UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 1234Nākošā
Pašreizējā: 1 no 4
bezcerīga tēma
Autors: cc (83.136.136.---)
Datums: 10/04/2007 22:25

ir saveidojusies sekojoša, pzģ situācija - būvvalde ir noteikusi sarkano līniju teju 2 metri no 2 šķiras valsts autoceļa, APU pateikts, ka žogam "jāiet" pa sarkano līniju, bet LVC(latv.valsts ceļi) pateikuši, ka tuvāk pa 9.5 metriem no ceļa ass līnijas to darīt nevar. būvvalde uz to atbild - nu tad atkāpieties līdz īpašuma robežai, kas ir ~15 m no ceļa ass. jaut. - kur tad to sētu spraust?

Re: bezcerīga tēma
Autors: Juris F (83.136.136.---)
Datums: 10/04/2007 22:30

Varbūt vari uzzīmēt, kas tur ir pa situāciju? Ja jau tev zemes robeža ir 15m no tās ceļa ass, tad jau viss štokos, jāliek žogs gar īpašuma robežas, nevis pieķert klāt sev kādu valsts zemi, cik norpotu, kas notiks pirmā gadījumā.

Datums: 10/04/2007 22:33

saproti, tur jau ir tā sāls, ka būvvalde ir atļāvusi man pieķer klāt to zemi (kopā tie ir ntie kvadrāti), bet kā izrādās LVC ir cits viedoklis, bet viņi neiebilst , ja es palikšu uz tiem 9.5 m no tās ass, kam tagad nepiekrīt būvvalde (mutiski). LVC tomēr ir noteicēji līdz tiem 9.5 m un viņiem viss patīk, ja es palikšu uz tiem 9.5 m. ko man tā buvvalde var padarīt 0 paši uzraks`tījuši - 2 m no čeļa malas (sarkanā līn).

Autors: ruukiitis (194.8.16.---)
Datums: 11/04/2007 23:01

2 šķiras kā likts ir grants vai zemes ceļš.
kam Tev ir vajadzīga teritorija kuru Tu tik un tā neizmantosi.
manuprāt, uzliekot žogu 4 ,5 m tuvāk ceļa malai Tu riskē ka atlāks gāzinieki, kanalizācijas, elektrības, vai telekoma veči un "nahr nizēs "Tev to žogu. Nav tak tavs - atrodas LVC īpašumā. un vēl pieprasīs no Tevis sodu

Autors: Didims (---.vssa.lv)
Datums: 11/04/2007 23:04

Aiz sarkanajām līnijām neviens nenāks. Tāpēc jau tās ir noteiktas, lai nošķirtu kas kurā pusē tām atrodas.

Autors: ruukiitis (194.8.16.---)
Datums: 11/04/2007 23:16

tik nemēģiniet iestāstīt ka šodien kāds šim censonim ir pārdevis mazāk zemes nekā varēja pārdot.
noteikti ka robeža iet pa sarkano līniju.
Visticamāk ceļš ir iebraugts šaurāks nekā tam ir jābūt un rodas absurtas jaunā īpasnieka idejas

Autors: riko (---.btv.lv)
Datums: 12/04/2007 04:20

cc
(reizēm man parādās tas ofic niks, rezēm nē...neko nesaprotu)

īsti neuzķeru par ko jūs strīdaties, bet tas ceļš ir teju 10 metri plats 1.5 metri augsts un ar ideāli piebrauktām šķembām, bet ne par to ir stāsts..
saku, ka ir nonākušas pretrunā divu resoru rakstiskie apgalvojumi, un ar galveno no tiem LVC, izskatās, ka es būšu vienojies un to žogu likšu uz 9.5. metri jo sarkanā līnija 1) gadījumā ir 2 metri no ceļa malas, 2) gadījumā ap 20 metri, un ja man LVC saka ņem klāt ~200 kvadrātus, tad kāpēcd es tur savus burkānus nevarētu dēstīt:)

Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 12/04/2007 04:35

Kā drīkst iežogot svešu teritoriju (pašvaldības vai valsts)? Ja to dara tad attiecīgi jānoslēdz nomas līgums, uz kura pamata sētas atļauja saņemama un būvējama. Sētas būves noteikumus katra pašvaldība var pati noteikt.

Datums: 12/04/2007 15:11

tā svešā teritorija līdz sarkanām līnijām pieder LVC, un vieņiem po ko saka pašvaldība, tāpēc neredzu iemeslu, kāpēc es nevaru pieķert klāt tos 200 kvadrātus, ja LVC man tos uzsauc. protams, ka tajā zonā neko nevar celt, stādīt kokus u.tml., bet smuku mauriņu tur varu iekopt, kā arī savus burkānus dēstīt man tur nav liegts, bet būvvalde (ja tai kaukas nepatīk) lai "griežas" pie LVC un savstarpēji risina šo "robežu" jautājumu.

Autors: Juris F (83.136.136.---)
Datums: 12/04/2007 17:38

Bet, vai būvvladei nav noteicošā lomā, ja viņi noteikuši ka pa sarkano līniju - tad pa sarkano līnju, un lai LVC iet bekot. Kāpēc vispār bija kaut kāda runa ar LVC?

Iet uz lapu: 1234Nākošā
Pašreizējā: 1 no 4

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ***   ***   **  **   **     **        **  **    **  
 **** ****    ****    **               **  **        
 **     **     **     **     **  **    **  **    **  
 **     **     **     **     **  **    **  **    **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727