building.lv skaitļos

Lietotāji online53
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
"Drošā māja" rīko preses konferenci : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Drošā māja" rīko preses konferenci

"Drošā māja" rīko preses konferenci

Ielūdzam Jūs apmeklēt nevalstiskās organizācijas Patvērums "Drošā māja" rīkoto preses konferenci "Smago ekonomisko apstākļu ietekmē strauji pieaug cilvēktirdzniecības upuru skaits". Tā notiks 2009. gada 22. oktobrī plkst. 12.00, Eiropas Savienības mājā, konferenču zālē Nr. 205, Rīgā, Aspazijas bulvārī 28.

autors: "Drošā māja" rīko preses konferenci
Foto: "Drošā māja" rīko preses konferenci; autors: "Drošā māja" rīko preses konferenci
Ielūdzam Jūs apmeklēt nevalstiskās organizācijas Patvērums "Drošā māja" rīkoto preses konferenci "Smago ekonomisko apstākļu ietekmē strauji pieaug cilvēktirdzniecības upuru skaits". Tā notiks 2009. gada 22. oktobrī plkst. 12.00, Eiropas Savienības mājā, konferenču zālē Nr. 205, Rīgā, Aspazijas bulvārī 28.

Preses konferences tēmas:

* Pašreizējo ekonomisko apstākļu ietekmē strauji palielinājies cilvēktirdzniecības upuru skaits;
* Situācija cilvēktirdzniecības jomā Latvijā un problēmvalstīs;
* Konsulārā palīdzība cilvēktirdzniecības upuriem;
* Tiek uzsākta informatīvā kampaņa "Fiktīvas laulības – slazds!"



Preses konferencē piedalīsies:

* Sandra Zalcmane, NVO Patvērums "Drošā māja";
* Arturs Vaišļa, LR VP GKrPP Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes Narkotiku apkarošanas biroja 2. nodaļas (cilvēku tirdzniecības apkarošana) priekšnieks
* Sanda Sīlīte-Galiņa, Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta Konsulārās palīdzības nodaļas vadītāja.




Par Patvērums "Drošā māja"

Biedrība Patvērums "Drošā māja" ir dibināta 2007. gada 6. augustā ar mērķi attīstīt atbalsta pakalpojumus cilvēku tirdzniecībā cietušām personām, legālajiem imigrantiem, tai skaitā patvēruma meklētājiem, bēgļiem un personām, kurām piešķirts alternatīvais statuss, nodrošinot indivīda tiesības saņemt atbilstošu palīdzību un aizstāvību; veicinot cilvēku tirdzniecībā cietušu personu rehabilitāciju un reintegrāciju sabiedrībā; nodrošinot atbalsta pakalpojumus legālajiem imigrantiem, tai skaitā patvēruma meklētājiem, bēgļiem un personām, kurām piešķirts alternatīvais statuss; veidojot interaktīvas apmācības formas un attīstot sadarbību ar valsts un pašvaldību institūcijām, sabiedriskām un kristīgām organizācijām Latvijā un pasaulē. NVO "Patvērums "Drošā māja" ir ieguvusi tiesības sniegt valsts apmaksātos sociālās rehabilitācijas pakalpojumus cilvēku tirdzniecības upuriem. Organizācija uzsākusi darbu starpprofesionāļu komandas izveidē patvēruma meklētāju, bēgļu un personu ar alternatīvo statusu atbalstam. Tā arī aktualizē sociālās jomas problemātiku sabiedrībā un masu medijos, darbojas kā aktīvs partneris citām NVO, valstij un pašvaldībām. Patvērums "Drošā māja" darbojas arī Latvijas Sieviešu nevalstisko organizāciju sadarbības tīkla ietvaros. Vairāk informācijas www.patverums-dm.lv.


Papildu informācija:

Rasa Saliņa, Ahoy Public Relations sabiedrisko attiecību konsultante

Тel. nr. (+371) 67472590, mob. tel. nr. (+371) 29145314

rasa.salina@gmail.com

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.