UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā1234
Pašreizējā: 4 no 4
Re: Ekovate bēniņos, ko ar plēvi?
Autors: J ()
Datums: 10/05/2011 22:07

Vai šeit nav tāpat kā ar sienām - vai nu mēs gribam elpojošas sienas un jumta konstrukciju un attiecīgi arī siltinam tādā veidā un ar tādiem materiāliem, kuri pieļauj tvaika plēvju nelikšanu vai nu arī tinam visu plēvēs ar attiecīgam sekām un prasībām ventilacijas sitēmai?

Autors: aaaa ()
Datums: 11/05/2011 10:37

Ja mājā ir piespiedu ventilācija, tad tā sienu mitrumvade jeb "elpošana" kļūst absolūti maznozīmīga.

Autors: J ()
Datums: 11/05/2011 22:44

Nu sienu + jumta daļas elpošanu nemaz par tik nenozīmīgu nenosauksi. Jasaka arī, ka objektīvus un neitrālus pētījumus šajā jomā īpaši neesmu redzējis. Protams, ka pareiza piepiedu ventilācija so jautājumu atrisina, bet te jau runa ir par to, ka elpošanas gadījumā diezgan droši var iztikt ar dabīgo ventilāciju.

Autors: Didims ()
Datums: 13/05/2011 14:40

Pie -20 grādiem diez vai kāds vēl papildus ventilāciju darbinās, jau dabīgi siltums iet ārā, kur tad nu vēl piepalīdzēt ar ventilatoriem. Pats esi teicis, ka gaisa mitruma nodrošināšanai pat vannasistabas nosūcēju nelieto, bet caur atvērtām durvīm izvēdini uz iekštelpām.

Autors: aaaa ()
Datums: 13/05/2011 16:56

Pie ieslēgtas ventilācijas ziemā ar gaisa sausumu tiešām ir dimbā, bet ventilācija, kas regulē gaisa mitrumu laikam ir tikai kaut kādās speciālās vietās, privātmājās par tādām nav dzirdēts. Bet, kad gluži nav -20 ārā, es to ierindotu pirmajā vietā no komforta lietiņām mājā.

Autors: Nesaprotiņš ()
Datums: 15/10/2013 10:29

Sakiet lūdzu,100 un vairāk gadu atpakaļ arī būvēja mājas kuras ir saglabājušās līdz šim,kur netika liktas ne kādas plēves,un siltums turas šādās ēkās???
Nu izskaidrojiet lūdzu!

Autors: Aigaritto ()
Datums: 15/10/2013 12:43

Es protams neesmu ne Buvfizikis un ari ne kads gudrais, bet tiri pateikshu savu viedokli ! Es buveju un ieliku Plevi starp griestiem un augstajiem bēniņiem, jo ta pateica gudras galvas gan materiala tirgotaji gan ari Buvfiziki ar ko parunajos, bet patiesiba jau es domaju gan Ekovate gan BLT paroc pec savas butibas ir diezgan gaisa plusmu vadosh materials ja protams iestrade nav bijusi zem spiediena un lidz ar to Pleve noversh gan iestrades nepilnibas gan ari pasha materiala nepilnibas. aizturot nevajadzigo gaisa plūsmu...

Man piemeram vasara kad ara bija nenormala tashkent man bija tikai parsegums aizlimets ar Plevis ciet un labi noblivets bez neviena grama siltinajuma...man visas tas kartstas diena ja nemaldos kadas 5 maja neuzkapa vairak ka 23 grade..tai pat laika uzkapjot pazobele valdija absolutaka pirts...taka blivumam ir nozime...

Ari klajot lokshnu materiala liela varbutiba atstat kadas spraugas pa ko pludis ara siltums vai vasara naks ieksha karstums....

Iet uz lapu: Iepriekšējā1234
Pašreizējā: 4 no 4

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **  ********  **    **  ********   **      ** 
       **     **     **   **   **     **  **  **  ** 
       **     **     **  **    **     **  **  **  ** 
       **     **     *****     **     **  **  **  ** 
 **    **     **     **  **    **     **  **  **  ** 
 **    **     **     **   **   **     **  **  **  ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727