UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 3 no 4
Re: bezcerīga tēma
Autors: EjTakTu (194.8.16.---)
Datums: 20/04/2007 16:33

Būvniecības likums. Būvniecības pamatnoteikumi. 11.pants Zemes gabalu var apbūvēt tā īpašnieks vai cita persona, kas noslēgusi līgumu ar attiecīgā zemes gabala īpašnieku.
Līgums ir? Ja ir būvē uz sarkanās līnijas. Ja nav, piedod birokrātiem parkļūdu plānošanas un arhitektūras uzdevumā, un liec sētu uz savas robežas.
Varbūt kungi un dāmas maļ sviestu, un visiem bērnības atmiņas saistās ar putru un zeķubiksēm. Tomēr Tava bezcerīgā tēma tomēr vairāk atgādina veco jautājumu un atbildi.
Jautājums - Cik vari izdzert?
Atbilde - ta par svešu naudu, un ar labu zaceni vai cik daudz!
Starpcitu, kāpēc ceļot māju vajag PUA - patstāvīgās uzturēšanās atļauju? :D

Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 20/04/2007 16:44

Cien riko, kuram bērnības atmiņās nav pat putru - vai tad es kļūdos, ka Tu šūmējies par zemi, kas tev nemaz nepieder? Kādu bērnības atmiņu rezultātā tad tas ir? kad pagrabā ūdens līdz ceļiem un pie zaptēm netiek?

Autors: cc (83.136.136.---)
Datums: 20/04/2007 17:52

riko

tātad, jūs aizstāvat būvvaldi ja, un cenšaties atrast visnejēdzīgākos argumentus manā īpašumā esošas zemes aprobežojumam !? ok, pateikšu tad pamatproblēmu - kāpēc vispār mani tā situācija besī. vārdsakot, tajā otrajā pusē, kur ir tie 20 metri no ceļa ass, un kurā tā sarkanā līnija noteikta, ir viens liels pzģ Nr. 2, jo sarkanā līnija ir noteikta ~ 2 metrus PĒC mana zemes īpašuma robežas virzienā uz no ceļa, kā rezultātā MANS ZEMES ĪPAŠUMS IR SAMAZINĀJIES !! Tāpēc, normāli būtu, ja man tomēr būtu tiesības izmanot to zemes daļu (tagad jau vairs nezinu kam piederošu), kas atrodas tajā pirmajā pusē, kur tie 2 metri sarkanā līnija no ceļa malas !
Inesei summarī - ne zaptes trūkums organismā, ne ūdens plūdi mani nav skāruši ne bērnībā, ne arī šobrīd (~30 g.), tāpēc nekautrējies un atzīsti vien, ka tās uzspiestās zeķubikses un/vai puišu Tevis raustišana aiz bizēm un...krūšu lencītēm ir Tava nosodījuma pret manu problēmu pamatā.
P.S. Kā vispār sievietei var būt tik neviltota interese par būvniecības nozari (bedri) !? (paskatījos Tavus apcerējumus forumā kopumā)

Autors: v_t (195.13.178.---)
Datums: 20/04/2007 18:32

cilvēk, ja tu zinātu cik ellīgs darbs ir burkānu ravēšana un zāles pļaušana, tad justos laimīgs, ja kāds būtu ar mieru atbrīvot tevi no pāris simtiem kvadrātu zemes.

īstenībā, man šķiet, ka tēma ir nonākusi strupceļā, jo mēs runājam dažādās valodās. viena puse nevar pieņemt domu, ka žogs būtu jāliek gabala robežās. (ja nevar izcīnīties ar valsts institūcijām, varbūt pa nakti var pārcelt žogu uz kaimiņa pusi. tas var izrādīties vieglāks risinājums un sirdsmiers rokā).
otrai pusei galīgi nepielec, ka žogu var likt ārpus robežām. šādai aprobežotībai izskaidrojumu rast grūti, bet jācenšas, un jāņem vērā visi apstākļi - putra, zeķubikses, kas, cita starpā, ir lielāka trauma puisīšiem, zapte un citi nozīmīgi faktori.

Autors: cc (83.136.136.---)
Datums: 20/04/2007 18:38

paldies par atbalstu v_t

es zinu cik patīkami ir pļaut zāli un apkopt savu zemi - man tas nerada problēmas, taču man besī tas admisistratīvais haoss un vienaldzība, kas ir pārņēmis šadas tādas institūcijas, kurām viss po, ka tik no tevis atkartīties, ja jau tu naudu uz paplātes pienest neproties.

Autors: EjTakTu (194.8.16.---)
Datums: 20/04/2007 18:59

Toč strupceļš. Laikam bērnības trauma :D Vairs nekā nesaprotu. Vai nu divi īpašumi, katrs sava ceļa malā (ar pašvaldībai piederošu zemes strēli vienā ceļa malā. Vai viens īpašums starp diviem 2.šķiras autoceļiem. Manā bērnībā pat kārtīgu zeķubikšu nebija. Bija zeķes un zeķturi - obligāta prasība no bērnudārza puses. Tā kā piedodiet, labāk aiziešu pie psihologa :D

Autors: Varis (62.84.4.---)
Datums: 20/04/2007 19:16

Tā beidz cepties un atsūti zemes robežu plānu, ieskanē ar skaneri, un ieskanē arī projekta ģenerālplānu to arī atsūti. paskatīšos un gan jau tiksi skaidrībā. Es nodarbodamies ar gruntsgabalu parcelācijām zinu kas tur par ziepēm var būt man tikai jāredz reālā situācija uz papīra, nu ja vēl atsūti ieskanētu PAU.
Vobšem 3 lietas - Zemes robežu plānu, ģenerālplānu, PAU. Savādāk jūs te vārīsieties ilgi.
E-pasts archiwars@#$%&inbox.lv Bildes iezipo ( saspied arhīvfailos ar WinZIP, WinRAR Z vai kādu citu arhivātoru manispēc ARJ vai ACE arī var būt, ar WinUHA arī var.) un sūti katru atsevišķi.

Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 20/04/2007 22:49

CC, Riko vai kurš ir īstais
nevari iedomāties, ka sievieta arī ceļ māju? un no kādas bērnības traumas ir tas?
tu tiešām pats saproti, kam īsti pieder tā zeme?
Vienā vietā tu raksti :
""tā svešā teritorija līdz sarkanām līnijām pieder LVC, un vieņiem po ko saka pašvaldība, tāpēc neredzu iemeslu, kāpēc es nevaru pieķert klāt tos 200 kvadrātus, ja LVC man tos uzsauc."
Otrā:
"tātad, jūs aizstāvat būvvaldi ja, un cenšaties atrast visnejēdzīgākos argumentus manā īpašumā esošas zemes aprobežojumam !? .... vārdsakot, tajā otrajā pusē, kur ir tie 20 metri no ceļa ass, un kurā tā sarkanā līnija noteikta, ir viens liels pzģ Nr. 2, jo sarkanā līnija ir noteikta ~ 2 metrus PĒC mana zemes īpašuma robežas virzienā uz no ceļa, kā rezultātā MANS ZEMES ĪPAŠUMS IR SAMAZINĀJIES !!"
Jāiet zapti uzēst, varbūt sapratīšu!

Autors: v_t (195.13.178.---)
Datums: 20/04/2007 23:12

:D

Autors: riko (---.btv.lv)
Datums: 21/04/2007 01:17

cc

sieviete ceļ māju...skan tā padrūmi, apmēram tā - arī vīrieši epilējas un vīlē nagus, bet nu ok, uz ko nu katrs esam krituši, lai gan man vairāk šķiet, ka patiesāks varētu būt apgalvojums - es par visu maksāju, bet t.s. vīrieši izpilda manus rīkojumus ceļot māju.

par zemi, jeb precīzāk - par teritorijas no sarkanās līnijas līdz zemes īpašuma robežai īpašumtiesībām, man (jāatzīst) joprojām īstas skaidrības nav, jo skaidrs ir tikai viens - kaut kāda tās daļa ir LVC valdījums, jeb resp., viņiem ir likumīgā servitūta tiesība uz to daļu. protams kāda tā ir, tas ir atklāts jautājums, jo paši LVC tehniskajos noteikumos raksta, ka tie ir 9.5 metri no ceļa ass abās pusēs, iepretim tam būvvalde ir "iegrābusies" , rakstiski PAU nosakot vienā pusē 2 metrus no ceļa malas, un otrā 2o metrus, jo ne viens ne otrs cipars nelogojas iekšā tajos 9.5 metros, kā arī abi cipari ir pilnīgā bezķeksī ar ceļa aizsargjoslu attālumiem.
šīs mizanscēnas noslēgumā es jums "ar pilnu atbildību" varu atklāt - ES ATRADU IZEJU, taču tas ir noslēpums, jo gatavojos "uzmest" gan vienus, gan otrus (kā jebkurš mūsdienu latvietis).

to be continued ... (resp., fināls būs pēc ēkas nodošanas ekspluatācijā)

visiem paldies par piedalīšanos šajā "sviesta karā".
uz tikšanos (par šo tēmu) kaut kad rudenī..

Pašreizējā: 3 no 4

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **  **  **  **    **  **     **  **     ** 
 **     **  **  **  **      **    **     **         ** 
        **  **  **  **    **      **                ** 
 **     **  **  **  **    **      **         **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727