UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Nogāzes nostirināšana izmantojot preterozijas ģeopaklāju
Autors:
AigarsL
()
Datums: 19/07/2016 10:41
Tikko noskaidroju par cenām - 7eur/m2. Citiem vārdiem sakot pietiekami sālīts prieks.. :(
Vari varbūt padalīties ar informāciju par to, kur šāda veida zāliena sēklas iegādāties? Pieņemu, ka lielajos celtniecības centros neko tādu neatrast..
Vari varbūt padalīties ar informāciju par to, kur šāda veida zāliena sēklas iegādāties? Pieņemu, ka lielajos celtniecības centros neko tādu neatrast..
Autors:
SerViss
()
Datums: 19/07/2016 10:55
PS Nesen skatījos līdzīgu tēmu. Ja pareizi atceros, tad GARTEN cenrādis nogāzes nostiprināšanai par darbu plus materiāliem bija zem 3 EUR/kvm.
Autors:
SerViss
()
Datums: 19/07/2016 12:40
Skat. zāliena sēklu maisījumu zem nosaukuma CEĻŠ 2. Gan jau ir vēl arī citi
[www.seklas.lv]
[www.seklas.lv]
Autors:
Vilnis_Radio
()
Datums: 19/07/2016 13:27
Savu zālienu grāvim nopirku caur Agromatco - viņiem bija piegādātājs - agronoms manā novadā. Bet tas nav baigi nekas unikāls - faktiski to zālienu taisa visi, kuri audzē sēklu ganībām - viņi tikai miksē proporcijas atbilstoši vajadzībai. Nav viņi ka mudž Latvijā, bet nu pietiekami, lai atrastu - domāju kādi 10 jau nu mums tie audzētāji ir. Veikala zāle stipri atšķiras no tās kas man - pilnīgi cita šķirne un aug diezgan švakā augsnē bez laistīšanas speciālas. Kad grāvi uztaisīju, bija pasausa vasara un grāvja malas bija pacietas sakaltušas un nebija pārliecības, ka tā sēkla vispār tur ierušnājās. Bet par spīti sausumam tik un tā sazēla jau uz rudeni. Pavasarī jau bija stabili.
Man godīgi sakot šitā lauku zāle labāk patīk nekā tas veikala maurs. Pilnīgi noteikti šādas sēklas arī nāk no ārzemēm - negribas ticēt, ka mūsu ceļiniekus apgādā agronomi vietējie, gan jau tur ir padaudz imports arī.
Man godīgi sakot šitā lauku zāle labāk patīk nekā tas veikala maurs. Pilnīgi noteikti šādas sēklas arī nāk no ārzemēm - negribas ticēt, ka mūsu ceļiniekus apgādā agronomi vietējie, gan jau tur ir padaudz imports arī.
Autors:
Vilnis_Radio
()
Datums: 19/07/2016 13:30
Jā, Serviss saites sastāva nosaukumi atgādina to ko ņēmu es. Latviska zāle. :) Es pat viņu cenšos tā īpaši nepļaut - vienreiz sezonā, jo nu ļoti jau glīti tās smilgas uc ziediņi izskatās.
Pašreizējā: 2 no 2