UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā1234
Pašreizējā: 4 no 4
Re: Komun.maks. rēķini par decembri.
Autors: qwertys__ (158.255.56.---)
Datums: 04/02/2013 15:14

specs
Man pat apnika lasīt visu šo garo penteri. Runa nav par to, cik daudz jāmaksā, bet par ko jāmaksā. Man piekāst, ka tur būs n-tās pozīcījas un summa 2x lielāka kā apkurinātu drupas, bet es gribu zināt, cik uz katru pozīcīju ir apsaimniekotājs aprēķinājis.
Pamatojoties uz šiem aprēķiniem varu darīt secinājumus vai es varu samazināt izmaksas vai nē.
Piemēram elektrības skaitītāju telpā bija uzgriests radiators uz maksimumu. Līdzīgi arī trepju telpā. Tagad nogriezu, lai stāv ap 20 grādiem un trepju telpu nedaudz mazāk. Koplietošanai apkuri patērēju tagad 2ls nevis kā iepriekš 5ls. Nav daudz, bet patīkami. Kā arī kanalizācijas apkuri atslēdza, jo, kad māja tukša, tad bijis obligati jāieslēdz apsildāmu. Tagad tas nav nepieciešams un koplietošanas elektrība arī vairs nebūs 7ls.
Par piemājas apgaismojumu arī vēl domātu, vai nevar uzlikt kustību sensoru. Kāpēc viņai būtu jādeg visu nakt? Bet manā gadījumā tas nav sāpīgs jautajums, jo spuldze tikai viena, bet ideja kā tāda. Vēlreiz atkārtoju fantaztājiem - nav runa par to, kāpēc jāpārmaksā, bet gan interesē sadalījums pa pozīcijām.

Re: Komun.maks. rēķini par decembri.
Autors: Viesturs470 (85.254.150.---)
Datums: 04/02/2013 15:42

to qwertys__

Nelolo ilūzijas un nedod nepareizuz signālus no sērijas" Man pat apnika lasīt visu šo garo penteri" apsaimniekotājam. Padomā kāda viņam interese ar Tevi komunicēt un visu smalki stāstīt un izlikt uz papīra pa pozīcijām ?!??!?!

Savukārt ja Tev ir kādi domubiedri kaimiņos un esat gatavi organizēties, tad to arī vajag darīt, jo apsaimniekotājam rosīties liks vienīgi situācija, kurā ipašņieki ir spējīgi vienoties un noteikt to servisa līmeni ko sagaida no apsaimniekotāja un ja viņš nereaģē, tad arī izmantot savas tiesības un izvēlēties citu apsaimniekotāju !

Viens noteikti nebūsi karotājs....

Iet uz lapu: Iepriekšējā1234
Pašreizējā: 4 no 4

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******   ********   *******         **  **     ** 
 **     **  **    **  **     **        **  **     ** 
 **             **    **     **        **  **     ** 
 ********      **      ********        **  **     ** 
 **     **    **             **  **    **   **   **  
 **     **    **      **     **  **    **    ** **   

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727