UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 4 no 5
Re: Hallo,mājas gariņ!
Autors: khe (78.84.204.---)
Datums: 05/11/2010 22:40

Kautkad atpakaļ rādija ziņās sižetu par vienu bičkomberi, kas dzīvo pierīgas mežā ,zemnīcā. Atvainojos, ja salīdz netaktisks, bet viņš ari teica, ka ziemā ārā -20, bet viņam silti +3 :)
Protams var to ari nosaukt par "rūdies vesels", bet mana sieva un bērni noteikti protestētu "pret rītu varbūt nav arī+10"...

Autors: aha (95.68.76.---)
Datums: 05/11/2010 23:24

bičkomberis arī laikam vasarā akumulējis daudz siltuma...

Autors: Valdis Liepa (212.93.100.---)
Datums: 06/11/2010 16:34

Vēsā bet no āderēm brīvā guļvietā atrasties ir daudz veselīgāk kā guļot piemēram ūdens āderu krustpunktā, kur var visādas likstas rasties. PagaidāSm par izbrīnu man nav nekāda iemesla būt neapmierinātam. Sapņojot karstā telpā virs + 15* galvenais mērķis ir manuprāt paspēt sķērsot tuksnesi pirms pilnīgas iztvaikošanas.

Autors: slēpnis (95.68.76.---)
Datums: 07/11/2010 22:42

Jāaaa, te nu man nav argumentu. :D Guļot pie 18-20* man laikam vajadzētu sapņot, ka atrodos uz Merkurija :D

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.161.---)
Datums: 08/11/2010 09:56

Nu mums katram sava veselība iedota... piedzimstot, kas vienan +8..+10 grādi, tad citam varbūt +30 būs knapi labi. Es arī guļu vēsā +13 grādu istabā paņemot divas segas, galvenais lai gultas drēbes sausas. Es saprotu, ka savulaik bija tādas gultas sildītājas, vai piemēram uzsildītus ķieģeļus lika gultā pirms gulētiešanas. No Latvijas vēstures es saprotu, ka bija māja - kūts, kur cilvēki dzīvoja kopā ar lopiņiem, tā govs telpā rada 1,2..2kW siltuma un vienai labi nosiltinātai telpai tas pietiekoši.

Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 08/11/2010 11:43

Galvā mēs esam atšķirīgi, bet rumpis neatkarīgi no dzimšanas vietas, ādas krāsas utt tomēr mums visiem ir 36-37 grādu robežās (apzināti nerakstu to padomju murgizdomāto mistisko 36.6, kas vienkārši neeksistē). Tā kā arī siltuma aukstuma uztvere ir pieraduma jautājums, bet nevis kaut kas īpaši atšķirīgs katrā organismā. 13 grādi pilnīgi jebkuram cilvēkam liksies ļoti auksts un telpās pie 13 grādiem normāli uzturēties nav iespējams, laikam jau cilvēkam optimāli ap 20-remdens, OK, sēžot tomēr pavēss, strādājot pārāk karsts. Sēžot vajag virs 22-24.
10 grādi guļamistabā - nu kam tad māja vispār vajadzīga, teltī arī lietus nelīst un piesildīt arī vieglāk.

Datums: 08/11/2010 12:12

Kurš no mums var pastāstīt kā guļ eskimosi aiz polārā loka. Kāda viņu mitekļos ir temperatūra.

Autors: Valdis Liepa (212.93.97.---)
Datums: 08/11/2010 13:09

Zemes, Ūdens, Gaisa un Uguns stihijas izsaka katra indivīda lielāku vai mazāku tuvību ar kādu no tām, tāpēc miera stāvoklī katrs tuvojas kādai no stihijām vairāk kādai mazāk.Tāpat miera stāvoklī palēlinās pulss un elpošana, kopumā katram savs.

Autors: Didims (78.84.145.---)
Datums: 08/11/2010 17:08

Pirms neilga laiciņa viens jau centās iestāstīt, ka mēs pingvīni.
Pieļauju iespēju, ka arī eskimosu dzīves (vai šajā gadījumā - siltuma) paradumi nebūs īsti pieņemami _izteikti_lielākajai_daļai_ no mūsu sabiedrības, attiecīgi mutes dzesēšana par atsevišķiem indivīdiem neiztur kritiku.

Datums: 09/11/2010 09:09

Didimam... vai tad eskimoss vai krievs nav cilvēks? Vai tam ķermeņa temperatūra ir savādāka nekā mums latviešiem, lietuviešiem un nēģeriem. Jā es zinu, ka vārnai normāla temperatūra +40 grādus, bet krokodīlam saskan ar gaisa vides temperatūru.
Un vai līdzinšānās sabiedrības vispārējai vidējai temperatūrai nav diktatūra. Mēs taču visi tagad vairs komunismā dzīvot negribam.

Pašreizējā: 4 no 5

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **   **   **        **    **   **    **  **    ** 
 **  **    **        **         **        **       
 *****     **        **   ****  **        **       
 **  **    **        **    **   **        **       
 **   **   **        **    **   **    **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.