UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Re: Koka vai plastmasas logi
Autors:
spk
(194.197.79.---)
Datums: 15/10/2008 15:48
A es ko rakstīju? Nē nu protams, ja no kādu metru 20 attāluma var noteikt stūra savienojuma leņķi un loga iekšpusi :D tad jau jā, bet es arī rakstīju ka pa gabalu. Un es to neizdomāju, visi kā viens kaimiņi ir nodomājuši, ka ir koka logi, un brīnījušies, kad stāstu, ka plastmasa.
Autors:
EjTakTu
(78.84.44.---)
Datums: 15/10/2008 21:29
Pārmaiņas pēc iesaku pamēģināt stikla logus. Stāsta, ka šamējiem varot redzēt pat cauri... :D
Autors:
drumer
(87.110.8.---)
Datums: 17/10/2008 14:20
Afigennais sviests!!
Autors:
spk
(87.110.133.---)
Datums: 19/10/2008 00:09
EjTakTu, da nu, tādu izšķērdību ...
Autors:
EjTakTu
(78.84.44.---)
Datums: 19/10/2008 22:37
spk, var jau ar izlīdzēties ar cūkas pūsli nerūsējoša tērauda ietvarā ;)
Autors:
spk
(194.197.79.---)
Datums: 20/10/2008 12:07
EjTakTu, tam pūslim arī var redzēt cauri?
Autors:
EjTakTu
(78.84.44.---)
Datums: 20/10/2008 12:31
spk
Blāva gaisma nāk cauri. Jo vairāk uzmanīgi izkasa, jo gaišāks. Bet tas jau vienā kārtā. Nez vai pūšļa paketei daudz vairāk spīdēs cauri, kā kokam vai plastmasai :( Siltumvadīšanas ziņā tomēr ieteiktu loga aili ziemā aizbāst ar speķainu pufaiku...
Blāva gaisma nāk cauri. Jo vairāk uzmanīgi izkasa, jo gaišāks. Bet tas jau vienā kārtā. Nez vai pūšļa paketei daudz vairāk spīdēs cauri, kā kokam vai plastmasai :( Siltumvadīšanas ziņā tomēr ieteiktu loga aili ziemā aizbāst ar speķainu pufaiku...
Autors:
spk
(194.197.79.---)
Datums: 20/10/2008 13:02
Speķaina pufaika nerūsošā tērauda ietvarā ... ceru, ka "būvniecības konsultanti" lasa šo un saprot, cik daudz vēl ir iespēju iekonsultēt.
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 20/10/2008 15:03
neatceros kur, bet lasīju, ka zvejnieku mājiņu logu rūtis "stikloja" arī ar lielu zivju gaisa pūšļiem. ietaukots zivs pūslis laida cauri labu daudzumu gaismas un varēja, pat, caur šādu rūti pēc kontūrām atpazīt cilvēkus.
Autors:
es to v_t
(195.13.247.---)
Datums: 21/10/2008 11:43
Atpazīt ja nāk cilvēks vai suns ? :D
Tīri laba fīča tomēr ir alumīnija/koka logi. Koks pats par sevi ir siltāks a no ārpuses alumīnijs nebojājās(vismaz teorētiski tam tā vajadzētu būt).
Vienīgi to alumīnija/koka logu ražotāju nav tik daudz. Cik zinu APS un Aile ražo.
Plastmasnieku (itīpaši to kas no poļiem dzen iekšā) nekvalitatīvus logus ir vesels vezums. Un vēl ko esmu pamanījis - tagad lielie ražotāji - APS, Aile, Glaskeks dod tās cenas labākas nekā mazie (kaut gan agrāk bija otrādāk).
Bet visiem bail tāmēties pie lielajiem, jo domā ka cenas būs debesīs.
Tīri laba fīča tomēr ir alumīnija/koka logi. Koks pats par sevi ir siltāks a no ārpuses alumīnijs nebojājās(vismaz teorētiski tam tā vajadzētu būt).
Vienīgi to alumīnija/koka logu ražotāju nav tik daudz. Cik zinu APS un Aile ražo.
Plastmasnieku (itīpaši to kas no poļiem dzen iekšā) nekvalitatīvus logus ir vesels vezums. Un vēl ko esmu pamanījis - tagad lielie ražotāji - APS, Aile, Glaskeks dod tās cenas labākas nekā mazie (kaut gan agrāk bija otrādāk).
Bet visiem bail tāmēties pie lielajiem, jo domā ka cenas būs debesīs.