbūvi Jaundundagā un notekūdeņu attīrīšanas iekārtas rekonstrukciju Dundagā.

autors: "Water Ser" noslēdz līgumu par ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstību Dundagā
Foto: "Water Ser" noslēdz līgumu par ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstību Dundagā; autors: "Water Ser" noslēdz līgumu par ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstību Dundagā
Šī gada 25.jūnijā SIA "Water Ser" noslēdza līgumu ar Dundagas pilsētas SIA "Ziemeļkurzeme" par notekūdeņu attīrīšanas iekārtas izbūvi Jaundundagā un notekūdeņu attīrīšanas iekārtas rekonstrukciju Dundagā.

Līguma summa par notekūdeņu attīrīšanas iekārtu būvi ir 277 020,39 lati (bez PVN). Projektu plānots realizēt 20 mēnešu laikā, un ekspluatācijā jaunās iekārtas tiks nodotas 2011.gada martā. Projektu īstenos ar Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu, kā daļu no aktivitātes "Ūdenssaimniecības infrastruktūras attīstība aglomerācijās ar cilvēku ekvivalentu lielāku par 2000". Tās mērķis ir ūdensapgādes un notekūdeņu savākšanas un attīrīšanas kvalitātes uzlabošana un pakalpojumu pieejamības paplašināšana, nodrošinot kvalitatīvu dzīves vidi, samazinot vides piesārņojumu un ūdenstilpju eitrofikāciju, kā arī sekmējot ūdens resursu un energoresursu racionālu izmantošanu.

Projekts veicinās ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstību Dundagā. SIA "Water Ser" valdes priekšsēdētājs Jānis Zviedris pēc līguma noslēgšanas uzsver: "Jaunas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas izbūve Jaundundagā un esošās iekārtas rekonstrukcija Dundagā ļaus būtiski uzlabot ūdenssaimniecības pakalpojumus un ilgtermiņā lielākie ieguvēji būsim mēs visi, jo kvalitatīvi attīrītu notekūdeņu atgriešanās dabā ir noteicošais faktors Latvijas dabas saglabāšanā."

Par SIA "Water Ser".

SIA "Water Ser" Latvijā darbību uzsāka 2001.gadā un nodarbojas ar ūdensvadu un kanalizācijas tīklu izbūvi un infrastruktūras būvprojektu vadību, uzņēmuma apgrozījums 2008.gadā bija LVL 4 655 520. Kopš 2006.gada uzņēmumā veiksmīgi darbojas projektu vadības nodaļa, kas nodarbojas ar valsts un pašvaldības projektu apguvi. 2007. gada oktobrī Valmierā izveidoja pastāvīgu struktūrvienību, kas nodrošina uzņēmuma attīstību reģionos. Lai nodrošinātu progresīvu darba metožu pielietošanu cauruļvadu izbūvē, 2008. gada septembrī darbību uzsāka Water Ser celtniecības daļas NO-DIG nodaļa, kas specializējas beztranšeju metožu izmantošanā infrastruktūru izbūvē un esošo cauruļvadu rekonstrukcijā. Plašāka informācija pieejama mājas lapā www.waterser.com .

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.