building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1890
Nozares raksti32915
Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs. : building.lv - par būvniecību Latvijā

Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.

Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.

Šī žurnāla galvenā tēma - būvkonstrukcijas un būvelementi.

autors: Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.
Foto: Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.; autors: Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.
Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.
Šī žurnāla galvenā tēma - būvkonstrukcijas un būvelementi.
Žurnāls «būvēt» lasītāji var iegūt informāciju par stikla konstrukcijām, mobilajām sienām, iekārtajiem griestiem, durvju sistēmām un citām būvkonstrukcijām; daudzpusīgus profesionāļu komentārus par būvniecības procesu un tendencēm; jaunām tehnoloģijām un materiāliem; nozares aktualitātēm un citus materiālus.

Žurnāla «būvēt» 8.numurā lasiet:

*Stikla konstrukcijas - daudzveidīgi un interesanti risinājumi
Celtniecības tehnoloģijas ir attīstījušās tik tālu, ka ir iespējams veidot integrētas konstrukcijas. Tagad visa konstrukcija kopumā veido vienu sistēmu, kas pilda paredzēto uzdevumu.

*Kustīgās konstrukcijas
Viegli transformējamo sienu ideja ir ļoti veiksmīgi iedzīvināta mūsdienu ēkās, tās arvien plašāk izmanto gan privātmājās, gan sabiedriskos objektos.

*Kādas durvis izvēlēties?
Modernās tehnoloģijas ļauj izgatavot ārdurvis no dažnedažāda izejmateriāla. Durvju furnitūras un aprīkojuma klāsts ir pieaudzis. Kas jāzina par durvīm, lai to iegāde būtu iespējami veiksmīgākaģ

*Iekārtie griesti: visdažādākām gaumēm un prasībām
Iekārtie griesti komplektā ar stikla pakešu logiem plastmasas rāmī un halogēnu gaismekļiem ir kļuvuši tā saucamā Eiropas līmeņa mājokļa iekārtojuma simbolu.

*Kāpnes - funkcionāli un estētiski
Pret kāpnēm atkarībā no to atrašanās vietas un lietojuma veida ir atšķirīgas prasības. Taču pamatprincipi ir negrozāmi: ērtums, drošība, dizains un cena.

*Metāla kā būvmateriāla konstruktīvās īpašības
Bez metāla mūsdienās nav iedomājamas ēku nesošās konstrukcijas, jumtu pārsegumi, paši jumti, lodžijas, balkoni, kāpnes, pat sienas un griesti.

*Pieaug paceļamo vārtu un automātisko durvju pielietojums
Automatizētas ierīces ikdienas atvieglošanai izvēlas arvien vairāk sabiedrisko objektu, rūpniecisko ražotņu, arī privātmāju īpašnieku.

*Paneļu ēkas - kādu veidu izvēlēties?
Industrializācija ir devusi paneļu ēkām vairākas priekšrocības - laika un darbaspēka ekonomiju.

*Būvinženieris - cilvēks, kurš atbild par mūsu drošību
Arhitektūras problēmas vienmēr tiek aplūkotas tuvplānā, bet būvinženieru ieguldījums paliek otrajā plānā. Kādas problēmas atzīmē šīs nozares speciālisti?

*Speciālo stiklu izmantošana būvniecībā
Stikla elementus lieto mēbelēs, sadzīves tehnikā, telpu starpsienās, griestos, vannasistabu un virtuvju, darba vietu aprīkojumā. Arvien vairāk jaunu un estētisku formu meklējumos stiklu lieto pat ēku fasādēs, veidojot ļoti lielus stiklojumus.

*Izmaiņas ugunsdrošības noteikumos
Tomēr, parādoties jauniem būvmateriāliem un jaunām celtniecības tehnoloģijām, nepieciešams ik pa brīdim šos noteikumus un normas koriģēt. Kādi jaunumi gaidāmi ugunsdrošības noteikumos un normatīvosģ

*Privatizēta dzīvokļa juridiskie aspekti
Neatkarīgi no mājokļa kvalitātes bijušajam īrniekam jāiemācās to pārvaldīt, organizēt apsaimniekošanu un nepieciešamo ēkas remontu.
Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.