building.lv skaitļos

Lietotāji online22
Aktīvie uzņēmumi1705
Nozares raksti32881
Mēs piedāvājam Jums sadarbību : building.lv - par būvniecību Latvijā

Mēs piedāvājam Jums sadarbību

Mēs piedāvājam Jums sadarbību
Foto: Mēs piedāvājam Jums sadarbību

SIA "ILANDEX" – specializējas uz krāsainas alumīnija liešanas produkcijas. Pirmoreiz Latvijas būvmateriālu tirgū piedāvā: - Alumīnija margas - Vārtus - Žogus - Alumīnija durvis, paneļi - Ielas lukturi - Dekoratīvās dārza mēbeles


src=

Mēs piedāvājam Jums sadarbību
14.05.2009., www.building.lv

 
SIA "ILANDEX" – specializējas uz krāsainas alumīnija liešanas produkcijas. Pirmoreiz Latvijas būvmateriālu tirgū piedāvā:

- Alumīnija margas
- Vārtus
- Žogus
- Alumīnija durvis, paneļi
- Ielas lukturi
- Dekoratīvās dārza mēbeles


Mūsdienu būvniecībā arvien lielāku popularitāti iemanto konstrukcijas no alumīnija profiliem. Alumīnijs ir viegls, izturīgs un nekorodējošs materiāls, ilgmūžīgs un viegli apkalpojams. Tas ir ideāls būvmateriāls ar augstu lietusgāzes, vēja un trokšņa necaurlaidību.

Kompānija "ILANDEX" –  specializējas uz krāsainas alumīnija liešanas produkcijas. Pirmoreiz Latvijas būvmateriālu tirgū piedāvā no īpaši izturīga alumīnija sakausējuma AlSi13 izgatavotu produkciju, kura garantē noturību pret jebkurām atmosfēras ietekmēm, izturību, nav pakļauta korozijai, un tanī pat laikā ir funkcionāla un estētiska.

Pateicoties visiem saviem raksturojumiem, kā arī iespējai piemeklēt dažādus dekoratīvus elementus un izvēlēties vajadzīgo krāsu – var apgalvot, ka ar tās palīdzību būs atrisināts jebkuras sarežģītības arhitektūras uzdevums. Produkcija varēs apmierināt gan stingras Rīgas vecpilsētas prasības, gan mūsdienu komercēku prasības.

Komplektējošu materiālu piegāde tieši no ražotāja, kvalificēta personāla tehniskais atbalsts un, pats galvenais, pieejama cena nodrošina mūsu produkcijai konkurētspējīgumu Latvijas tirgū pēc visām prasībām.

Izmantojiet mūsu piedāvājumu Jūsu plānu realizācijai

Kontaktinformācija:
SIA " ILANDEX "

mob. 2 6836570, 2 6750394
e-mail: info@ilandex.lv
www.ilandex.lv


src=

src=

src=


Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.