UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Re: ar ko siltinat
Autors:
nelietis
()
Datums: 21/12/2007 03:53
Piekriitu Andris 07 kopsh shodienas dziivoshu aaraa :D
Autors:
Anris Zaicevs
()
Datums: 08/01/2009 22:01
chaapslis Wrote:
-------------------------------------------------------
> vienam maate, vienam meita...a vienam atkal
> kleita...izskataas , ka tev taa vate trakoti
> patik, taapeec uzcepi topiku , lai vates
> piekriteeji tevi nomierinaatu...
Man ir angārs gribētu nosiltināt??? ar poleuretāna putām cik tas varētu izmaksāt???
nu es domāju aptuvena cena par kvm???
Bet varbūt ir vēl kautkas savādāks ko pielietot
-------------------------------------------------------
> vienam maate, vienam meita...a vienam atkal
> kleita...izskataas , ka tev taa vate trakoti
> patik, taapeec uzcepi topiku , lai vates
> piekriteeji tevi nomierinaatu...
Man ir angārs gribētu nosiltināt??? ar poleuretāna putām cik tas varētu izmaksāt???
nu es domāju aptuvena cena par kvm???
Bet varbūt ir vēl kautkas savādāks ko pielietot
Autors:
andris 07
()
Datums: 08/01/2009 22:08
Beidzot parādijies cilvēks, nevis kāda materiāla pārstāvis..
Autors:
eka
()
Datums: 09/01/2009 10:03
Poliuretāna putas 7cm biezums atsver 15cm akmens vates biezumu . 7cm putas izmaksā 19ls par kvadrātmetru .
Autors:
bled
()
Datums: 13/01/2009 23:16
Putiks vai akmensvate !! kas labak deg ... maja parasti deg no iekspuses ugunsgreka gadijuma un sienas paliek vienmer kur ir ... DOMINA deg tikai nesaprotamas vietas .. nevienu privatmaju neesmu redzejis kam aizdegas fasades siena ... protams putuplasts ir un paliek suds ka materials bet nu slikta manta nav .. un elposana ar .. akmens muri noslitini ar ko gribi ..viņu tak apmet un ar arejo apdari pariet jebkura gadijuma un pie tam vel kraso.. nax tur kam jaelpo vairak
forsi ir tas putuplasta majas ar kajam spardit .. sanak smuki caurumi
forsi ir tas putuplasta majas ar kajam spardit .. sanak smuki caurumi
Autors:
eka
()
Datums: 25/01/2009 13:26
Poliuretana putas , puķiks - divi ļoti dažādi siltināšanas materiāli.Lūdzu nejaukt ! bled
Autors:
andris123456
()
Datums: 17/02/2009 10:16
Piekrītu apgalvojumam, ka iestrādāta akmens vate ( līmjava no vienas puses, līmjava no otras puses, armējošā kārta, apmetums, dekoratīvais slānis , krāsa - nekādu elpošanu mūrim nenodrošina un nevar nodrošināt. Un tie , kas apgalvo to, ka iestrādāta akmens vate elpo - vai nu paši nekad nav saskārušies ar tās iestrādāšanu, vai arī ir tirdzniecības pārstāvji, kuru tiešos darba pienākumos ietilpst akmens vates pārdošanas apjomu palielināšana.
Cita lieta , fasādes vate no ugunsdrošības un arī no ekoloģijas viedokļa ir labāka par putu-polistirolu. Tomēr ja putu-polistirolu iestrādā pareizi un pārdomāti, var mēģināt izvairīties no problēmām ar ugundrošību.
Cita lieta , fasādes vate no ugunsdrošības un arī no ekoloģijas viedokļa ir labāka par putu-polistirolu. Tomēr ja putu-polistirolu iestrādā pareizi un pārdomāti, var mēģināt izvairīties no problēmām ar ugundrošību.
Autors:
Frederiks
()
Datums: 29/03/2009 16:55
Es ļoti ilgi meklēju poliuretāna siltinājumu (ne putas, bet jau gatavus paneļus)-tā arī beigās neatradu un psūtīju Vācija. Izmaksas varu teikt, ka 70 mm ir zem 10Ls par m2, tas ir ar visu vācu PVN 19%. Es kā privātais pasūtīju. Galvenokart, kāpēc es izšķiros par PUR ir tas, ka nepieaug tik ļoti pīrāgs. Ja ir ierobežojumi, it sevišķi rekontruējot, tas ir būtiski. Latvijā lielākā daļa nemaz nezin, ka poliuretāns ir kaut kas cits nekā putuplasts un visi citi draņķi. Poliuretāna galvenā (pozitīvā) īpašība ir U rādītājs. Nu tur konkurences nav. Jā, un siltai grīdai var pasūtīt jau ar uzklātu atstarojošu alumīnija slāni, nav jāņem visādi baltimex izgudrojumi. A vot vai degot smird vai ne, nezinu-dzīvosim redzēsim, dzīvosim cerēsim!!!
Autors:
eka
()
Datums: 29/03/2009 17:36
Latvijā ir iespēja dabūt šo materiālu , ražotājvalsts Somija . 70 mm biezie paneļi maksā ap 13ls 2m. Mani arī šis materiāls interesējajo siltumvadāmības cipari ir labi. Bet vai pasūtot vacijā šo materiālu ,kā ar pigādes izmaksām?