building.lv skaitļos

Lietotāji online43
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Notiks starptautiska konference "Soli pa solim līdz kvalitatīvai renovācijai" : building.lv - par būvniecību Latvijā

Notiks starptautiska konference "Soli pa solim līdz kvalitatīvai renovācijai"

Notiks starptautiska konference  "Soli pa solim līdz kvalitatīvai renovācijai"

2009.gada 5.jūnijā notiks Ekonomikas ministrijas, Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras un Profine Baltic organizēta starptautiska konference "Soli pa solim līdz kvalitatīvai renovācijai".

autors: Notiks starptautiska konference  "Soli pa solim līdz kvalitatīvai renovācijai"
Foto: Notiks starptautiska konference  "Soli pa solim līdz kvalitatīvai renovācijai"; autors: Notiks starptautiska konference  "Soli pa solim līdz kvalitatīvai renovācijai"
2009.gada 5.jūnijā notiks Ekonomikas ministrijas, Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras un Profine Baltic organizēta starptautiska konference "Soli pa solim līdz kvalitatīvai renovācijai". Tās mērķis ir informēt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldniekus un dzīvokļu īpašniekus par nosacījumiem kvalitatīvai daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas renovācijai.

Pēdējā pusgada laikā plašsaziņas līdzekļos daudz tiek rakstīts par energoefektivitātes uzlabošanas pasākumiem daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās – par to, kādi materiāli būtu jāizmanto, kā jāveic renovācijas darbi u.c. Bieži vien sniegtā informācija ir pretrunīga. Uzņēmējiem – sākot no būvnieka līdz materiālu ražotājam, dzīvokļu īpašniekiem un apsaimniekotājiem ir svarīgi, lai pēc iespējas vairāk būtu pozitīvo piemēru mājokļu renovācijā, un lai informācija par renovācijas procesu būtu nepārprotama.

Konferences laikā interesenti tiks informēti par svarīgākajiem pieturas punktiem ceļā uz renovētu mājokli, sasniedzot maksimālu lielu siltumenerģijas enerģijas ietaupījumu.

Pasākuma laikā klātesošie tiks informēti par to, kā pareizi sagatavot projektu pieteikumus Eiropas Savienības aktivitātei "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi", kam jāpievērš uzmanība energoauditu un tehniskās apsekošanas slēdzienos, kā izvēlēties siltumizolācijas materiālus, logus, būvdarbu veicēju u.c. jautājumiem.

Starptautiskā konference "Soli pa solim līdz kvalitatīvai renovācijai" notiks š.g. 5.jūnijā viesnīcas "Maritim Hotel" telpās (Rīga, Slokas iela 1). Interesenti dalībai konferencē var pieteikties Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūrā līdz 3.jūnijam pie Žanetes Jansones (e-pasts: zanete.jansone@bema.gov.lv; tālr: 67898579 vai mob.tālr.: 26139167) vai Ineses Vaivades (e-pasts: inese.vaivade@bema.gov.lv, tālr. 67898574).

Informāciju sagatavoja

Inese Bērziņa

Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūra

Plānošanas un komunikāciju nodaļa

Tel.: 67898573, 26578158

e-pasts: inese.berzina@ma.gov.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.