building.lv skaitļos

Lietotāji online41
Aktīvie uzņēmumi1680
Nozares raksti32876
Kā iegādāties kvalitatīvu parketa grīdu? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Kā iegādāties kvalitatīvu parketa grīdu?

Kā iegādāties kvalitatīvu parketa grīdu?

Bez kvalitatīvas grīdas nav iespējams izveidot funkcionālu un mājīgu telpu. Būtiski ir ne tikai piemeklēt atbilstošus materiālus telpas lietošanas veidam un intensitātei, bet arī nepieciešamības gadījumā saskaņot visu grīdas segumu biezumus, jo jebkura nesakritība radīs šķērsli, palielinot paklupšanas riskus un sabojājot interjera vienmērīgo plūdumu. Lai mazinātu riskus kļūdīties apdares materiālu izvēlē, vēlams tos savstarpēji saskaņot.

Interjera un dizaina apdares materiālu veikala Reaton plašais un daudzveidīgais parketa, flīžu, vinila vai mīksto grīdas segumu un citu apdares materiālu klāsts atvieglo vienota interjera izveidi. Pareizi ieklāts parkets var kļūt par centrālo elementu ērtā un komfortablā mājoklī.

Parketa grīda – priekšrocības

Parketa grīda sniedz dabiska siltuma sajūtu telpā neatkarīgi no toņa gaišuma vai tumšuma un rada īstas koka grīdas iespaidu. Tas ir tādēļ, ka atšķirībā no lamināta parketa izgatavošanā tiek izmantota dabiska koksne. 

Salīdzinot ar lamināta grīdām, parkets ir arī izturīgāks pret pēkšņiem mehāniskiem triecieniem un nodilumu. Parketu nepieciešamības gadījumā ir iespējams arī atjaunot, novēršot laika gaitā radušos defektus. Turklāt parkets ir antialerģisks un vizuāli daudzveidīgs materiāls ar tradicionālu un eksotisku kokšņu faktūrām un toņiem. 

Veikalā Reaton ir iespējams atrast plašu augstas kvalitātes masīvkoka, dēlīšu vai vairogparketu klāstu no tādiem zīmoliem kā Tarkett, Coswick, Boen un Design Parquet.

Labāk pasūtīt vai iegādāties no noliktavas?

Reaton apdares materiālu veikalā grīdas segumus ir iespējams ne tikai pasūtīt no ražotāju katalogiem, bet arī iegādāties no esošās noliktavas krājumiem. Ieskatieties www.interior.reaton.lv un varēsiet saņemt konsultāciju no specialistiem, kas piemeklēs risinājumu tieši jūsu vajadzībām.

Ja, pasūtot no kataloga, ir iespējams izvēlēties vēlamo grīdas seguma toni un tekstūru, nedomājot par apjomu, tad noliktavā pieejamā izvēle ir mazāka un apjoma ziņā ierobežotāka. Taču, pērkot grīdas segumu noliktavā, ir iespējams ieekonomēt ne tikai finanšu līdzekļus, bet arī laiku, kas būtu jāgaida līdz pasūtītās preces atvešanai. 

Piegādes laiks var mainīties atkarībā no ražotāja atrašanās vietas un pasūtītās preces pieejamības noliktavā, tādēļ gaidīšanas laiks var variēt no pāris nedēļām līdz mēnesim. Tādēļ gadījumos, kad nav laika gaidīt, ir neliela telpas platība un nav specifisku prasību vizuālajam grīdas seguma izskatam, izdevīgāk ir izskatīt noliktavā esošo apdares materiālu piedāvājumu.

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.